Digidexo.com

Premenstruelt Leg Pain

Premenstruelt syndrom er vanligvis antatt å omfatte hodepine, tretthet, oppblåsthet og mest notorisk kramper. Imidlertid kan noen kvinner opplever også beinet kramper, lammelser og smerter.

Betydning

Til de som ikke har følt det, kan smerter virke som en liten ulempe. Imidlertid kan den smerte og ubehag fra premenstruelle smerter være ødeleggende. Det gjør sitter i lengre perioder av gangen og sove gjennom natten vanskelig. Symptomer kan heve til et punkt der det forstyrrer din evne til å fokusere på arbeid, familie og venner.

Hva som forårsaker det?

Avhengig av alvorlighetsgraden av symptomene dine, kan det være en av flere ting.

Sciatic endometriose er sjelden, men innebærer endometriose (livmorvevet som vokser utenfor sitt naturlige miljø og på andre indre organer) feste på isjiasnerven, noe som kan gi smerter som stråler ut fra hoftebenet ned gjennom bena, spesielt like før og under kvinnens menstruasjonssyklus.

Ifølge seekwellness.com, smerter som "stråler ut fra lysken" kan være et symptom på kroniske bekkensmerter hos kvinner.

Mangel på kalium kan også forårsake kramper og smerter i nedre ekstremiteter, som trolig vil bli følt kontinuerlig, men kan virke mer intens under menstruasjon.

Hva du kan gjøre med det

Prøv å legge til ekstra kalium, naturlig i form av mat, til kosthold. Hvis det ikke hjelper, kan legen gjøre en test for å sjekke dine nivåer av kalium og kan foreskrive, om nødvendig, kaliumtilskudd eller hun kan foreslå at du tar kosttilskudd som er tilgjengelige over disk. Du bør alltid sjekke med legen din før du tar noen homøopatisk eller supplerende terapi.

Betraktninger

Kvinner som har smertefulle perioder (kramper, kraftige blødninger, og så videre) er langt lier å utvikle sciatic endometriose enn de uten. Hvis det er en historie av sykdom i familien din, kan det være lurt å omgå kalium og diskutere dine symptomer med din gynekolog. Minor, ikke-invasiv laparoskopi kan utføres for å bekrefte en diagnose av endometriose.

Advarsler

Denne artikkelen er ikke ment å behandle eller diagnostisere enhver medisinsk tilstand. Leg smerte kan signalisere mer alvorlige problemer, blant annet hjerteproblemer. Hvis du føler deg kortpustet, svak, svimmel eller svak, kontakt nødetatene umiddelbart.