Digidexo.com

visine øyedråper

Bivirkninger visine øyedråper

Visine øyedråper gi lindring fra røde øyne. Den aktive ingrediensen i visine virker til å innsnevre blodkar i øyet, slik at øyet synes mindre rødt. Den vanligste bivirkningen av visine brenner ved drypping. Langvarig bruk av visine faktisk kan føre til at øynene til å virke mer rødt. Visine kan forårsake alvorlige medisinske problemer ved svelging.

Hvordan Visine Works

Tetrahydrozoline hydroklorid er den aktive ingrediensen i original formel visine dråper. Når forårsaker irritasjon i øynene til å være rød, fungerer den aktive ingrediensen i visine å innsnevre blodkar, slik at øyet vises hvitt igjen.

Umiddelbare bivirkninger

Visine fører ofte svie i øyet ved drypping. Det reduserer også blodstrøm og oksygenering til overflaten av øyet, og bør derfor ikke brukes med kontaktlinser, som har tendens til å redusere oksygen til øyet på egen hånd. Noen Visine brukere opplever en rask hjerterytme etter instilling visine opprinnelige formelen.

Langsiktige bivirkninger

Visine opprinnelige formelen er ikke indisert for langsiktig bruk av mer enn flere dager på rad. Dette er fordi langvarig bruk vil resultere i blodårene i øyet vokser vant til visine, og en "rebound rødhet" vil oppstå, slik at øyet ser betydelig mer rød med mindre visine er innpodet. Dermed vil langvarig bruk av visine opprinnelige formelen faktisk gjøre øynene dine ser rødere. Langvarig bruk av visine opprinnelige formelen kan også skade okulær overflate.

Svelging av visine

En vanlig myte om visine er at det forårsaker diaré ved svelging. Dette er usant. I stedet kan inges visine føre til en rekke alvorlige medisinske problemer, inkludert oppkast, alvorlige reduksjoner i blodtrykk og hjertefrekvens, og koma.

Red Eyes

Røde øyne kan være et tegn på et større problem inne i øyet. Hvis du har en vedvarende røde øyne, se øyelegen.

Hvordan forberede Sterile Øyedråper

Øyedråper lindre sårhet, tørrhet og irritasjon fra forurensing og allergier. Du kan bruke over-the-counter dråper som visine, men forbereder sterile øyedråper hjemme kan være en mer kostnadseffektiv og raskere alternativ enn å kjøre ut til butikken.

Hvordan forberede Sterile Øyedråper

Forbereder Sterile Øyedråper

Vask hendene grundig med antibakteriell såpe under rennende varmt rennende vann i minst 30 sekunder.

Hent en kopp våren eller filtrert vann. Ikke bruk vann fra springen; klorinnholdet kan forårsake stikking i øynene. Pass også på at du har mellomstore bomull baller.

•  Kok vannet med en kvart teskje iodized salt og en klype natron.

Plasser bomullsdotter i det kokende vannet. Kokeprosessen vil drepe eventuelle bakterier.

Fjern kokende vann fra ovnen og dekke. La blandingen avkjøles til romtemperatur før du bruker den til øynene dine. Du kan bruke bomull baller som metode for å helle steril løsning i øynene, eller du kan hell væsken i en steril pipette flaske.

Hint

 • Du kan lagre væsken i kjøleskapet og holde den så lenge kokt vann ikke kommer i kontakt med utenforstående, som ikke er sterile ingredienser. For eksempel, en pipette som berører øyet og settes tilbake i flasken vil kontaminere oppløsningen.
 • Bruk aldri nylig kokt løsning i øyet.

Kloramfenikol øyedråper bivirkninger

I likhet med resten av kroppen din, øynene dine er utsatt for smitte av mikroorganismer, inkludert bakterier. Slike infeksjoner kan påvirke syn, noe som gjør det vanskelig for deg å fokusere, lese eller kjøre. Å behandle bakterielle øyeinfeksjoner, har lege eller optiker en rekke reseptbelagte øyedråper til sin disposisjon. Noen ganger kan hun trenger for å eksperimentere med forskjellige antibiotika dråper før du finner den rette for din spesielle infeksjon. Når en infeksjon er spesielt motstandsdyktig mot antibiotika, kan legen forskrive kloramfenikol eller chloroptic øyedråper. Til tross for at effektiv Kloramfenikol øyedråper er ikke for alle som stoffet presenterer flere risiko for bivirkninger og komplikasjoner hos noen pasienter.

Vanlige bivirkninger

Den vanligste bivirkningen av kloramfenikol øyedråper er tåkesyn og svie eller kløe umiddelbart etter bruk av medisinen. Disse følelsene vanligvis forsvinne i løpet av få minutter og kan avta som øynene blir vant til stoffet. Det er også vanlig å oppleve rødhet mens du bruker kloramfenikol, enten fra irritasjon eller en midlertidig hevelse av blodårene i øynene dine.

Andre bivirkninger

Kloramfenikol har også potensial til å forårsake en rekke andre plagsomme eller irriterende, men ikke farlig, bivirkninger. For eksempel, noen pasienter opplever sår hals eller feber mens du bruker dråpene. Noen pasienter merker endringer i huden, som blekhet, utslett eller en økning i blåmerker. Det er også mulig å oppleve en generell følelse av tretthet eller svakhet mens du bruker kloramfenikol.

Legemiddelinteraksjoner

Det er noen medikamenter som produserer uønskede bivirkninger når det brukes sammen med kloramfenikol. Ved hjelp av Ceftazidim, dikumarol, Ciklosporin, fenytoin og tolbutamid øke din risiko for å utvikle bivirkninger når den kombineres med kloramfenikol. Hvis du tar en av disse stoffene, er legen din sannsynligvis justere dosen din eller velg en annen medisin for å behandle andre helsemessige forhold mens du tar kloramfenikol. I tillegg faller bruk av over-the-counter øyet som visine eller muse bør avbrytes mens du bruker chloamphenicol dråper med mindre legen din oppgir noe annet.

Risiko

I tillegg til mindre bivirkninger og risiko for interaksjoner, har kloramfenikol potensiale til å forårsake alvorlige medisinske komplikasjoner. Når den brukes for en lengre periode, chloroptic narkotika noen ganger føre til aplastisk anemi, en alvorlig tilstand hvor beinmargen ikke er i stand til å produsere nye blodceller. Hvis venstre ubehandlet, er aplastisk anemi livstruende. I tillegg chloampehnicol noen ganger fører fungal infeksjoner i øyet.

