Digidexo.com

Tea Tree Oil Naturlig gjær infeksjon Cures

Tea Tree Oil Naturlig gjær infeksjon Cures


Tre av fire kvinner vil ha en gjær infeksjon i løpet av livet. Gjær infeksjoner er forårsaket av overvekst av soppen Candida albicans. Symptomene kan omfatte, rødhet, kløe, cottage cheese som utflod og smerter under samleie eller når du bruker badet. Det er mange over disk medisiner for behandling av gjær infeksjoner. Hvis du ønsker en mer naturlig behandling vurdere å bruke tea tree olje naturlig gjær infeksjon botemidler neste gang du har en gjær infrection.

Kjøp Tea Tree Oil

Tea tree olje kan kjøpes i din lokale helsekost butikk eller på nettet. Noen drugstores salg det. Kjøpe 100 prosent naturlige tea tree olje. Du ønsker ikke et produkt som er fortynnet eller inneholder andre urter; de kan ikke kurere din gjær infeksjon og kan gjøre det verre. Ikke bruk tea tree olje hvis du er gravid.

Forbered Din Tea Tree Oil Naturlig gjær infeksjon Cure

Ta 2 til 3 spiseskjeer med vanlig yoghurt og suge tuppen av en tampong i den. Legg 2-4 dråper tea tree olje til tampong. Yoghurten vil bidra til å redusere din gjær infeksjon ved bekjempelse av gjær.

Behandling av infeksjon

Sett inn tampong og la den i for 4 til 6 timer. Forbered annen tampong og gjenta prosessen. Bruk minst to tea tree olje tamponger om dagen før infeksjonen klarner opp.

Aktuelt Cream

For å bidra til å bekjempe kløe og svie i forbindelse med en gjær infeksjon, ta vanlig yoghurt og noen dråper tea tree olje og bland godt. Påfør blandingen til infeksjon området. Det kan svi litt, men det er helt normalt.