Digidexo.com

Hva du ikke å spise på Atkins diett

The Atkins Diet består av fire faser: Induksjon, pågående vekttap, Pre-Vedlikehold og livstid vedlikehold. Dietten fokuserer på å forbruke lave nivåer av karbohydrater, sukker og trans fett, mens de spiser høye nivåer av protein og fett. Uavhengig av hvilken fase du er i, er det visse matvarer som aldri blir tillatt.

Raffinerte karbohydrater

Hvit ris, hvitt mel og pasta er førsteklasses eksempler på raffinerte karbohydrater. Disse matvarer inneholder nesten ingen næringsverdi, og de kan bli til kroppsfett. I tillegg har de en negativ effekt på blodsukkernivået.

Kjøtt som har blitt premarinated

En dekstrose (som er sukker) oppløsningen blir ofte brukt til å fyldige disse opp. Det beste alternativet er å lage din egen marinade.

Cool Whip

Uansett om det er vanlig eller sukkerfri, er dette en no-no på Atkins. Begge inneholder maissirup (sukker), samt kokos- og palmeoljer, som er transfettsyrer. I stedet prøver å piske kremfløte og legge en sukker erstatning, slik som Splenda.

Coffee Creamer

Disse inneholder vanligvis sukker og trans fett (i form av delvis hydrogenert soyabønne og / eller bomullsfrøolje). Selv de sukkerfrie varianter har dekstrose i dem. Hvis du ikke liker kaffen svart, prøv å bruke Atkins vanilje shake. Det både sukrer og kremer til kaffen.

Sugar-Free Candy

Bare fordi candy er sukkerfri, det er ikke OK å ha disse på Atkins diett; den inneholder karbohydrater. I tillegg kan sukkeralkoholene i dem forårsake oppblåsthet og gass.

Revet ost

Sukker er ofte lagt til revet ost for å holde den fra klumper. I stedet kjøper en blokk med ost og makulere den etter behov.

Kommersielle Salatdressinger

De fleste inneholder store mengder sukker, inkludert balsamicoeddik.

Mange Sauser

Barbecue saus, ketchup og kommersielle sauser som teriyaki er lastet med sukker. Det er noen sukkerfrie og lav-karbo varianter, eller du kan lage din egen (se Ressurser).