Betraktninger

RxList rapporterer at produsentens studier viser fødselsdefekter og fosterdød hos dyr laboratorie behandlet med kloramfenikol, men det har vært noen studier med gravide mennesker. De dyr testing resultater føre noen optikere og leger for å ikke foreskrive chloroptic synker til gravide kvinner. I tillegg, kloramfenikol dråper er ikke for bruk hos barn under ett år på grunn av stoffets mulige bivirkninger. Fordi det fører ofte uskarphet, bør du ikke kjøre bil eller betjene tungt maskineri umiddelbart etter bruk Kloramfenikol dråper.

Øyedråper Cure Katarakt

Aldringsprosessen er en betydelig faktor i dannelsen av katarakter. Andre årsaker er diabetes, traumer og medfødt grå stær. De årlige kostnadene for behandling av grå stær i USA er $ 3,5 milliarder kroner. Den standard behandling for grå stær er kirurgisk fjerning av det opake linse som tilslører visjon og implantering av en kunstig linse. I dag er det en ny tilnærming til behandling av grå stær ved hjelp av øyedråper for å oppløse grå stær.

Definisjon

Ifølge National Eye Institute: "En grå stær er en uklarhet i linsen i øyet som påvirker synet." Symptomer på en katarakt er tåkesyn og ekstrem følsomhet for lys. Katarakt kan være små og ikke forstyrre visjon og kunne være alene, men som det vokser og blokkerer visjon, er det vanligvis fjernes ved operasjon.

Model Treatment

Den tradisjonelle behandlingen er kirurgisk fjerning av clouding linse og utskifting av linsen med en kunstig linse kalles en intraokulært Lens (IOL) som er satt på plass. En IOL fungerer effektivt og trenger ingen behandling eller vedlikehold.

Øyedråper Cure Katarakt

Ifølge SmartPublication.com: "Forskere ved Helmholtz Eye Institute i Moskva, Russland, har vist at en ny form for Carnosine-n-acetylcarnosine, NAC-som nå er tilgjengelig i form av en øyedråper, sakte kan reversere eksisterende grå stær og hindre nye fra forming.

Rapporter Studies

SmartPublication.com sier at en langtidsstudie av russiske forskere fant at over en 6 til 24 måneder med 49 frivillige de observerte endringer i linsen klarhet. Alle de frivillige var over 65 år gammel med varierende grad av senil katarakt. Pasientene mottok 1 prosent løsning av NAC øyedråper eller en placebo med to dråper to ganger daglig i hvert øye, etterfulgt av en evaluering etter to måneder, og en annen etter seks måneder.

Slik fungerer det

Glykerte er kryssbinding av proteiner og sukker (glukose) for å danne en ikke-fungerende struktur i kroppen. En katarakt er dannet av gylcation, som cloudies linsen og hemmer synet. Studier har vist effektiviteten av Carnosine å kjempe mot disse protein modifisering. Når NAC øyedråper administreres, er det antatt at Carnosine kan sakte hindre proteiner kryssbinding og bli en katarakt, og kan også bryte eksisterende kryssbindinger.

Study Update

Ifølge SmartPublication.com, oppdateringer fra studiene rapporterer oppgir at 88,9 prosent av pasientene som ble behandlet med NAC hadde en forbedring i gjenskinn følsomhet varierer i individer fra 27 prosent forbedring opp til 100 prosent forbedring. Mens pasientene i placebogruppen viste liten endring i øyet kvalitet etter seks måneder og en gradvis forverring på 12 og 24-måneders perioder.

Hvordan Sett øyedråper i et barns øyne

Putting øyedråper i din sprelle, kan nervøs barns øyne være vanskelig. Men du kan gjøre denne prosessen enklere. Ikke bare vil du slutte å kaste bort medisiner ved å følge disse trinnene, kan du også redusere belastningen på alle som er involvert i denne oppgaven.

Hvordan Sett øyedråper i et barns øyne

•  Har barnet la seg ned på ryggen. Det er meget viktig at barnet beveger seg så lite som mulig. Eldre barn kan foretrekke å stå og holde hodet tilbake. Du kan også ha barnet holde hodet tilbake og hviler mot et møbel, for eksempel en sofa eller seng.

Fortell barnet ditt å lukke begge øynene. Det beste er om barnet ikke er skjeling, men denne prosessen vil fortsatt fungere selv om barnet er skjeling.

Plasser en dråpe i hjørnet av øyet og da har barnet ditt åpne øynene. Fallet vil automatisk kjøre inn i ditt barns øyne når øyet åpnes. Ikke la barnet ditt til å gni seg i øynene.

Gjenta denne prosessen for hver dråpe som trengs for hvert øye.

Hint

 • Denne prosessen kan benyttes for voksne.
 • Ikke la tuppen av dropper berører øyet. Dette kan spre bakterier og bakterier, som forårsaker infeksjoner.

Hvordan å gi barn Øyedråper

Øyedråper er ofte foreskrevet for barn med infeksjoner, allergier og andre forhold som påvirker øynene. Det er viktig å nøye følge instruksjonene ved administrering av øyedråper til barn for å være sikker på at problemet er tilstrekkelig behandlet. Ikke alle barn reagerer godt når medisinen er falt inn i øyet, men det er skritt du kan ta for å gjøre prosessen enklere og få jobben gjort.

Hvordan å gi barn Øyedråper

•  Vask hendene godt og samle øyedråper, en vev og en våt vaskeklut eller bomullsdott.

Forklar barnet hva du skal gjøre, hvis han er gammel nok til å forstå.

Tørk drenering eller crusted saken fra barnets øyne. Dette kan være nødvendig hvis barnet har en øyeinfeksjon. Bruk en våt vaskeklut eller bomullsdott å tørke forsiktig av øyet fra innvendig hjørne til utenfor hjørnet.

Få barnet til å legge seg ned på ryggen. Hvis han er samarbeidsvillig nok, ha ham vippe hodet bakover. Plasser en pute under skuldrene til et yngre barn å få hodet i riktig posisjon, i henhold til Barnehealthcare of Atlanta.

