Digidexo.com

hvorfor bruke verneutstyr

Hvorfor bruke vernetøy

Hvorfor bruke vernetøy


Sikkerhetsutstyr krav blir mer og mer vanlig, spesielt for studenter. Centers for Disease Control (CDC) rapporterer at mer enn 90 prosent av skolekretser krever studenter å bære beskyttet utstyr for under metall butikk, tre butikk eller vitenskap klasse. Lignende legges begrensninger i en rekke yrker, inkludert tannhelsesekretærer med foto spesialister, og andre. Hvis du forstår hvorfor loven krever at vi skal ha på sikkerhet klær, disse lovene synes mindre påtrengende.

Biologisk krigføring

I tillegg til selvpusteapparat (SCBA), anbefaler CDC bruken av sokker, hansker og verneklær når du svarer på om mistanker om biologisk terrorisme.

Denne verneklær hindre huden eksponering for potensielt dødelige smittestoffer som miltbrann. SCBA hindrer deg fra inhaling midler som ellers kunne drepe deg.

Arbeidsskader

Den føderale Occupational Safety and Health Administration (OSHA) stemmer overens det totale antallet konkrete arbeidsrelaterte skader. De rapporterer at 70 prosent av de 320.000 arbeidstakere opplever håndskader ikke hadde på seg hansker.

OSHA Rapporten forteller videre at «håndskader til de resterende 30% av arbeiderne som hadde på seg hansker ble forårsaket av hanskene som enten utilstrekkelig, skadet eller feil type for den type fare til stede."

Brukne bein, kuttskader og kjemiske brannsår er bare noen av skadene til hender som kunne vært forhindret hvis verneklær ble slitt på riktig måte.

Lead barrierer

Iført bly forklær beskytter pasienter og medisinske teknikere mot stråling skader. Slik beskyttelse strekker seg til veterinærmedisin. En 2005 studie utført ved Institutt for natur- og Radiologisk helsefag, Colorado State University viste at en leder forkle betydelig reduserer stråling når du utfører enkle imaging studier på hester.

Stråling er nært forbundet med hemofili og andre kreftformer. Begrensning av stråleeksponering ved bruk av bly forklær redder liv.

Idrettsskader

Rapporter fra University of Virginia Heath System, snakke til millioner av unødvendige sports ulykker er barn under fjorten. Mange av disse skadene kunne vært minimert eller forhindret helt hvis barnet hadde slitt riktig sikkerhetsutstyr.

Hvis du ønsker å finne ut hva verneklær er passende for en bestemt idrett, sjekk ut CDC: Gear Up! nettside.

Sykkelhjelmer

Sykkelhjelmer hindre alvorlig hodeskade.

CDC rapporterer at "hodeskade står for cirka 44 prosent av alle dødsfall som følge av skade i USA og ca 7percent av hjerneskader er sykkel-relatert. Blant overlevende fra nonfatal hodeskader, kan virkningene av skaden være dyp, invalid og langvarig. "

Ifølge CDC symptomer assosiert med mindre hode injures inkludere "hodepine, svimmelhet, nedsatt hukommelse, økt irritabilitet, tretthet, manglende evne til å konsentrere seg, og følelsesmessig ustabilitet."

Unngå disse skadene er en god grunn til å bruke verneutstyr.

Hvorfor er det viktig å bruke verneutstyr,?

Hvorfor er det viktig å bruke verneutstyr,?


Verneklær er en funksjon av en rekke aktiviteter. Idrettsutøvere bære kopper, forskere bruke briller, bygningsarbeidere slitasje harde hatter, og andre arbeidere Bruk arbeidshansker og tykke forklær. Verneklær er ofte ubehagelig for arbeidere og dyrt for arbeidsgivere, men en rekke årsaker nødvendiggjøre bruk av spesialisert utstyr.

Sikkerhet

Den mest åpenbare grunnen til verneklær er sikkerhet. Hvis du kjører en motorsag og trefliser flyr i alle retninger, trenger du briller som beskytter øynene og en tung jakke som stopper trefliser fra skjæring eller piercing huden din. Det samme gjelder for sikkerhetsutstyr i andre situasjoner; visse klær elementer beskytte arbeidstakere fra jobb farer.

Produktivitet

Fra arbeidsgivers ståsted, tryggere arbeidstakere er, vil færre skader oppstår. Og jo færre skader som finner sted, vil den stødigere produksjonen være. Selvfølgelig hvis produksjonen holder seg stødig og ansatte bo trygt, så vil det stabilisere produksjonen for arbeidsgiver, noe som gjør selskapet mer pålitelig.

