Digidexo.com

Kalorifattig Brown sukker erstatter

Kalorifattig Brown sukker erstatter


Fem aktive ingredienser i lav-kalori søtstoffer omfatter stevia, isomalt, sakkarin, maltitol og sukralose. Kalori-fri, super-søt Stevia er et naturlig sukker utvunnet fra mashed bladene av stevia bush. Isomalt, en sukkeralkohol, opprettholder blodsukkeret fordi det er en ufordøyd fiber som blir utskilt. Benzo sulfilimine, sakkarin virkestoff, har ingen ernæring og er mye søtere enn sukker, men har en ubehagelig metallisk ettersmak. Maltitol, en sukkeralkohol, er et karbohydrat som påvirker blodsukkeret 75 prosent så mye som bordsukker, men er bare 90 prosent som søt. Sukralose, 600 ganger søtere enn sukker, er en kalori-fri, ufordøyd fiber som til slutt skilles ut.

Stevia Extract i Raw

Stevia er nylig markedsført som Stevia Extract i Raw. Det er påstått å smake bedre på grunn av sin høye renhetsnivå uten piggyback søtningsmidler som Erythritol. I sin rå form, har det ingen kalorier og ingen lakris ettersmak. For å gjøre stevia i brunt sukker, bare legge en 15-kalori teskje av sirup til hver teskje tilsvarer stevia. Et annet alternativ er å legge en teskje sukker-fri lønnesirup, som ikke vil øke insulinnivået i det hele tatt. En teskje av Stevia Extract i Raw inneholder kun 0,5 g karbohydrater og har ingen næringsverdi eller kalorier.

DiabeticSweet Brown Sugar Substitute

DiabeticSweet Brown Sugar Substitute er en markeds sukker erstatning som inneholder isomalt. Den har alle de ytre trekk av brunt sukker med samme smak, utseende og konsistens og har ingen ettersmak. Ved inntak, kroppens blodsukker og insulin forblir den samme. DiabeticSweet Brown Sugar Substitute har ca 4 g karbohydrater per teskje med ingen ernæringsmessig verdi eller kalorier. Dets ingredienser inneholder acesulfam-K som stimulerer insulin og kan forverre lavt blodsukker angrep. Som i begynnelsen av 2011, trengs mer forskning for å se om acesulfam-K inneholder en dødelig mengde kreftfremkallende å ta den av det amerikanske markedet.

Sugar Twin Granulert Brown

Sakkarinforbindelsen søtningsmiddel, SugarTwin Granulert Brown, inneholder maltodekstrin, natrium, sakkarin og kalsiumklorid. Maltodekstrin er et naturlig søt-pulver utvunnet fra ris, mais eller potetstivelse som er lett fordøyelig. Den har 2 kalorier per g, og inneholder ørsmå fiber, fett og protein. Sakkarin er verdens eldste kunstig søtningsmiddel. Johns Hopkins University forskere oppdaget sakkarin i 1879, og i dag FDA ser det som trygt for mennesker. Toksikolog Bernard Oser sier, "No [mat] kjemisk tilsetningsstoff er testet [så mye] som sakkarin." Sakkarin er 300-700 ganger søtere enn sukker og reiser over hele kroppen i sin opprinnelige form.

Brown Sugar Maltitol

De sukkerfrie maltitol krystaller er markedsført som Brown Sugar Maltitol. Den har kun 2,1 kalorier per g, sammenlignet med tabellen sukker er 4 kalorier per g, og er en bulk søtningsmiddel med en ren søt smak som minner tabellen sukker. Det hever ikke blodsukker eller insulin nivåer fordi kroppen sakte bryter det ned og absorberer det. Den langsomme absorpsjon er viktig fordi noen av inntatt maltitol reiser til tykktarmen, hvor det forbrenner og gir færre kalorier. Maltitol er en stabil forbindelse, og opprettholder en ensartet smak når de kombineres med andre søtningsmidler med lavt kaloriinnhold.

Splenda brunsukkerblanding

Splenda brunsukkerblanding er sukralose blandet med melasse. Den har 10 kalorier per teskje, 2 g karbohydrat og ingen næringsverdi. Det er attraktive for forbrukerne fordi den bare har halvparten av kaloriene av sukker. Det er en blanding av både naturlige og laboratorieproduserte søtstoffer fordi den bruker flere sukker som tabellen sukker, melasse og sukralose å produsere Splenda Brown, et brunt sukker spin-off. Den aktive ingrediensen sukralose er utvunnet fra naturlige sukker ved å erstatte tre kloratomer i tre hydrogen-oksygenatomer som endrer søtsmaken av det naturlige sukkermolekylet.

Whey Low Gold

Whey Low Gold er en blanding av tre naturlig sukker valgt for sin lav glykemisk indeks tall og kalorier. Alle tre arbeider sammen i tynntarmen for å hindre normal absorpsjon av disse sukkere i det menneskelige blod. Fruktose kommer i veien for laktose, laktose og forstyrrer den normale absorpsjon av sukrose. Absorpsjonen av fruktose har ingen kjent sukker forstyrrelser. Når andre sukker blande seg med absorpsjon, endrer det hvordan en kropp håndterer normalt karbohydrater, blodsukker og kalorier. En teskje av Whey Low Gold har bare 4 kalorier uten næringsverdi.