Digidexo.com

Deltamuskelen Injury Treatment

Deltamuskelen Injury Treatment


Deltoid er et trehodet muskel som ligger på skulderen som løfter armen vekk fra kroppen. Deltamuskelen smerter forårsaket av betennelse, stamme eller muligens rive vil fremgang hvis venstre ubehandlet. Oppsøk en lege råd før du fortsetter med rehabilitering.

Symptomer

Symptomer på en deltamuskelen skade inkluderer plutselige smerter på baksiden av skulderen, eller når du løfter en forlenget arm på lett motstand og hevelse eller ømhet på muskelen.

Begrensning

Ett viktig skritt i behandling av en deltamuskelen skade er å slutte å utføre bevegelsen eller aktiviteten som utløste skaden. Inntil muskelen er rehabilitert, endre rutine eller teknikk.

Selv Treatment

Påfør en ispose i 15 minutter om gangen for de første 24 timene. Hvis det ikke er for smertefulle, strekke baksiden av skulderen.

Medisinsk behandling

Sports-skader spesialister og leger fremskynde utvinning ved hjelp av massasje teknikker. Pasientene er foreskrevet et rehabiliteringsprogram bestående av strekninger, styrking og massasjer. Hvis en deltoid skaden alvorlig, kan leger foreslå en operasjon.

Muskulær ubalanse

Når du konsentrere din trening på øvre speilmusklene, for eksempel den øvre trapezius, anterior deltoid og brystmusklene, og unnlater å utvikle de "ikke-speilmusklene", nedre trapezius, rhomboids, latissimus dorsi og bakre deltoid, oppretter du en muskuløs ubalanse rundt skulderen. Deltoid skader forebygges og rehabilitert ved å balansere nedre og øvre muskler.

Forebygging

Unngå ytterligere deltamuskelen skade ved å balansere overkroppen treningen. For hvert trykk eller trykk på trening du gjør, innlemme et rykk eller en rad øvelsen inn i rutinen.