Forsikring

Hvis en arbeidstaker blir skadet, da forsikringsselskapet kan nekte dekning hvis han ikke fulgte sikkerhetsprosedyrer. Hvis et selskap sikkerhetsprosedyrer detalj viss verneklær som en sikkerhetsprosedyre, da en skadet arbeidstaker kan bli sittende fast med sine skader og medisinske utgifter uten hjelp fordi han ikke ha på seg beskyttelsesklær.

Identifikasjon

En annen fordel av beskyttelsesklær er at det identifiserer arbeidere i et gitt område. En labfrakk kan anses verneklær i et kjemisk laboratorium, og enkeltpersoner iført lab strøk kan identifiseres som kjemikere eller personer som jobber med kjemikalier. På samme måte kan enkeltpersoner som bærer harde hatter på eller rundt en byggeplass bli identifisert som en del av det området arbeid mannskap.

Spare penger

Iført verneklær slutt sparer penger. Det holder arbeiderne trygge, og som de ikke mister lønn fra skader. Arbeidsgivere ikke miste tid for arbeidstakere å være ute, og forsikring trenger ikke å betale for arbeidstakere kompensasjon.

Hvorfor Bruk vernebriller?

Bære riktig personlig verneutstyr for hver oppgave som krever det. Vernebriller er en viktig del av utstyret når øynene dine kan være i fare for flygende vrakrester eller store objekter.

Fordeler

Vernebriller beskytte øynene dine mens du arbeider i en potensielt farlig miljø.

Typer

To typer vernebriller er briller og vernebriller med sideskjermer. Hvilken type du skal bruke, avhenger av situasjonen du er i. Du må kanskje tonet vernebriller hvis du arbeider i solen.

Funksjoner

Vernebriller er laget av bruddsikker plast. Noen har også sidebeskyttelse som vil beskytte øynene mot flygende vrakrester eller sprut væske.

Misforståelse

Vanlige briller kan ikke fungere som beskyttelsesbriller. Hvis en gjenstand treffer deg brillene, kan det glass eller plast linse knuse og skår kan sette seg fast i øyet.

Visjon

Du kan bestille reseptbelagte vernebriller fra optikeren. Du kan også kjøpe store vernebriller som passer over briller.

Advarsel

Vernebriller kan få riper. Erstatte gamle, ripete vernebriller med nye, slik at synet ikke er svekket.

Hvorfor bruker folk Prevensjon?

Hvorfor bruker folk Prevensjon?


Folk velger å bruke prevensjon for mange grunner; imidlertid forebygge en uønsket graviditet topper listen. Flere typer prevensjon --- reseptbelagte og over-the-counter --- eksisterer for å hjelpe forbrukerne ta kvalifiserte beslutninger om familieplanlegging. I tillegg til graviditet forebygging, noen forbrukere velger prevensjon for å lette eller eliminere menstruasjon eller til å hjelpe med akne.

Betydning

I det siste, kvinner stolt på lactational amenoré --- amming --- å hjelpe plass babyer. Men med senket eksklusiv amming priser, kan prevensjon blitt en nødvendighet for å hjelpe noen familier unngå en uønsket graviditet. Ifølge Population Reference Bureau 2003 World Population datablad, er den nåværende globale veksten 1,3 prosent. Basert på dette forventer byrået verdens befolkning å doble i 53,8 år.

Typer

Prevensjon kan komme i reseptbelagte og reseptfrie former. Ifølge Planned Parenthood, de mest effektive former for prevensjon er en vasektomi, kvinnelig sterilisering, intrauterin enhet eller et implantat. Planned Parenthood sier også den minst effektive formen for prevensjon er tilbaketrekking etter utløsning eller sæddrepende middel. Reseptfrie metoder, for eksempel kondomer, er ikke like effektive.

Potensiell

Ifølge Planned Parenthood, vil de som gjennomgår en vasektomi, kvinnelig sterilisering eller bruke en spiral eller implantat opplever mindre enn ett svangerskap per 100 brukere. De som praktiserer lactational amenoré eller bruker p-piller, ring eller plaster vil oppleve 07:58 graviditeter per 100 brukere. Prevensjon tilbyr en høyere rate av svangerskapet forebygging enn enkel uttak, noe som kan resultere i 30 graviditeter per 100 brukere.

Fordeler

I tillegg til å hindre uønskede svangerskap, kan prevensjon tilby andre helsemessige fordeler for sine brukere. For kvinner som opplever akne under menstruasjon, kan p-piller bidra til å redusere dette ved å bremse ned aktiv olje glands i huden. I tillegg er noen piller utviklet for å redusere eller eliminere forekomsten av menstruasjon. Lybrel, den første p-pille godkjent av Food and Drug Administration for å eliminere menstruasjon, gir sine brukere hormonell prevensjon uten placebo i 365 dager i året.

