Digidexo.com

Slik kjøper Bee Pollen

Mens det er lite vitenskapelig bevis for å date om eventuelle målbare helsemessige fordeler av å spise bee pollen, mange tror det gjør dem sunnere, eller de rett og slett nyte sin smak. Talsmenn sier at pollen inneholder alle næringsstoffer er nødvendige for å opprettholde livet, en rekke vitaminer og mineraler og kanskje kjemiske egenskaper som vitenskapen har ennå å forstå. Et faktum er klart: bee pollen har blitt spist til medisinske formål i mer enn 5000 år, og starter i hvert fall med de gamle fønikerne. Den er tilgjengelig i en rekke former på nesten alle helsekost butikk og over Internett.

Bruksanvisning

•  Bestem i hvilken form du ønsker å kjøpe bee pollen: granulat, som er små pellets som hentes direkte fra bier, eller i kapsler. Bee pollen granulat kan legges til korn, blandet i yoghurt, pisket inn i helse drinker eller spises direkte, som små peanøtter.

Bestem deg for hvordan du vil at bee pollen behandlet. Lokale birøktere har pollen som er 100 prosent naturlig, men det må være nedkjølt, og kan ikke holde godt. Kommersiell bee pollen er frysetørket eller varme tørket å gjøre det vare lenger. Det er uenighet om hvorvidt bare 100 prosent naturlig bee pollen gir alle de helsemessige fordelene eller hvis frysetørket form gjør også. Noen purister mener at bruk av varme for å tørke, og dermed bevare, pollen dreper mange av sine gunstige enzymer. Det finnes lite definitive forskning, slik at kjøpere må komme til sine egne konklusjoner.

De fleste helsekostbutikker selger kommersielle bee pollen i granulat eller kapselform. Du kan ringe på forhånd for å sjekke.

Kjøp bee pollen online via slike nettsteder som herbs-wholesale.com eller bie-pollen- buzz.com (se Ressurser) eller en rekke andre helse-orienterte nettsteder. Sammenlign priser på bee pollen granulat og kapsler for den typen pollen du er interessert i: rå, frysetørket eller varme tørket.

Kontakt din lokale Chamber of Commerce for å finne ut om det er birøktere i ditt område. De fleste selger bare naturlig kornet bee pollen som skal være nedkjølt eller frossen når du får den hjem.

Tips og advarsler

  • Hold alltid naturlig bee pollen nedkjølt eller frosset i en lufttett beholder.
  • Ikke spis bee pollen hvis du er allergisk mot bier. Hvis du aldri har spist bee pollen før, starte med en liten dose som det er mulig å ha en allergisk reaksjon, selv om du ikke er allergisk mot bier.