Digidexo.com

Naturlig rettsmidler for å kurere Fungal Bihulebetennelse

Betennelse eller infeksjon i bihulene av sopp kalles sopp bihulebetennelse. Sopp kan finnes overalt på kloden, inkludert den menneskelige kropp. Noen sopp sameksistere i en naturlig balanse med andre mikroorganismer som kolonisere kroppene våre. Overvekst av sopp-elementene er antatt å føre til at denne type sinusitt. Lettelse kan oppnås ved hjelp av naturlig rettsmidler som behandling.

Symptomer

Sinusitis kan være forårsaket av en bakterie eller soppinfeksjon, og er antatt å følge en kald.

Fungal bihulebetennelse kan klassifiseres som fire typer: sopp ball, allergisk sopp bihulebetennelse, kronisk invasiv bihulebetennelse og akutt invasiv bihulebetennelse.

Fungal ball bihulebetennelse er en overvekst av sopp elementer. Hatt gjentatte bihulebetennelse er en predisponerende faktor for denne typen.

Allergisk sopp sinusitis er den mest vanlige form. Nesepolypper og tykke drenering kan sees ved undersøkelse av nesen.

Akutt invasiv bihulebetennelse avanserer raskt. Denne infeksjon kan vokse dypt inn i vev og bein.

Kronisk invasiv sinusitis er lik den akutte type som den kan vokse dypt inn i vev og ben, men det fremskritt langsommere.

Akutt og kronisk sinusitt invasiv er den mest alvorlige type soppinfeksjon, men den minst vanlige.

Symptomer på de fire typer av soppinfeksjoner er lik den bakteriell type. Smertefullt trykk bak kinnben, pounding hodepine og tett nese kan oppleves. Andre mulige symptomer er tykke, grønn-gult slim, post-nasal drypp, irriterende hoste og dårlig ånde.

Valget av naturlige rettsmidler for å kurere sopp bihulebetennelse kan brukes dersom en mild infeksjon mistenkes.

Rettsmidler

Inhaling damp damp med hakket, frisk hvitløk er en enkel, men effektiv naturlig rette for en sopp bihulebetennelse. Bukker hodet over en bolle med varmt vann, og innhalering av røyk, kan tynne den tykt slim, slik at drenering. Hvitløk juice eller kapsler kan også bli fortært, hvitløk som er antatt å ha antibakterielle og antisoppegenskaper.

En ananas enzym kalt bromelain er tenkt å bryte ned slim, bekjempe infeksjoner og lindre symptomer på bihulebetennelse.

Både oliven blad ekstrakt og goldenseal er tenkt å være effektivt i bekjempelse av sopp-og bakterie bihulebetennelse.

Forbruker eple cider eddik i vann kan være gunstig fordi det reduserer slimproduksjon.

Vitamin C har evnen til å styrke immunsystemet og redusere allergiske reaksjoner. Histamin er produsert i kroppen og kan føre til betennelse og hevelse i slimhinnene. Vitamin C kan redusere histamin nivåer, og dermed redusere tette bihuler.

Quercetin er en flavonoid og forekommer naturlig i frukt og grønnsaker. Øke effektiviteten av vitamin C, quercetin blokkerer histamin, noe som kan hemme den inflammatoriske prosessen involvert i bihulebetennelse.

Næringsstoffet sink dreper forkjølelsesvirus. Forkorting av lengden av en kald eller forhindring av en kald, kan redusere risikoen for at sinusitis vil oppstå.

Bygge et sunt immunsystem kan forbedre generell helse. Forbruker et sunt kosthold, trene, og drikke rikelig med vann kan hjelpe i å redusere mottakelighet for infeksjoner.

Hydrering er viktig, fordi den kan tynne ut slimet naturlig produsert av kroppen, tilrettelegging drenering av nesegangene.

Hvis symptomene på bihulebetennelse igjen etter bruk av naturlige rettsmidler, er det lurt å oppsøke lege, som kroppens immunsystem kan bli svekket.