Advarsel

Som med alle legemidler, gjør prevensjon har risiko. Ifølge Mayo Clinic, kan utvidet bruk av prevensjon øker risikoen for enkelte krefttyper, som for eksempel livmorhals og leverkreft; Det kan imidlertid redusere risikoen for endometrial kreft og livmor. I tillegg er p-piller ikke å anbefale for kvinner over 35 år som røyker, da de kan øke risikoen for hjerte-og karsykdommer.

Hvorfor bruker folk fruktbarhet narkotika?

Fruktbarhet narkotika er vanlig foreskrevet for par som opplever infertilitet. Infertilitet er manglende evne til å unnfange et barn etter ett år med å prøve. Ifølge Delt Journey, et nettsted for fruktbarhet emner, opptil 10 prosent av befolkningen er infertile.

Typer

Legemidler kan brukes til å ta opp manglende eggløsning, gjentatte spontanabort, blokkerte eggledere og uregelmessige sykluser hos kvinner, mens fruktbarhet medisiner kan også øke mengden og levedyktighet av sædceller hos menn.

Statistikk

Ifølge Margaret Pendzich av Bryn Mawr College, mindre enn en tredjedel av infertile par søker behandling, til tross for at 90 prosent av ufruktbarhet årsaker er mulig å behandle.

In vitro-fertilisering

In vitro fertilisering innebærer høsting egg fra mor eller en donor og gjødsling dem i en lab miljø før du setter de blastocysts (befruktede egg). Fruktbarhet narkotika kan øke antallet levedyktige egg tilgjengelig for høsting og er rutinemessig inkludert i IVF sykluser.

Clomiphene

Clomiphene er et stoff som brukes til å fremkalle eggløsning. Opptil 90 prosent av kvinnene som bruker clomiphene ovulate, og et sted mellom 20 og 60 prosent av disse kvinnene gravid, ifølge Pendzich.

Potensiell

Ifølge IVF New Jersey klinikk, ved hjelp av fruktbarhet narkotika resulterer i en 15 prosent sannsynlighet for å bli gravid, og 40 prosent av par gravid innen seks måneders behandling.

Hvorfor bruke Acuvue Bifocal kontakter?

Acuvue bifokale kontaktlinser er produsert av Vistakon av Johnson & Johnson. Acuvue bifokale kontaktlinser, også kjent som en multifokal linse, kan du skifte fokus mellom fjern og nær avstander.

Historie

Acuvue først markeds disponibel kontaktlinser hele USA i 1988 Acuvue fortsetter å gjøre fremskritt i kontaktlinseteknologi og lansert Acuvue Bifokale i 2001.

Typer

Bifokale kontakter er enten disponibel myke linser, myke gass-permeable linser eller stive permeable linser. Acuvue bifokale linser finnes kun som disponibel myke linser.

Identifikasjon

Acuvue bifokale linser har en synlighet tint slik at du kan se kontaktlinse på fingeren og i linseetuiet. Linsene har en inside-out mark for å sikre at du setter inn linsen riktig i øyet.

Funksjon

Acuvue bifokale kontaktene tillater deg å skifte fokus samtidig. Du er i stand til å vise nære og fjerne objekter uten uskarphet. Acuvue bifokale linser også gi den samme visuelle ytelsen uavhengig av objektivet rotasjon.

Betraktninger

Nye pasienter som bruker Acuvue bifokale kontakter vil trenge en kort periode med tilpasning mens hjernen tilpasser seg de nye visuelle nervebaner som er opprettet fra Acuvue bifokale kontakter.

Hvorfor bruke hørselsvern?

Hvorfor bruke hørselsvern?


Én av ti amerikanere lider av et hørselstap som påvirker hans evne til å forstå normal tale. Mens aldersrelatert hørselstap er den vanligste årsaken, er overdreven støyeksponering også en faktor. Det er ingenting vi kan gjøre for å unngå det faktum at vi er omgitt av støy hver dag, men det er ting vi kan gjøre for å minimere skader på hørselen vår, sier den amerikanske Academy of Øre. Enkel hørselsvern er en enkel forebyggende tiltak.

Omgitt av Noise

Ganske ofte, oppstår skade på hørselen vår i løpet av vår hverdag, på desibel vi kanskje ikke normalt vurdere ødeleggende. Alt under 85 desibel er generelt ansett for å være trygg. Normal samtale er et sted rundt 60 desibel og en tomgang bulldozer 85 desibel. Når du tenker på at du bruker øretelefoner på et volum større enn 5 er ca 100 desibel og elektroverktøy registrere rundt 100 desibel, kan du begynne å forstå hvordan snikende støy blir en del av vårt daglige liv. Hørselsvern skal brukes når de utsettes for støy hjemme og arbeid fordi vi ikke alltid er klar over nivået av støy vi blir utsatt for.