Hold forsiktig en lite samarbeidsvillig barn å holde ham fortsatt. Hvis mulig, få noen til å hjelpe deg med å holde barnet i ro. Hvis du er alene, sitte ned og forsiktig plassere barnet slik at han er på ryggen med hodet mellom lårene og armene i henhold bena, som anbefalt av Barnas Sykehus og klinikker av Minnesota. Hvis det er nødvendig, lett vikle bena dine over bena for å holde dem i ro.

6. Trekk nedre øyelokk ned for å danne en lomme, og presse den riktige antall dråper inn i den. Vent ett minutt mellom dråper hvis anbefalt av barnets lege. Ikke mist medisin direkte på øyeeplet.

Tips barnet ditt til å lukke øynene for et minutt eller to hvis han er gammel nok til å forstå og samarbeide, og trykk forsiktig den innerste hjørnet av øyet i 30 sekunder for å holde dråpene renne nedover nese og hals (som fører til en dårlig smak i munnen).

Tørk overflødig medisiner ut av huden, og la barnet ditt til å stå opp.

Hint

 • Hvis barnet ditt ikke vil holde øynene åpne for å motta dråpene, bare slippe medisinen på det innerste hjørnet av øyet slik at det vil rulle inn når han åpner øynene.
 • Vær svært forsiktig hvis du må holde et barn til å holde ham i ro mens administrere øyedråper.
 • Følg alle pakken retninger ved administrering av øyedråper til barn.
 • Hvis begge øynene krever dråper, bruke en annen vaskeklut eller bomullsdott for hvert øye for å hindre spredning av bakterier.
 • La ikke dråpetelleren for å berøre øyet eller noe annet enn innsiden av medisinen flasken for å hindre forurensning.

Hvordan bruke Øyedråper

Hvordan bruke Øyedråper


Visste du at det er en riktig måte å bruke øyedråper? Med riktig teknikk, kan du administrere øyedråper både komfortabelt og effektivt.

Hvordan bruke Øyedråper

Open-Eye Metode

Trekk ned nedre øyelokk med en hånd.

Slå opp like før påføring dråpene.

Klem den foreskrevne antall dråper i mellomrommet mellom din nedre øyelokk og øyeeple.

Hold øynene lukket i noen minutter, og skifte dine øyeepler som om du ser ned. Dette forsegler tåre avløp stenge slik at medisinen ikke renne av øyet umiddelbart.

Closed-Eye Metode

Legg deg ned.

Lukk øynene, og klem det foreskrevne antall dråper på det innerste hjørnet av øyelokket.

Åpne øyet slik at dråpene falle.

Lukk øynene igjen når dråpene er i, og skifte dine øyeepler som om du ser ned i noen minutter. La dråpene virkelig suge inn i øynene for å oppnå maksimal effekt.

Hint

 • Prøv den lukkede øyne metoden hvis den åpne øyne metoden ikke fungerer for deg.
 • Denne metoden er også anbefalt for å administrere øyedråper til barn.
 • Det kan være lurt å verve hjelp fra en annen person for den lukkede øyne metoden.
 • Berøre tuppen av pipetten til fingrene eller en benkeplate kan forurense spissen.

Hvordan søke øyedråper

Øyedråper brukes for et bredt rekke årsaker. Fra tørre, kløende øyne til å behandle grønn stær, øyedråper er ekstremt effektivt for mange øyelidelser.

Mens de er svært effektive, kan øyedråper også være frustrerende å bruke. De fleste er heldige hvis de kan få en eneste dråpe i øyet, enn si en foreskrevet dose av to. I mange tilfeller lander slipp på kinnet eller på fingrene. Dette gjør det vanskelig å få riktig dosering av medisiner i øyet, og det også får deg til å kaste bort mye av din flaske. Her er hvordan du søker øyedråper riktig.

Hvordan søke øyedråper

•  Begynn med å grundig vaske hendene med varmt vann og såpe. Tørk dem av med et rent håndkle.

Hvis instruksjonene på flaske øyedråper si å riste medisiner, deretter riste den. Regelmessig, har over-the-counter smøre øyedråper ikke trenger å bli ristet.

•  Skru av lokket på øyedråper og bøye hodet bakover.

Plasser fingertuppene på den ledige hånden på nedre øyelokk og dra forsiktig i øyelokk ned. Dette vil skape en liten lomme på undersiden av øyet.

Hold lokket ned, plasser øyedråper tips over lommen. Kastet øynene mot toppen av hodet og forsiktig klem på flaske øyedråper.

Hvis mer enn en dråpe blir administrert, har en vev i nærheten for å tørke vekk overflødig.

Hvis du bruker reseptbelagte øyedråper, må du følge disse instruksjonene for hver dråpe som er foreskrevet av legen din.

Hint

 • Ta aldri på tuppen av dråpetelleren med fingrene.
 • Administrer kun det foreskrevne antall dråper og aldri overstige den anbefalte frekvensen av applikasjoner. Tro det eller ikke, er det mulig å ha komplikasjoner oppstår fra å administrere for mange øyedråper.

Hvordan kjøpe øyedråper

Hvordan kjøpe øyedråper


Øyedråper er et nyttig mellom for avgivelse av en rekke legemidler, fra «tårer» til steroider. For å oppnå optimale resultater med øyedråper, har en lege diagnostisere okulær tilstand og deretter kjøpe et produkt spesielt egnet for den situasjonen du trenger for å behandle.

Hvordan kjøpe øyedråper

•  Kjøp en antihistamin, som Azelastine eller emedastins, for å avlaste rødhet og kløe i øyet forårsaket av allergi. Disse stoffene hindrer blodårene i øyet fra hevelse og er mindre tørking enn sine muntlige kolleger. Antihistaminer er tilgjengelige over-the-counter og på resept.

Kjøp en decongestant øyedråper for å lindre rennende øyne. Slimhinneavsvellende dråper, som naphazoline hydroklorid eller tetrahydrozoline hydroklorid, bidra til å redusere væskeproduksjonen og legge til rette for drenering av krympende blodkar i øyet. Unngå å bruke denne typen slipp for mer enn et par dager, eller symptomer kan forverres.

