Digidexo.com

Hvordan å trekke seg fra alkohol

Hvordan å trekke seg fra alkohol


Alle som har hatt en bakrus har opplevd en grad av alkoholabstinens. Sant tilbaketrekking derimot, er mye mer alvorlig og krever legehjelp. Her er hvordan å trekke seg fra langsiktig eller tung alkoholbruk.

Hvordan å trekke seg fra alkohol

Hvis du eller noen du kjenner har et alkoholproblem du vet det er ulidelig vanskelig å forholde seg til. Hvis du ikke vil forelese jeg vil ikke komme inn hvordan mot sin hensikt det er å mase, skam, skyld eller på annen måte forringe en alkoholiker; stole på meg de gjør nok av det selv. Du trenger ikke minne dem om deres handlinger i løpet av denne skjøre perioden heller.

Det første trinnet for en ekte tilbaketrekking av langvarig eller tung "bender" drikking er å kjemisk detox person.

For å oppnå dette foretrekker jeg å benytte diazepam (Valium). Det første trinnet er for alkoholikeren å slutte å drikke og bli kvitt all alkohol. Med diazepam bør du gi det som kalles en "loading dose". Dette er en dose som er nok til å gjøre alkoholikeren føler deg komfortabel.

Når jeg sier komfortabel jeg mener ikke tettsittende i en seng med tv og en varm kopp te følelse uklar og hyggelig. Selv komfortabel under denne omstendighet er ikke behagelig, men heller utholdelig. Personen vil ha vibrering, tremor, føler at de er "rystende" på innsiden og bli klam og svett. De vil trolig også ha dager søvnløshet foran dem, selv med store mengder av benzodiazepiner.

Når en startdose er etablert (dette kan være så høyt som et par hundre mg diazepam (til tross for vanlig medisinsk bruk som tilsier lidelse å være en del av "prosessen". I beste personen vil bli bedøvet. Fra startdosen deretter gi 10mg-20mg hver 2 timer som er nødvendig for 24 timer, selv om natten som våkner vil være felles.

På dag to skal du nå bruke 5-10mg hver 2-4 timer etter behov. Dette vil sakte gå ned til 5 mg hver 6. time etter dag to og gjennom dagen fire.

Tilsvarende doser av Librium kan erstattes for tilbaketrekning.

Det siste trinnet som er veldig viktig er å hydrat person. Gatorade er en stor kilde til elektrolytt erstatning. Vitamin B er Thiamin spesielt viktig å hindre Wernicke-Korsakoff syndrom (aka "wet-hjerne"). En multi-vitamin og treg retur til et balansert kosthold er de siste trinnene.

Jeg diskuterer ikke 12 trinn eller andre programmer som jeg finner disse til å være personlige beslutninger.

Hint

  • Alle som kan bør sees av en lege først for å sjekke for fysiologiske skader.
  • Nutrition bør være en stor del av utvinning.
  • Valium og andre benzodiazepiner har en høy fare for tilvenning.