Minimerer uten å blokkere

Vi jevnlig bruke solbriller for å beskytte våre øyne fra skadelige stråler fra solen. Akkurat som vi fortsatt kan se når du har solbriller, kan vi fortsatt høre mens iført hørselvern. Hørselvern virker ved å redusere støynivået uten å blokkere ut all lyd. The American Academy of Øre rapporterer at en godt utstyrt par hørselsvern bør tillate brukeren å forstå vanlig samtale samtidig beskytte ørene mot høye desibelnivåer.

En rekke stiler

Ettersom det finnes flere stiler av hørselsvern er tilgjengelig, er det ingen grunn til å tro de er for ubehagelig å ha på. Hvis en type ikke føles riktig, rett og slett prøve en annen. En av dem bør være egnet.

Skum ørepropper er myke. De trenger å bli komprimert før de er plassert i øret slik at de vil utvide når de er inne i øregangen. Øreklokker har fleksible pads som bør passe godt rundt den ytre delen av øret. Støpte ørepropper er vanskeligere enn skumplugger og ganske enkelt inn i ørekanalen. Du kan ha støpt øreplugger skreddersydd til å passe.

Kumulativ skade

Hørselsskader oppstår over tid. Ved første lydene kan bli dempet eller du kan ha problemer med å følge normal samtale. Det er ikke uvanlig for hørselstap å utvikle i løpet av flere år, noe som gjør det vanskelig å skjelne at det skjer i det hele tatt. Dette er kanskje den største grunnen til å bruke hørselsvern, selv når du ikke tror du trenger det.

Tinnitus

Støyeksponering kan også føre til en tilstand som kalles tinnitus. Tinnitus forårsaker ringing i øret og kan bli permanent. Andre symptomer på tinnitus inkluderer høre lyder som ingen rundt deg hører, eller en klikkelyd eller susende lyd som holder tid med hjerteslag. Hørselsvern kan beskytte deg mot tinnitus.

Hvorfor bruker folk kokain?

Hvorfor bruker folk kokain?


Kokain er avledet fra bladene av kakao bush der det er mest dyrket i Peru, Colombia og Sør-Amerika. Det er en tidsplan II medikament som betyr at den har alvorlig potensial til å være vanedannende og misbrukt, ifølge cocainedrugaddiction.com. Folk bruker kokain for den høye de får fra det - og avhengighet kan oppstå svært raskt.

The High

Ved kokain når hjernen, er dopamin frigjort. Dopamin fører til en person til å føle seg euforisk og et rush av energi. Det kan gi brukeren en følelse av kontroll. Kokain er et stort parti narkotika på grunn av sin euforisk effekt og cocainedrugaddiction.com sier at etter noen bruker, kan du begynne å miste evnen til å nekte å ta stoffet.

Avhengighet

I 2005 ble en studie publisert i Journal of Neuropsychopharmacology uttalt at 5 prosent av personer som bruker kokain for første gang vil bli avhengige. De pleasure effektene av kokain kan slites av etter bare en time, slik at brukeren ønsker mer av det samme exhilarating følelse.

Relapse

Myaddiction.com sier at tilbakefallsrater blant kokainbrukere er 94 prosent som gjør dette stoffet en av de vanskeligste å kunne behandle.

Hvorfor bruker folk Badstuer?

Selv om de ofte er forvirret med steam dusj, badstuer er populære på grunn av de helsemessige fordeler forbundet med dem. Fra vekttap til rene porer, kan velholdte badstuer være gunstig for vanlige brukere.

Blood Flow

Badstuer øke blodsirkulasjonen ved å varme kroppen. Dette er best for folk som har såre muskler.

Vekttap

Svette fører til at kroppen mister vann vekt. En sauna sesjon ligner på en mild trening som brenner 300 kalorier. Badstuer bør brukes i tillegg til regelmessig mosjon og et sunt kosthold for de beste resultatene.

Rensing

Svette tømmer ut hudens porer, og sauna-indusert svette er ideell for det. Huden blir mykere etter å sitte i en badstue for én økt.

Stress

En rolig økt i badstuen kan bidra til å avlaste stress. Varmen fører til at musklene til å slappe av og kan også lindre leddgikt smerte midlertidig.

Avslapping

Badstuen er et bra sted å meditere eller samle tankene dine i et rolig sted. Slappe av i en badstue kan lindre tretthet.

Hvorfor bruke plast bukser?

Hvorfor bruke plast bukser?


På 1950-tallet, plast bukser, laget hovedsakelig av PVC og polyuretan, ble svært populære på grunn av deres lave kostnader (sammenlignet med gummibukser), evne til å gi vanntett beskyttelse, og minimalt med støy som ville gi bort deres blir brukt. Mange mennesker, derimot, er ukjent med plast bukser og deres bruksområder for ulike personlige situasjoner. Her er noen av de forskjellige anvendelser av plast bukser for gammel og ung.