Få en resept for å kjøpe ikke-steroid antiinflammatorisk middel (NSAID) type øyedråper, som ketorolac og nepafenak. Disse dråper redusere smerte og betennelse ved å hindre kroppens produksjon av prostaglandiner under en allergisk reaksjon.

Skaffe kortikosteroider som prednison eller Loteprednol etabonate, for å redusere rødhet og irritasjon i løpet av en allergisk reaksjon. Disse dråpene er tilgjengelig på resept bare og arbeid ved å imitere kortisol, et naturlig forekommende hormon som produseres for å hjelpe kroppen med å takle stress.

Se en lege for å diagnostisere en bakteriell eller viral infeksjon i øyet og foreskrive spesielle dråper. Antibiotiske øyedråper, som tobramycin, helbrede bakterielle infeksjoner. Ta antibiotika som anvist for hele kurset anbefales, selv om symptomene bedres, for å unngå et tilbakevendende infeksjon. Hvis infeksjonen er viral, for eksempel en herpes øyeinfeksjon, kan legen forskrive en antiviral øyedråper som adenin arabinoside.

Velg kunstige tårer å smøre og rense tørr, kløende øyne. Disse dråpene er allment tilgjengelig over-the-counter i en rekke merker.

Hvordan å innpode øyedråper

Instilling øyedråper om de er reseptbelagte legemidler eller over-the-counter medisiner krever de samme trinnene. Mange bruker øyedråper for en rekke grunner, men ikke mange vet hvordan du skal legge dråper til øynene. Trinnene er enkle å følge, men som ikke så enkelt som bare å åpne øynene og la dråpene falle. Øynene er en delikat mekanisme og må behandles med forsiktighet, spesielt når du setter noe inn i dem.

Hvordan å innpode øyedråper

•  Les bruksanvisningen på flasken. Hvor mange ganger om dagen for å bruke øyedråpene, om å sette dråper i høyre eller venstre øye eller begge deler, og hvor mange dråper å bruke. Hvis det er en over-the-counter medisiner, er det også viktig å vite hvordan du skal bruke dråpene.

Vask hendene. Når instilling øyedråper, vil du være å sette hendene i nærheten av øynene. Det er nødvendig for hendene å være ren for ikke å infisere øynene eller legge noe skitt.

•  Rist flasken godt hvis nødvendig. De fleste reseptbelagte øyedråper er i en suspensjon løsning, noe som betyr at legemidlet er separert fra vannet som gjør at dråpene en væske. Med noen medisiner, kan bare riste flasken opp og ned forårsake bobler til form, noe som kan komme inn i øynene. Med opphengsløsninger, må du flytte flasken frem og tilbake flere ganger, eller snu flasken opp ned for å blande løsningen.

Form en lomme. Ved hjelp av en pekefinger, trekk forsiktig ned på området under ditt nedre øyelokk. Dette trekker det nedre lokket bort fra øyet, som danner en liten lomme.

Sett i dråpene. Bøy hodet bakover og ser opp mot øyenbrynene. Med den andre hånden, klem øyedråper flasken og la den slippe fall i lommen. Ikke la spissen av flasken berører øyet.

Lukk øynene dine. Når øyedråper er i, lukker øynene så dråpene er fordelt rundt hele øyet. For å hindre at dråper renne ut tårekanalene og komme inn på systemet, trykker du forsiktig på pekefingeren til det innerste hjørnet av øyet nær nesen. Hold i 1-3 minutter.

Tørk bort overflødig øyedråper. DAB på øyet med en ren klut for å fjerne overflødig øyedråper. Bruk rene vev som ikke har kremer eller andre ingredienser på dem.

Hint

 • Hvis du setter i mer enn én type øyedråper, vent 10 minutter før du setter inn andre dråper. Dette gjør at den første dråpe for å komme inn i øyet før de vaskes vekk av det andre dråper.

Bivirkninger av NEVANAC øyedråper

Enten du bare hadde grå stær operasjon eller du har kroniske smerter i øyet, kan NEVANAC øyedråper bidra til å lindre den smerten. Dessverre, som med alle andre medisiner, er det noen bivirkninger ved å bruke NEVANAC øyedråper. Selv om disse er sjeldne, kan de føre til problemer for de som bruker medisiner.

Hva er NEVANAC?

NEVANAC er øyedråper som brukes for pasienter som har hatt operasjoner i øyet, slik som katarakt kirurgi. Det er en anti-inflammatorisk medikament som bidrar til å lindre smerte og etter at virkningene av operasjonen. NEVANAC er noen ganger brukt for pasienter som har smerter i øyet, men har ikke hatt operasjon, men dette er ikke så vanlig. NEVANAC må være foreskrevet av en lege og kan ikke kjøpes over disk.

Øyeinfeksjoner

En vanlig bivirkning av NEVANAC er et øye infeksjon. Siden denne medisinen brukes etter operasjonen, er det en høy risiko for infeksjon. For å unngå dette, sørg for å holde tuppen av NEVANAC applikatoren ren. Unngå å berøre det med hendene eller øyne, eller en annen overflate. Bakterier og bakterier kan sitte på spissen hvis det berøres, noe som kan spre bakterier til øyet, forårsaker en infeksjon. Renslighet og riktig bruk av applikatoren vil sterkt redusere sjansen for en øyeinfeksjon bruker NEVANAC.

Øyeirritasjon

Noen mennesker har bivirkninger fra NEVANAC som forårsaker irritasjon i øynene. Selv om dette er likvide øyedråper, de har vært kjent for å forårsake en tørr eller klissete følelse for noen. Andre vil føle deg som om noe er i øyet eller bak deres øyelokk når ingenting er der. Gjennom disse NEVANAC bivirkninger, røde øyne er vanlig. Dette bør avta etter fullført behandling med øyedråper.

Hodepine og kvalme

I alvorlige tilfeller har noen pasienter opplevd hodepine og kvalme som bivirkninger av NEVANAC. Dette varierer fra mild irritasjon til svært intens hodepine. Hvis bivirkningene er spesielt alvorlig, kan pasienten må slutte å bruke NEVANAC øyedråper og rådføre seg med øyelege. En annen medisinering kan være nødvendig for å bekjempe disse bivirkninger.

