Digidexo.com

Slik bruker du en Body Fat Monitor Scale

Slik bruker du en Body Fat Monitor Scale


A Body Fat Monitor skala måler mengden fettvev du har ved hjelp av en liten mengde elektrisk strøm gjennom kroppen din. Dette er ikke skadelig for deg på noen måte, men enheten skal ikke brukes av alle som har en hjertemonitor eller pacemaker på dem. Skalaen bruker deretter denne informasjonen, i tillegg til din vekt, alder og kjønn, for å beregne kroppens fettprosent og din kroppsmasseindeks. Skjermen kan bli påvirket av å spise, drikke, ta dusjer eller trener. Det anbefales at du bruker skalaen rett etter at du våkner opp og bruke badet.

Slik bruker du en Body Fat Monitor Scale

•  Sett opp din profil på kroppen fett monitor skala. Du må legge inn din kjønn, alder og vekt. Hold denne profilen up-to-date for å sikre at du får riktig resultat hver gang.

Slå skalaen på og sørge for at den er satt til din profil. Bruk den på samme tid hver dag.

•  Gå opp på skalaen med bare føtter. Balansere deg selv på skalaen for å sikre nøyaktige resultater. Ikke spis rett før du bruker skalaen, da dette kan føre til at resultatene skal være av på grunn av den ekstra mat masse i kroppen din.

Gå av vekten når kroppsvekten din vises. Skalaen vil da beregne kroppen fett og kroppsmasseindeks og vise informasjon på skjermen.