Digidexo.com

Natural Cures for fatty leversykdom

Å være overvektig og spiser et usunt kosthold bidrar til en rekke helseproblemer, som for eksempel høyt blodtrykk og hjertesykdom. I tillegg øker en usunn livsstil risikoen for utvikling av fettlever - en tilstand karakterisert ved akkumulering av fett i leveren. Fettlever kan utvikle seg gradvis, og tilstanden forårsaker sjelden symptomer. Når symptomer oppstår, kan du føle tretthet eller varsel smerter i øvre høyre side av magen. Hvis venstre ubehandlet, kan fettlever føre til permanent leverskade. Men hjemme rettsmidler eller naturlige botemidler effektivt kan reversere tilstanden.

Opprettholde en sunn kroppsvekt

Overvektige mennesker har en høyere risiko for å utvikle fettlever. For å redusere risikoen, opprettholde en sunn vekt. Snakk med legen din om en idealvekt basert på kjønn og høyde. Neste, ta skritt for å oppnå og beholde denne idealvekt.

Reduser fettinntaket

I forbindelse med å miste vekt, endre dine spisevaner og redusere inntaket av fet mat, høy-kalori mat og sukker. Sats på sunne alternativer som frisk frukt og grønnsaker. Andre sunne valgene inkluderer hele korn, nøtter, fisk og lav-kalori, sukkerfrie snacks.

Bli aktiv

Fysisk aktivitet eller trening senker blod triglyserider og reduserer kroppsfett. I sin tur kan være aktiv redusere akkumuleringen av fett i leveren og omvendt fettlever. Sammen med et sunt kosthold og regelmessig mosjon, vil du gå ned i vekt, og dette vil gjøre det enklere for deg å opprettholde en sunn vekt. For best resultat, trene i 30 til 60 minutter tre til fem ganger i uken.

Grense bruk av medikamenter

Overforbruk eller langvarig bruk av visse medisiner kan forårsake leverskader. Og hvis du arbeider med fettlever, kan disse medikamentene bremse utvinningen og forårsake ytterligere skade leveren. Les advarslene på reseptbelagte og reseptfrie medisiner, og unngå medisiner som øker risikoen for leverskade. Snakk med legen din om alternative medisiner.

Unngå alkohol

Overforbruk av alkohol kan bidra til og forverre symptomene på fettlever. For å redusere opphopning av fett i leveren og reversere noen leverskader, eliminere alkohol fra kostholdet ditt. Snakk med legen din før du gjenopptar alkoholforbruk.