For babyer og små barn

Mange foreldre foretrekker å bruke noe som er mer miljøvennlig, og ikke minst budsjett-vennlig, når diapering og toalett trening sine små. Plast bukser er en diskret alternativ til engangsbleier og mange foreldre finne dem for å være mindre utsatt for lekkasje. De er spesielt gunstig for sosiale aktiviteter eller lange turer bort fra et bad for å hindre uønskede ulykker eller baderomsrelaterte kriser.

For kronisk syke

På grunn av økningen i effektive medisinske prosedyrer og teknologier, er mange mennesker overlever alvorlige skader som ville har vært dødelig i fortiden og lever lenger til tross for sykdommer som er invalidiserende. Mange av disse forholdene, men inkluderer problemer med å håndtere vannlating og avføring. Plast bukser, brukt sammen med noen absorberende beskyttelse, er en økonomisk og nesten idiotsikker metode for å kontrollere messes som ofte er uunngåelig for de med invalidiserende tilstander.

For eldre voksne

Langs de samme linjene, er folk lever lengre og sunnere liv. Imidlertid er det et aspekt ved aldring som er vanskelig å bekjempe, og som er inkontinens. Selv om å bli eldre er uunngåelig, er det ikke nødvendig å miste følelsen av verdighet eller sosiale friheter grunn til bekymring for inkontinens. Plast bukser er en god løsning for mange, noe som sikrer muligheten til å fortsette i mange av aktivitetene de liker uten forlegenhet som kan være til stede.

For menstruerende kvinner

Det finnes en annen populær bruk for plast bukser blant menstruerende kvinner. De gir en diskret måte å hindre pinlige situasjoner i en sosial setting. Også for mange kvinner på natta kan være en fryktet situasjon fordi lekkasjer og søl er nesten uunngåelig og vanskelig å rydde opp. Plast bukser kan gi en behagelig form for beskyttelse for å bidra til å sikre en god natts søvn.

Hvorfor bruke kombinasjonskjemoterapi?

Kombinasjonskjemoterapi er en teknikk som brukes i hvilken flere forskjellige anti-kreft legemidler, som brukes for kjemoterapi, blir brukt med en gang for å øke den totale effektiviteten.

Kjemoterapi

Kjemoterapi er en teknikk som brukes til å behandle kreft ved bruk av ulike anti-kreft kjemikalier.

Tumor Cell Heterogenitet

De fleste svulster er sammensatt av ulike typer kreftceller slik at mer enn ett legemiddel er noen ganger nødvendig for å drepe alle former for kreft er tilstede.

Klinisk suksess

Anvendelsen av kombinasjonskjemoterapi har vist seg mer effektiv enn vanlig kjemoterapi i en rekke kliniske forsøk.

Hva kombinasjonen benyttes?

Den spesifikke kombinasjonen av ulike cytostatika vil avhenge av type og omfang av kreft nåtid og dom av din lege.

Risiko

Siden mer enn en type av medikament blir brukt, er det en økt mulighet for mer alvorlige og forskjellige bivirkninger.

Hvorfor bruke Hånd splinter for Osteoarthritis?

Hvorfor bruke Hånd splinter for Osteoarthritis?


En smertefull og invalidiserende tilstand, er slitasjegikt vanlig i eldre voksne og vanligvis påvirker leddene i hendene. Selv om ulike behandlinger finnes for slitasjegikt, er hånd splinter vanligvis brukes til å behandle sykdommen nonsurgically.

Identifikasjon

Som forklart av Electronic Textbook of håndkirurgi, "Artrose er en forverring av de bevegelige delene av leddet." I hånden, slitasjegikt vanligvis påvirker de små leddene i fingrene og basal felles med tommelen, som fører til smerte, hevelse og tap av funksjon.

Funksjon

En hånd splint støtter de berørte ledd ved å holde dem i riktig anatomisk posisjon. I tillegg reduserer en hånd splint stress plassert på leddene under ulike aktiviteter, som typisk reduserer den enkeltes smerteopplevelser.

Betraktninger

Hånd splinter blir ofte brukt i forbindelse med injeksjoner, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons. Disse injeksjoner inneholde langsiktig bedøvelse og steroider som gir smertelindring i flere uker til flere måneder

Risiko

Iført en hånd skinne for lenge fører til muskelatrofi i hender og fingre. Siden muskler er viktige i å stabilisere den allerede skadede ledd, bør muskelatrofi forhindres.

Forebygging

For å forebygge risikoen for muskelatrofi relatert til hånd splinter, fjern splint noen få timer, og engasjere seg i milde finger og hånd tøyningsøvelser. The University of Washington School of Medicine nettside inneholder eksempel tøyningsøvelser.

Hvorfor bruke Panax Ginseng?