Snakk med legen din

Sørg for å varsle legen din om eventuelle medisiner allergi, enten de er fra andre øyet medisiner eller ikke. Noen tilstander og medisiner konflikt med NEVANAC bruk. Fortell legen din dersom du har diabetes, leddgikt, blødningsforstyrrelser eller tørre øyne syndrom. Også gi dem en grundig liste over alle medisiner som du tar regelmessig eller på en etter behov. Dette er den beste måten for å unngå ugunstige bivirkninger.

Hva er Tobradex øyedråper?

Tobradex er en kombinasjon av medisiner som brukes til å behandle bakterielle øyeinfeksjoner. Tobradex kommer i to former - øyedråper og en salve. Tobradex er kun tilgjengelig på resept. Disse øyedråper er trygge å bruke og effektiv i behandling av øyebetennelse og infeksjoner.

Innhold

Tobradex øyedråper inneholder en kombinasjon av to medikamenter. Den første medisinen er tobramycin og den andre er deksametason. Tobramycin er et antibiotikum, mens deksametason er et steroid som behandler hevelse og inflammasjon.

Bruksområder

Tobradex brukes til å behandle bakterielle infeksjoner i øyet. Det vil ikke behandle sopp-eller virusinfeksjon. Tobradex synker også behandle betennelse og rødhet i øyet på grunn av infeksjonen. Etter kataraktkirurgi, er Tobradex dråper brukes til å kontrollere inflammasjon og forebygge infeksjoner.

Administrasjon

Å administrere Tobradex øyedråper, riste flasken for å distribuere noen medisiner som kan ha avgjort. Bøye hodet bakover og dra forsiktig ned det nedre øyelokket. Klem en dråpe i øyet og slipp øyelokk. Trykk det innerste hjørnet av øyet med en finger i ca ett minutt etter instilling dråpen. Dette vil bidra til å forhindre medisiner kommer inn i tårekanalen. Gjenta prosessen i det andre øyet, hvis indikert. Hvis mer enn én dråpe er foreskrevet, må du vente minst fem minutter mellom søker dråper.

Betraktninger

Hvis kontaktlinser for å korrigere synet, snakke med legen før du fortsetter å bruke dem mens du bruker Tobradex synker. Også, hvis tåkesyn oppstår med Tobradex behandling, ikke bruke tunge maskiner eller kjøre. Ikke berør tuppen av flasken til enhver overflate. Dette kan forurense flasken og skape ytterligere øyeinfeksjoner. Til slutt, ikke dele medisinering.

Bivirkninger

Det er få bivirkninger knyttet til bruk av Tobradex. De vanligste bivirkningene inkluderer kløe av øyelokket, brenning, tåkesyn, stikkende og lysfølsomhet. Bivirkningene er vanligvis milde og avta med tiden. Vær forsiktig når dråpene er innpodet. Imidlertid, hodepine og tunnel syn er ikke milde bivirkninger. De indikerer en mer alvorlig problem og bør rapporteres umiddelbart til lege.

Kontra

Sikkerheten til Tobradex øyedråper har ikke blitt etablert for kvinner som er gravide eller ammer. I tillegg bør barn bruke produktet med forsiktighet.

Interaksjoner med andre medisiner

Tobradex øyedråper bør ikke brukes mens du tar steroider, uten legens tillatelse. Andre øyedråper bør ikke brukes samtidig med Tobradex synker. Rapporter over-the-counter, urte og reseptbelagte medisiner til legen før du tar foreskrevet Tobradex øyedråper.

Om Cosopt øyedråper

Cosopt øyedråper er godkjent av Food and Drug Administration (FDA) til å behandle trykk i øyet som er et resultat av glaukom. Dråpene kan også anvendes for å redusere trykk i øyet og hindre mulig glaukom, som er en okular sykdom som til slutt kan føre til blindhet. Cosopt øyedråper er tilgjengelig på resept bare.

Funksjon

Cosopt har to viktige medisinske bestanddeler innenfor sin øyedråper, i henhold til FDA. Dorzolamid fjerner væskekanalene inne i øyet, slik at øyet fluid å strømme normalt og ikke bygge seg opp og forårsake trykk i øyet. Den Cosopt reseptbelagte øyedråper også inkluderer beta-blocker timolol som arbeider for å redusere generell trykk i øyet.

Administrasjon

Cosopt er vanligvis foreskrevet som en dråpe per øye, per dag, i henhold til FDA. Pasienten holder det nedre øyelokk åpne for å deponere øyedråper inn i det nedre hjørne av hvert øye. Hvis personen bærer kontaktlinser, må de fjerne dem i minst 15 minutter før du bruker Cosopt. I tillegg må noen andre øyet medisiner gis minst 10 minutter etter bruk av Cosopt øyedråper.

Advarsel

Gravide kvinner bør ikke bruke Cosopt fordi det ikke er kjent hvor mye av stoffet er absorbert i blodet, ifølge FDA. Likeledes er folk med astma og hjertelidelser frarådes å bruke Cosopt øyedråper for å behandle sine trykk i øyet eller glaukom symptomer. De med diabetes, leversykdommer eller nyresykdom kan være i stand til å ta Cosopt under nøye overvåkning, i henhold til FDA.

Alvorlige bivirkninger

Det er noen potensielt alvorlige bivirkninger som kan oppstå ved å bruke COSOPT øyedråper, i henhold til FDA. Kortpustethet, rask vektøkning, allergi symptomer som rennende nese, feber, sår hals, og blemmer krever øyeblikkelig legehjelp. I tillegg er rødhet, hevelse, eller skorpedannelse i øyne eller øyelokk betraktet som en alvorlig bivirkning som krever medisinsk intervensjon.

Generelle bivirkninger

Mindre alvorlige bivirkninger er mer vanlig ved bruk av Cosopt, i henhold til FDA. Uskarpt syn, dobbeltsyn, stikkende øyne, tørre øyne, svimmelhet, hodepine og ryggsmerter kan skyldes øyedråpene.

Legemiddelinteraksjoner

Det er viktig å snakke med legen din om eventuelle andre medisiner du tar før du starter Cosopt øyedråper. Visse legemidler for høyt blodtrykk (spesielt andre betablokkere) og antidepressiva kan samhandle med Cosopt, i henhold til FDA.

