Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med mat Plans

Hvordan å miste vekt med mat Plans


Å miste vekt er aldri lett. Du må trene regelmessig og spise riktig type mat hver dag for å slippe de ekstra pounds. Heldigvis finnes det dusinvis av mat planer er utformet for å hjelpe deg i din søken etter en slankere kropp. Mat planer varierer basert på hvilken type mat de inneholder, porsjonsstørrelser og brukerens langsiktige mål. For å gå ned i vekt med en mat plan, du må bare finne den rette for deg.

Hvordan å miste vekt med mat Plans

•  Lag en liste over de sunne matvarer som du liker å spise. Du nyte karbohydrater, som brød, bagels og poteter gjøre? Du nyte biffer og pølse gjøre? Du er mer sannsynlig å holde seg til en diett som tillater deg å spise din favoritt mat.

Tenk på din livsstil. Er du for opptatt til å lage mat? Har du en hard tid på å velge riktig porsjonsstørrelser? Har du en familie historie av fedme-relaterte sykdommer? Ulike matvarer planer er laget for mennesker med ulike livsstilsbehov. Du ønsker ikke å velge en mat plan som krever at du gjør alt av mat hvis du ikke har tid til å lage mat.

Velg en mat plan som inkluderer mat du liker å spise, og som passer din livsstil. For eksempel er Atkins diett utviklet for folk som liker kjøtt og kan kutte ut karbohydrater. Jenny Craig mat planer er utformet for å hjelpe folk i å velge de riktige porsjonsstørrelser.

Snakk med din lege eller ernæringsfysiolog. Hvis du har en hard tid på å velge en mat plan, kan legen din henvise deg til riktig retning i et trygt, sunn måte.

Velg en startdato for maten plan og skrive det ned på kalenderen. For å holde motivasjonen oppe, krysser av hver dag etterpå at du holder deg til måltidet plan.

Fortell venner og familie om maten din plan slik at de ikke friste deg til å avvike fra planen. Velmenende familiemedlemmer kan sende deg cookies eller invitere deg ut for pizza.

Kombiner mat plan med andre sunne livsstilsendringer. Drikk rikelig med vann. Starter en øvelse diett. Prøv å kutte ned på høy-kalori drikker som cappuccino og latte.

Hint

  • Alltid snakke med legen din før du velger en mat plan.