Panax ginseng er en urte rot som også er kjent som asiatisk eller koreansk ginseng. Det har lenge vært brukt med hell i kinesisk medisin for mange medisinske tilstander.

Fordeler

Noen av fordelene med å ta Panax ginseng kan inkludere forbedringer med hukommelse, erektil dysfunksjon og tidlig utløsning.

Side Effects

Selv Panax ginseng er generelt ansett som trygt når det tas i korte perioder på mindre enn 3 eller 4 måneder, har noen individer rapportert problemer med å sove som den vanligste bivirkningen.

Betraktninger

Panax ginseng bør ikke brukes hvis du er gravid eller ammer, eller har en hjertesykdom, blødningsforstyrrelser eller diabetes.

Misforståelse

Panax ginseng er vanligvis ikke anses som effektive for å bedre fysiske prestasjoner, symptomer på depresjon, og noen av de mer utbredte symptomer på overgangsalder, som hetetokter.

Advarsel

Panax ginseng bør ikke tas sammen med reseptbelagte medisiner som warfarin og medisiner tas oralt for lavt blodsukker. Det bør heller ikke brukes med insulin.

Hvorfor bruke Horse Therapy for Kids med autisme?

Hvorfor bruke Horse Therapy for Kids med autisme?


Ifølge Autism Speaks, en ideell organisasjon dedikert til å fremme bevissthet og forskning i autisme, er autisme et begrep som brukes for å beskrive en gruppe hjernesykdommer som presenterer varierende atferdsmessige tegn i ulike intensitetsnivåer. Tegn på autisme inkluderer problemer engasjerende i verbal og sosial atferd.

Typer

Hesteterapi for barn med diagnosen autisme vanligvis kommer i to former, i henhold til Aspen Education Group. Hest terapi alternativer er hippoterapi og terapeutisk ridning).

Funksjoner

Hippotherapy betyr hesteterapi, fra det greske "flodhest", som betyr hest. Hippotherapy innebærer tilsyn av en lisensiert medisinsk spesialist. Terapeutisk riding, på den annen side, ikke er overvåket av medisinske spesialister, og er virkelig et rekreasjons hendelse.

Verbale ferdigheter

Hippotherapy kan brukes med tale og språk terapi for å hjelpe autistiske barn bruke verbale ferdigheter.

Sosiale ferdigheter

Hippotherapy kan også hjelpe autistiske barn utvikler sosiale ferdigheter. Dette resulterer, delvis fordi autistiske barn danner emosjonelle vedlegg med hestene de rir i hippoterapi.

Advarsel

Hippotherapy bør ikke brukes som en erstatning for en fullstendig medisinsk behandlingsopplegg i autistiske barn. Expert hippotherapist og logoped Ruth Dismuke-Blakely forteller at hesteterapi kan overstimulate noen autistiske barn, ifølge CNN.com.

Hvorfor bruke Tanning Bed Lotion?

Innendørs tanning tillater folk å sole hele året og holde tritt med sin bronse brunfarge. Solseng lotions bør alltid brukes, så er det flere fordeler en lotion kan tilby under soling.

Tan Extender

En stor fordel med tanning bed lotions er at de kan forlenge brunfargen, og gir deg mest valuta for pengene.

Tan Jevnt

En godt brukt tanning bed lotion hjelper deg tan jevnt. Solseng lotion bidrar til å stimulere melanin, som er produsert i huden ved mørkere pigment og snu i en brunfarge.

Moisturizer

Innendørs tanning bed lotions fukte huden, og holde den tørker ut. Solarium forårsake hud dehyration og tanning lotions pleier huden og hjelpe til med hydrering.

Skin Aldring Forebygging

Tanning senger har vist seg å føre til at huden til alder raskere. Ved hjelp av tanning bed lotions vil bidra til å redusere virkningene av solarium og bremse hudens aldringseffekter.

Solbrenthet

Solarium kan noen ganger føre til at huden til å brenne. Påføring tanning bed lotions vil beskytte huden mot smertefull solbrenthet og skader.

Betraktninger

Solseng lotions er forskjellige fra utendørs tanning lotions. Unngå vanlige tanning lotion eller babyolje. Bare lotions godkjent for solarium bør brukes.

Hvorfor bruke Non-Jod salt i en Neti Pot?

Hvorfor bruke Non-Jod salt i en Neti Pot?


En neti potten er et fartøy som brukes til å vanne nesegangene med en varm saltløsning. Sett tuten i ett nesebor når du lener sidelengs over en vask. Hell i saltvann, som vil strømme ut det andre neseboret.

Fordeler

Prosessen med nasal vanning, også kalt Jala neti, hjelper klare slimete, pollen, virus og bakterier. Jala neti forebygger forkjølelse, rense bihulene, lindre hodepine og styrke sansene av lukt, hørsel, syn og smak.