Kostnad

Som i 2009, Cosopt var tilgjengelig i sitt merkenavn og generiske former i to flaskestørrelser. En uforsikret pasient kan forvente å betale $ 100 for en 10 ml generisk flaske, og ca $ 135 for Cosopt merkenavn 10 ml flaske. Mindre flasker av 5 ml var også tilgjengelig og koster ca $ 60 for merkenavnet. Et generisk 5 ml flaske var ikke tilgjengelig som 2009. forsikrede pasienter vil trolig betale den aktuelle co-betaler for deres helse plan, og pasienthjelpeprogrammer er vanligvis tilgjengelig for kvalifiserte uforsikrede pasienter.

Bivirkninger av Vigamox Øyedråper

Vigamox øyedråper er en spesiell forberedelse av et antibiotikum som heter Moxifloxacin. Moxifloxacin er en form for fluoroquinolone, som er et bredspektret antibiotikum. Som et resultat, kan den brukes til å angripe mange forskjellige typer av bakterielle infeksjoner. Vigamox øyedråper er en av de få godkjent bruk av Moxifloxacin i USA, og det er den eneste formen som er godkjent for bruk hos barn.

Bivirkninger Spesifikke til øyedråper

Vigamox øyedråper har noen ganske milde bivirkninger som skyldes måten øyedråper er forberedt. De vanligste bivirkningene er rødhet i øynene, kløe og tåkesyn. Andre bivirkninger inkluderer vanning av øynene, tørrhet og smerter i øyet. Disse bivirkningene vil vanligvis avta i løpet av 24 timer etter behandlingen har blitt stoppet

Vigamox Allergi

Noen mennesker kan ha en allergisk reaksjon på Vigamox øyedråper. Den tidligste symptomet er hevelse av øyet. Andre symptomer på en allergisk reaksjon kan inkludere utslett, svimmelhet, hevelse i fingre og hender, kløe (bortsett fra øynene) og problemer med å puste. Dette er alvorlige symptomer, hvis erfarne, krever umiddelbar stans i Vigamox øyedråper.

Milde kinolon Symptomer

De mildeste (og mest vanlige) bivirkninger fra fluoroquinolone bruk er problemer i mage-systemet. Disse symptomene er kvalme og diaré, med sporadisk oppkast. Disse bivirkningene vanligvis gå bort i løpet av få dager etter behandling blir stoppet.

Nevrologiske bivirkninger

Fluorokinoloner kan forårsake alvorlige bivirkninger i det sentrale nervesystemet. Disse kan gi seg utslag i en rekke forskjellige måter; pasienter som opplever fluoroquinolone nevrologiske bivirkninger kan utvikle ekstrem angst og panikkanfall, hallusinasjoner, svimmelhet, delirium, psykose og problemer med alle fem sanser. Disse bivirkninger kan oppstå enten på grunn av en overdose eller fra vanlig terapeutisk bruk.

Muskel bivirkninger

Fluorokinoloner kan også påvirke muskel-skjelettsystemet. De mildeste bivirkningene inkluderer muskelsmerter, kalt fibromyalgi. En mer alvorlig bivirkning, skjønt også mindre vanlig, er seneskader. Fluorokinoloner kan i høye doser, føre til seneskade, som kan til slutt føre til ruptur av akillessenen.

Hva er Vigamox øyedråper?

Hva er Vigamox øyedråper?


Vigamox, eller Moxifloxacin hydrochloride øyedråper, er godkjent av Food and Drug Administration som en effektiv øyeinfeksjon behandling for bakteriell konjunktivitt. Denne tilstanden påvirker membraner som dekker innsiden av en persons øyelokk samt membranene som skaper det hvite i øyeeplet. Vigamox kan bare være lovlig ervervet i USA med en resept fra lege.

Hvordan Vigamox øyedråper Work

Vigamox øyedråper bør plasseres i øyet tre ganger om dagen, en dråpe per applikasjon, for opp til syv dager, ifølge myndighetenes nettside DailyMed - selv om helsepersonell vil at du skal bruke medisiner på en annen tidsplan. Følg helsepersonell råd. Unngå å plassere Vigamox sin dropper direkte inn i øyet eller på alle overflater som hud eller et bord, da dette kan forverre konjunktivitt eller til og med føre til ytterligere øyeinfeksjoner.

Vanlige bivirkninger av Vigamox Øyedråper

Som alle øyedråper medisiner, og medisiner generelt, bivirkninger eller en allergisk reaksjon kan skje med Vigamox øyedråper. Opp til 6 prosent av pasienter rapportert noen vanlige bivirkninger, ifølge DailyMed. Mulige bivirkninger fra Vigamox bruk inkluderer overdreven gråt, ytterligere tilfeller av konjunktivitt, blødninger like under conjunctiva, tørre øyne, kløe i øynene og på kroppen, synsproblemer og en betennelse i hornhinnen ofte kalles keratitt.

Mindre vanlige bivirkninger av Vigamox øyedråper

Om 1 prosent av pasientene som ble behandlet med Vigamox øyedråper har rapportert flere bivirkninger som følge av resept, ifølge DailyMed. Disse bivirkningene inkluderer økt hoste, feber, utslett, infeksjoner, en betennelse i mellomøret som kalles mellomørebetennelse, betennelse i svelget av halsen eller faryngitt og rhinitt eller en irritasjon i nesen.

Advarsler for Vigamox Medicated Øyedråper

Bruk av for mye Vigamox kan føre til vekst av bakterier eller forverres ytterligere konjunktivitt, i henhold til DailyMed. Gravide kvinner bør kun bruke Vigamox eller noen lignende behandling som en siste utvei, fordi det ikke er kjent hvordan det påvirker fosteret. Likeledes er kvinner som ammer eller spedbarn under et år gammel frarådes å bruke Vigamox øyedråper.

Cost of Vigamox øyedråper

Vigamox er vanligvis dekket helt eller delvis av de fleste forsikringsselskaper. Det nøyaktige beløpet pasienten må betale vil avhenge av den enkeltes forsikring plan, imidlertid. Pasienthjelpeprogrammer er tilgjengelige for uforsikrede folk med lave inntekter. Som i 2009, en 3-ml flaske Vigamox, med 0,5 prosent av den aktive ingrediensen, koster ca $ 79. Tre flasker Vigamox øyedråper kan kjøpes for ca $ 220.

