Digidexo.com

Hvordan bli en tann Fast på Weekend

Hvordan bli en tann Fast på Weekend


Enten du har en ulidelig smertefull tannpine, eller en av dine tenner sprukket, eller ble slått ut, kan helgen bli en vanskelig tid å finne en tannlege. Mens det er ikke umulig å få tannbehandling i helgen, kan det hende du må reise for å finne en tannlege som er tilgjengelig. Eller du kan finne at du må bare vente til tannlegen er tilbake på kontoret hennes på mandag.

Bruksanvisning

•  Prøv å ringe tannlegen på hans kontor. Hvis en svartjeneste svarer, kort beskrive din situasjon og spørre om det er en måte å komme i kontakt med tannlegen. Hvis telefonen blir besvart med et opptak, lytte til den nøye for å høre eventuelle pålegg for å kontakte tannlegen din etter timer.

Besøk et nettsted for en nødsituasjon tannlege lokalisering tjeneste som 1-800-tannlege eller EmergencyDentalService.com. Du kan være i stand til å finne en nødsituasjon tannlege kontor som er åpent i helgene i kjøreavstand.

Ring din lokale legevakten og beskrive dental nødsituasjon. Spørre om de har en tannlege på vakt for nødhjelp. Vær oppmerksom på at sykehus som har tannleger bakvakt vanligvis reserverer dem for traumatisk krisetann situasjoner - ikke tannpine.

Hint

  • Hvis du kjenner din tannlege godt og føler deg komfortabel å kalle ham hjemme, prøv det. Han kan møte deg på kontoret hans, selv om det er i helgen.
  • Hvis du har et barn med en dental nødsituasjon, spør naboer eller venner med barn, om de vet om en nødsituasjon tannlege.