Ingredienser

For å gjøre saltvann, helt oppløse 1/4 ts. rent havsalt i 8 oz. med varmt vann.

Salt

Bruk rent havsalt i neti potten. Jod salt, eller bordsalt, kan inneholde tilsetningsstoffer som irriterer neseslimhinnen. Rock salt kan også forårsake irritasjon.

Vann

Det varme vannet skal matche kroppstemperatur, rundt 98 grader F.

Fakta

Blod, svette og tårer alle inneholder salt, som har antibakterielle egenskaper.

Hvorfor bruke Argan Oil?

Hvorfor bruke Argan Oil?


Argan oljen kommer fra argan treet, som kommer fra Marokko. Ofte referert til som flytende gull, inneholder arganolje mange gunstige vitaminer, antioksidanter og fettsyrer, og er høyt verdsatt for sin kosmetikk, nærings og medisinske egenskaper. Bruk arganolje for massasje, for å behandle akne og eksem, for å fukte huden og håret, og for å legge essensielle oljer til maten.

Skin

Argan olje er en naturlig og trygg fuktighetskrem for alle aldre og hudtyper. Dette lett absorberes olje er rik på fettsyrer og er nyttig for å beskytte huden mot forurensing og soleksponering. Argan olje har antimikrobielle egenskaper, og vil bidra til å helbrede hudlesjoner. Bruk arganolje for å forebygge og redusere strekkmerker og fade arr forårsaket av vannkopper og andre hudirritasjoner.

Mat

Culinary arganolje har en nøtteaktig aroma og deilig smak. Culinary argan olje er ikke bare nyttig for å legge smak til maten, men tilbyr også mange ernæringsmessige fordeler. Oljen inneholder mange sunne essensielle oljer og vitaminer som er gunstig for å beskytte kroppen mot frie radikaler og holde kroppen skikkelig supplert. Bruk kulinariske arganolje ved å blande den med andre oljer, som for eksempel ekstra virgin olivenolje.

Hår og hodebunn

Argan olje er gunstig for både håret og hodebunnen. For håret, argan olje fukter, minsker risikoen for skader, reduserer flisete tupper og ofte øker hårvekst. Argan oljen gjenoppretter også glans til kjedelig hår, og er ideelt når det brukes på tørre og krusete lokker. For hodebunnen, er arganolje gunstig for å holde hodebunnen fuktig, godt ernært, sunn og beskyttet mot flass.

Acne

Sebum er en olje som produseres av kroppen. En overproduksjon av talg ofte resulterer i akne. Argan olje er gunstig for å kontrollere talgproduksjonen og redusere akne. Oljen hindrer også inflammasjon, og rødhet som typisk oppstår med akne, så vel som fremkomsten av arr forårsaket av akne.

Eksem og psoriasis

Eksem og psoriasis er hudsykdommer som produserer røde og skjellende utslett på forskjellige deler av kroppen. Mens arganolje vil ikke kurere disse hudsykdommer, er oljen effektive for behandling av eksem og psoriasis symptomer ved å redusere betennelse i huden og minske tørrhet og irritasjon av huden.

Hvorfor bruke Pine Tar Soap for Ringorm og hvite flekker på huden?

Hvorfor bruke Pine Tar Soap for Ringorm og hvite flekker på huden?


Forårsaket av en sopp (ikke en orm), er ringorm en ekkel tilstand som kan påvirke ulike deler av kroppen. Det er fire grunnleggende typer sopp ringorm: ringorm sopp (kalt Dermatofytter) påvirker huden på kroppen (tinea corporis), lysken (tinea cruris, også kalt skrittsopp), hodebunnen (tinea capitis) eller føttene (tinea pedis, også kalles fotsopp). I flere tiår har vaske det infiserte området med furu tjære såpe tilbudt lettelse fra intens kløe som følger med soppinfeksjon.

Symptomer

Red, kløende og oppvokst skjellende flekker som kan sive eller blemme indikere ringorm på huden. Flekkene normalt har skarpt definerte kanter og er rødere rundt utsiden, med normal hud tone som ligger i sentrum. Disse flekkene ofte ser ut som en ring, derav navnet. Huden kan virke lysere i sentrum eller har hvite flekker eller patcher. Ringorm i hodebunnen eller i skjegget vil dukke opp i bare flekker. Når finger eller tå negler er smittet, blir de gulnet og misfarget, tykk og smuldrete. Ikke skrap patcher. Dette innbyr til infeksjon. Vask områdene ofte med furu tjære såpe, tørr brønn deretter bruke furu tjære salve. Holde området tørt og dekket med en ren klut eller bandasje. Bruk furu tjære sjampo i hodebunnen og skjegg. Furu tjære er en klebrig, svart stoff som produseres ved å brenne furuskog ved høye temperaturer og under stort press. Den tjære anvendes for en lang rekke medisinske anvendelser, hovedsakelig i dyr. Tjæren blir brukt til å belegge hovene av hester og storfe, så vel som for å behandle skabb og lukke sår. Naturmedisin anbefaler ofte furu tjære for behandling av hudsykdommer, inkludert ringorm, psoriasis, eksem og rosacea. Det er lagt til såpe, sjampo og salver.