Hvordan Glaukom øyedråper påvirker øyenvippe Vekst

Hvordan Glaukom øyedråper påvirker øyenvippe Vekst

Øyedråper

Lumigan (bimatoprost øyedråper) 0,03% ble godkjent av FDA i 2001 for å redusere trykket inne i øyet (kjent som intraokulært trykk) forårsaket av glaukom. Okulær hypertensjon er økt trykk i øyet. Bimatoprost er en type av syntetisk hormon, kjent som prostaglandin-analog, som er involvert i cellulære prosesser og cellevekst. Latisse er det samme produkt som Lumigan, men den er påført på undersiden av øyevippene istedenfor dryppes inn i øyet. Latisse ble godkjent av FDA i 2008 for behandling av glisne øyevipper (en tilstand som kalles øyevipper hypotrichosis). Latisse tilføres en gang daglig til bunnen av øyevippene og effektene er produsert i løpet av 8 til 16 uker, som representerer håret syklusen til øyevipper.

Pels hypotrichosis

Øyevipper hypotrichosis er tilstanden utilstrekkelige eller manglende øyevipper, for eksempel når øyevipper er trukket ut fra gjentatte bruk av falske øyevipper eller bryte av. Utseendet øyevipper kan forbedres ved hjelp av kosmetikk som for eksempel mascara å belegge vippene å gjøre dem vises tykkere eller lenger. En av de bivirkninger av oftalmisk bimatoprost er å påvirke veksten av øyevippene. Ved godkjenning, ble Latisse den første og eneste FDA-godkjente medisiner for å behandle øyevipper hypotrichosis.

Slik fungerer det

Prostaglandiner har vist seg å redusere intraokulært trykk, regulere betennelse og spille en rolle i cellevekst. Pasienter i LUMIGAN kliniske studier rapporterte endringer i vekst av øyevipper i løpet av den fasen av behandling når de innpodet medisinen i deres øyne. Den nøyaktige virkningsmekanisme for denne bivirkningen er ukjent, men det er foreslått at når bimotaprost løsning søl til kantene av øyet, er det absorberes inn i det øverste lag av huden og virker på røttene til øyevippene. Siden prostaglandiner spiller en rolle i cellevekst, er det foreslått at bimotaprost bindes med reseptorer kontrollere veksten faser av hårfolliklene (i røttene).

Administrasjon og sikkerhet

Latisse tilføres en gang daglig til bunnen av vippene slik at den kan bli absorbert av huden. En spesiell steril børste følger med produktet, siden Latisse ikke bør innpodet i øyet. Kliniske studier for Lumigan har vist effekten av bimatoprost på vekst av øyevipper som bivirkninger. Spesifikke studier ble utført for å demonstrere sikkerhet og effekt av bimatoprost i normale pasienter (dvs. friske personer uten glaukom). Mens bivirkningene er de samme som Lumigan, er omfanget av bivirkningene med Latisse mye mildere fordi mengden eller volumet av bimatoprost er mye lavere enn Lumigan.

Bivirkninger

Bivirkninger av Latisse og Lumigan er de samme, men siden Latisse ikke er innpodet i øyet, redusert intraokulære trykkeffekter blant Latisse brukere er forventet å være minimal. I tillegg til økt vekst av øyevipper der Latisse er ofte brukt, andre bivirkninger inkluderer mørkfarging av øyelokkshuden og iris og irritasjon (dvs. mild kløe, tørrhet og rødhet i øynene). Disse bivirkningene skyldes prostaglandin rolle i cellevekst og betennelse. Med unntak av de mørke iris, bivirkninger av Latisse (inkludert vekst av øyevipper) avtar med avviklet bruk.

Virkningene av Zymar øyedråper

Zymar øyedråper er merkenavnet for stoffet gatifloxacin oftalmisk. Medikamentet blir administrert gjennom en drypper direkte på øyet for å behandle bakterielle bøyinger i øyet. Zymar øyedråper behandler ikke virus eller sopp.

Formål

Zymar øyedråper er primært foreskrevet for å behandle konjunktivitt i øyet. Konjunktivitt er den medisinske navn "pink eye", en infeksjon som berører innsiden av øyelokkene og membranen på utsiden av øyeeplet. Zymar øyedråper, eller gatifloxacin øyedråper, behandler de bakteriene som forårsaker konjunktivitt, drepe den.

Dosering

Ta Zymar øyedråper som anvist av legen din. Sørg for at du fullføre hele dosen, selv om symptomene på bakteriell infeksjon forsvinner. Øyedråpene bør lagres i henhold til instruksjonene på etiketten; er det viktig at du ikke la dropper berøre noe, men øyet. Du kan administrere dråper med eller uten å spise maten, og dråpene blir administrert direkte inn i øyet.

Tapte Doser

Hvis du husker den glemte dosen på samme dag, bør du ta dosen så snart du husker det. Du bør ikke ta en dobbel dose av medisinen, så hvis du går glipp av en dag, ikke dobbel din daglige dose. I tilfelle av en utilsiktet overdose, bør du oppsøke lege umiddelbart.

Hvordan bruke

Fjern kontaktlinser før påføring av øyedråper. Vask hendene før du påfører dråpene, og sikre dropper ikke kommer i kontakt med alle overflater. Rist flasken før påføring av dråpene for å sikre at medisinen er blandet. Bøy hodet bakover, trekk nedre øyelokk ned og presse en dråpe i øyet. Lukk øynene umiddelbart etter påføring av jobben og trykk på hjørnet av øyet for å unngå dråpene fra rømmer gjennom rive duct forsiktig.

Hvem bør ikke bruke Zymar Øyedråper

Zymar øyedråper bør ikke brukes av de som har hatt en tidligere allergisk reaksjon på gatifloxacin øyedråper eller lignende medisiner. De som er gravide bør ikke tatt Zymar øyedråper, siden de ikke har blitt testet på gravide kvinner for sikkerhet. Det er også uklart om Zymar øyedråper går over i morsmelk for ammende mødre.

Bivirkninger

Det store potensialet bivirkning av Zymar øyedråper er tåkesyn, så du bør være forsiktig når du kjører eller bruker maskiner.

Hva er patanol øyedråper?

Kløende røde øyne er et vanlig symptom på allergi. Mens du bruker systemiske medisiner for å behandle allergi kan bidra til å minske øyesymptomer, øyedråper til behandling av allergisk konjunktivitt er ofte mer effektiv; Patanol er et eksempel på en av disse øyedråper.

