Digidexo.com

Friske menn Snacks

Friske menn Snacks


Chowing ned på potetgull i mellom måltidene er ikke den smarteste avgjørelsen. De fleste junk mat kan føre til vekt og helsespørsmål. Men det betyr ikke at du trenger å avvise snacks alle sammen. Snacks som tilbyr ernæringsmessig verdi kan øke energinivået i løpet av dagen eller etter en treningsøkt. Faktisk, er det en rekke sunne alternativer for menn avhengig av dine behov.

God Junk Food

Mens de fleste junk food er svært lav i ernæringsmessig verdi, noen junk mat faktisk inneholder bra fett. Ifølge "Menns helse" magasinet, kan det være lurt å sette noen såkalte junk mat på Ha listen. Vurdere snacking på svinekjøtt rinds for sin høye proteininnhold, lite karbohydrater, og sunne fettsyrer. På samme måte kan alle naturlige beef jerky har lav natrium, ingen konserveringsmidler, og essensielle fettsyrer. Når det spises i små porsjoner, kan kokos bidra til å øke gode kolesterolet, ifølge "Menns helse." Mørk sjokolade kan slappe av blodkar og forbedre blodsirkulasjonen.

Høy protein snacks

Å øke energi, se etter en snack som er høy i protein og inneholder også ernæringsmessig verdi. For eksempel vurdere snacks i alle naturlige former som beef jerky, som inneholder ca 11 g protein. Andre snacks med høyt protein inkluderer eggehviter, cottage cheese med frukt, frukt vibrering som inkluderer whey protein, peanøttsmør, og proteinbarer.

Post-Workout Snacks

Få tilbake din energi etter treningen med snacks som inneholder karbohydrater for å bistå i muskel reparasjon. Spis karbohydrater som er helt naturlig eller organisk å begrense konserveringsmidler eller hormoner. Sunn post-workout snacks inkluderer kalkun med ost og en frukt som et eple, banan eller druer; juice og ristet soya nøtter; en kalkun eller tunfisk sandwich på hele korn brødet; yoghurt som er lav i fett med granola; og enda en bit av leftover pizza.

Healing Snacks

Spise snacks som er høy i vitaminer, aminosyrer, antioksidanter og mineraler for å hjelpe med en rekke fordeler, blant annet å redusere stress, øke stoffskiftet, og ødelegge dårlige celler. For eksempel, sunn snacks som yoghurt, nøtter, grønn te, ginseng te, blåbær, trail mix, egg. og mørk sjokolade alle har en form for healing kvalitet varierer fra bekjempelse av forkjølelse til brighte humøret.