Digidexo.com

Herbal Oppskrifter på leddsmerter

Millioner av mennesker lider av leddsmerter. Symptomene kan variere fra mindre ubehag og hevelse til alvorlige smerter som krever legehjelp. Konvensjonelle medisiner kan tilby noen lettelse, men det er flere urte oppskrifter som også kan være nyttig.

Ingefær

Ingefær kan være effektiv i behandling av leddsmerter. Ingefær hemmer produksjonen av prostaglandiner og leukotriener, som kan bidra til å skape smerte og inflammasjon. Studier i Danmark på 56 pasienter med noen form for leddsmerter fikk pulverisert ingefær. Nesten 75 prosent av forsøkspersonene rapporterte en viss grad av smertelindring uten bivirkninger til behandlingen.

Mentol

Mentol er effektive i behandling av muskel tetthet og er en populær ingrediens i flere over-the-counter ryggsmerter medisiner. Mentol er medlem av mynte familien og kan finnes i store mengder i peppermynte og peppermynte.

Epsom Salts

Epsom salter er høy i magnesium som er viktig i kampen mot leddgikt. Den inneholder anti-inflammatoriske egenskaper og kan lett absorberes gjennom huden. Fyll badekar fullt av varmt vann og tilsett 2 kopper Epsom salter, suge i vann i 30 minutter. Den magnesium absorberes inn i huden din, mens det varme vannet lindrer stivhet og smerte. Dette kan gjøres daglig eller etter behov.

Koriander

Dryss noen klyper koriander i maten. Koriander er rik på kamfer som har evnen til å lindre muskelspenningene. I likhet med mentol det er funnet i flere-over the-counter muskelsmerter medisiner. Koriander er rik på kamfer, men det kan også bli funnet i spike lavendel og isop.

Eddik og honning

Eddik og honning kan synes å være en uvanlig kombinasjon men tatt sammen kan de være en av de mest effektive behandlinger for felles avlastning. Bland 2 ts av eple cider eddik og 2 teskjeer honning i et glass med varmt vann og drikke. Gjør dette to ganger om dagen for felles smertelindring.