Indikasjon

Patanol (olopatadin hydroklorid) er FDA-godkjent for behandling av allergisk konjunktivitt; øyedråpene brukes en eller to ganger om dagen som foreskrevet av lege.

Klasse av medisiner

Patanol er et antihistamin, som virker ved å blokkere handlinger histamin; blokkerer histamin stopper kløe, svie og rødhet av allergisk konjunktivitt.

Fordeler

Patanol bare må tas en eller to ganger om dagen; Det kan også brukes av kontaktlinsebrukere - kontaktlinsen skal plasseres i 10-15 minutter etter bruk av øyedråper.

Bivirkninger

Bivirkninger forbundet med patanol er hodepine, svie i øyet etter søknad, øyelokk hevelse eller følelse av fremmedlegeme; rapportere disse til den forskrivende lege.

Hensyn: Infeksjon eller allergisk reaksjon

Patanol skal ikke brukes hvis det er en infeksjon i øyet; slutte å bruke patanol hvis det er alvorlig rødhet, hevelse, skorpedannelse eller drenering etter bruk av øyedråper.

Hensyn: Graviditet

Varsle lege hvis graviditet er planlagt som det er spørsmål om effekten av denne medisinen på et foster; forteller legen hvis du ammer.

Bivirkninger av Atropin øyedråper

Optikere og øyeleger bruker noen ganger atropin oftalmisk øyedråper å strekke eleven før synsundersøkelser. Atropin også brukes til å slappe av øyet muskler til å lindre smerte etter kirurgi eller når pasienten har en betennelses øyelidelse. Utallige bivirkninger er mulige, men de fleste er sjeldne.

Vanlige bivirkninger

Atropin øyedråper kan føre til uklart syn, og folk bør unngå å kjøre hvis de opplever denne bivirkningen. En annen vanlig bivirkning er følsomhet for sterkt lys, fordi eleven ikke kan reagere på lys under påvirkning av atropin. Disse bivirkningene forsvinner som medisinen slites av.

Andre bivirkninger

Andre vanlige atropin bivirkninger inkluderer øyeirritasjon eller svie, rødhet i øyet, mindre øyelokk hevelse og rødhet og tørr munn.

Alvorlige reaksjoner

Sjeldne, men mer alvorlige reaksjoner på atropin øyedråper samtale for legehjelp. Disse inkluderer feber, uregelmessig eller rask hjerterytme, forvirring og problemer med vannlating.

Pediatric bivirkninger

Alvorlige sjeldne bivirkninger som er mer vanlig hos barn enn voksne inkluderer hallusinasjoner, irritabilitet og uvanlig oppførsel. Spedbarn kan utvikle en hoven eller oppblåst mage.

Allergisk reaksjon

Et annet sjeldent atropin bivirkning er en allergisk reaksjon. Tegn inkluderer pustevansker, hals lukking, elveblest eller utslett og hevelser i ansiktet eller munnen.

Typer Glaukom Øyedråper

Grønn stær er en øyesykdom der synsnerven på baksiden av øyet er skadet, fører til synstap. En rekke faktorer, blant annet økt trykk i øyet og dårlig blodtilførselen til synsnerven, dette fører til skade. Glaukom er hovedsakelig behandlet med øyedråper som reduserer trykket inne i øyet, selv om noen pasienter med glaukom kan opereres for å redusere trykket i øyet. Det finnes flere forskjellige typer av øyedråper som brukes til å behandle grønn stær. Disse inkluderer prostaglandin analoger, betablokkere, alfa-agonister og karboanhydrasehemmere.

Prostaglandin Analoger

Prostaglandin-analoger avlaste trykket inne i øyet ved å øke utstrømningen av fluidet, kjent som vandig humor, inne i øyet. Prostaglandin-analoger er vanligvis brukt en gang daglig ved sengetid. Det finnes tre reseptbelagte prostaglandin analoger: Xalatan (latanoprost), TRAVATAN (travoprost) og Lumigan (bimatoprost). Prostaglandin analoger kan også tykkere og mørkere øyevipper, og bimatoprost er også tilgjengelig i en resept kjent som Latisse å bli brukt til øyevippene og gjøre dem vokse.

Betablokkere

Betablokkere virker ved å forårsake øyet til å produsere mindre vandig humor, senke trykket. Den vanligste beta blocker brukes er Timoptic (generisk navn: timolol). De er vanligvis brukt to ganger per dag. Betablokkere bør brukes med ekstrem forsiktighet hos personer med langsom hjerterytme eller astma.

Alpha-agonister

Alpha-agonister også redusere trykk i øyet ved å bevirke at øyet å gjøre mindre vandig humor. Alpha-agonister er også vanligvis dosert to ganger per dag. Den vanligste alfa-agonist har handelsnavn Alphagan (generisk navn: brimonidin). Det er også en kombinasjon dråpe som inneholder både alfa-agonist brimonidin og betablokkeren timolol, kjent under handelsnavnet Combigan den.

Karboanhydrasehemmere

Karboanhydrasehemmere reduserer også trykket inne i øyet ved å begrense produksjonen av kammervann. De er oftest brukt enten to eller tre ganger per dag, og de vanligste er kjent som Trusopt (dorzolamid) eller AZOPT (brinzolamid). Det er også en kombinasjon dråpe som inneholder både dorzolamid og betablokkeren timolol, kjent som Cosopt.

Glaukom Treatment

Når du starter behandling for å redusere trykket inne i øyet, vil en lege vanligvis kommer opp med et mål trykk i øyet som et mål. En diett av øyedråper, ofte bare en type til å begynne med, vil da være foreskrevet for å redusere trykk i øyet, med oppfølging for å kontrollere hvorvidt dette målet trykk er nådd. Hvis øyet trykket er fortsatt for høyt, kan flere dråper legges til regimet.

Genetiske risikoer og progresjon av glaukom

Hvis noen av dine slektninger har glaukom, er du på en økt risiko for også å få sykdommen. Planlegge en avtale med en øyelege for å ha øynene undersøkt. Grønn stær er en smertefri form for synstap; bare en grundig undersøkelse vil oppdage tidlige tegn på sykdommen. Når glaukom forårsaker skade, kan det resulterende synstap ikke gjenopprettes.