Ringorm er svært smittsomt

Ringorm er en vanlig sykdom, spesielt hos barn som har kroppskontakt med hverandre. Det sprer seg raskt når området blir tidsinnstilt, og soppen blir deretter overført av fingrene til andre barn. Ringorm er svært smittsom, overføres ved hudkontakt, tilsølte klær, sokker, sko, kammer, felles dusj og svømmebasseng. Dyr er ofte infisert med ringorm og kan overføre soppen til mennesker. Katter er vanlige bærere av ringorm sopp så det anbefales å bruke en furu tjære sjampo for å vaske dem.

Forebygging

Ikke del grooming verktøy mellom familiemedlemmer. Combs, kan barberhøvler, børster, håndklær og sengetøy overføre sopp. Vask alle elementer ofte i varmt såpevann. Wear foten dekkplater (sandaler eller sokker) i fellesarealer, som svømmebasseng, garderober, treningssentre og helse klubber. Unngå å berøre dyr med hårløse flekker. Del dette rådet med barna også.

Anti-fungal medisiner

Furu tjære produkter laget med kreosot-fri, ovn-brent furu tjære importert fra Sverige (også kjent som Stockholm Tar) er rene og beroligende for irritert hud. Furu tjære har vært brukt siden antikken, kjent for sitt rolige antiseptiske egenskaper og helbredende effekt. Alle merker av over-the-counter fotsopp medisiner kan brukes på andre deler av kroppen. Men unngå øyekontakt eller inhaling medisinert foten pulver. De fleste tilfeller av ringorm svare på behandling innen sju til ti dager.

Hvite flekker

De hvite flekker som vises i midten av ringorm sopp vil vanligvis forsvinne i løpet av noen ukers behandling. Fortsatt bruk av en furu tjære salve vil holde området hydrert og hjelpe returnere huden til det normale.

Hvorfor bruker folk Drugs & Alcohol?

Ingen slår til narkotika eller alkohol av samme grunn som alle andre. Men flere felles faktorer har blitt dokumentert blant mange brukere, som fører til en grunnleggende liste over mulige årsaker.

Rekreasjon

Den mest åpenbare grunnen til å ta narkotika eller alkohol er å ha en god tid. Den fysiske høyt og / eller økt følelse av eufori kan være svært behagelig på kort sikt og gjøre sosiale aktiviteter morsommere.

Gruppepress

En tolerant sosialt miljø - med venner som hengir seg til narkotika eller alkohol - kan indusere andre til å drikke også. Peers kan også wheedle eller overtale folk til å drikke når de ikke kan ellers være villig.

Avhengighet

Når folk blir avhengige av narkotika eller alkohol, utvikler de et fysisk sug etter stoffet som ikke kan overvinnes ved viljestyrke alene.

Stress

Folk kan drikke eller bruke narkotika for å avlaste stress eller redusere smerte av psykologiske sår.

Predisposisjon

Noen mennesker kan være genetisk disponert mot å drikke eller bruke narkotika, med trang til å hengi hard-kablet inn sitt DNA.

Hvorfor bruke Staples stedet for Masker på et sår?

Hvorfor bruke Staples stedet for Masker på et sår?


Masker, også kalt sting, er de tradisjonelle midler for lukking sår, men leger i økende grad bruker stifter i stedet. Kirurgiske stifter er plassert med en stifteenheten inn sårkantene. Staples har visse fordeler fremfor masker.

Placement

Hvis du vil bruke stifter, en lege eller assistent justerer sårkantene og holder dem sammen med pinsett eller fingre. Han eller annen utøver holder deretter stifteenheten mot såret og presser avtrekkeren på enheten, plassere stifter inn i huden.

Speed

Staples er raskere å plassere enn sting, og reduserer sjansen for infeksjon. Leger også foretrekker dem for store sår som krever lang tid å sy.

Mindre Penetration

Stifting innebærer også minimal hudpenetrasjon sammenlignet med masker, er mindre sannsynlig med stifter en annen grunn infeksjon.

Materiale

Staples er laget av rustfritt stål, som er mindre sannsynlighet for å forårsake negative hudreaksjoner enn suturering materialer.

Fordelen med Sting

Den primære fordelen med masker er de en tendens til å føre til mindre arrdannelse. Leger er mer tilbøyelig til å bruke dem i ansiktet og andre områder hvor arrdannelse ville være et betydelig problem.