Digidexo.com

Lipo Dissolve Treatment

Lipo-Dissolve er markedsført som en enkel måte å løse opp fett uten kirurgi. Men noen leger er ikke så sikker på at denne prosedyren - en rekke injeksjoner - fungerer. Kritikere sier det kan også føre til alvorlige bivirkninger.

Historie

Ifølge artiklene i Aesthetic Plastic Surgery Journal, Lipo-toning likner mesotherapy, som ble utviklet i Europa som en serie av injeksjoner for å hjelpe med smertelindring. Men de kosmetiske applikasjoner for fett og cellulitt fjerning har gjort det stadig mer populært i USA

Effekter

Et nettverk av hudleger beskriver Lipo-Dissolve som en serie av minscule injeksjoner som inkluderer det de kaller "to naturlig forekommende kjemikalier, Phosphatidylcholine og deoxycholate ... Disse kjemikaliene opptre som vaskemidler og har evnen til å oppløse fett." Gruppen, DermaNetwork, sier stoffene er normalt lagret i galleblæren og hjelp i fordøyelsen av fett.

Når Lipo-Dissolve injeksjoner er gjort, sier DermaNetwork fettet brytes ned og blir ryddet av kroppens scavenging celler i løpet av få uker. DermaNetwork sier 03:59 økter kan være nødvendig å behandle et område, og legene vente mellom fire og seks uker mellom øktene. Det må bemerkes at gruppen, DermaNetwork, gir også henvisninger til hudleger som utfører prosedyren.

I en e-post i august 2009, FDA talskvinne Mary Long skrev "The FDA er klar over praksisen med mesotherapy bruker Lipo-Dissolve og lignende produkter. Lipo-tone er ikke FDA-godkjent for all bruk. Faktisk er det ingen FDA godkjente legemidler for å løse opp fett. FDA kan ikke garantere sikkerheten og effekten av disse typer narkotika. "

Mulige bivirkninger

Noen leger sier at selv om Lipo-Dissolve er ansett som en ikke-invasiv prosedyre, det kan være alvorlige bivirkninger.

Katherine Zeratsky, en Mayo Clinic ernæringsfysiolog, skriver på Mayo Clinic nettsted som, mens målet for Lipo-Dissolve injeksjoner er å drepe fettcellene, kan huden eller muskelvev også bli drept. Hun sier folk kan få bakterieinfeksjoner, hud sår, allergiske reaksjoner, arrdannelse og granulomer - masser av betent vev. Hun sier også en annen bekymring er at i noen tilfeller er de skuddene ikke administreres av leger.

DermaNetwork tellere at ingen alvorlige bivirkninger har vært observert.

Virker det?

Artiklene i Aesthetic Plastic Surgery Journal sier det har vært "eksperimentelle data" at ingrediensene kunne redusere fett, men disse effektene har ikke blitt bevist. The Mayo Clinic sier har det vært bare noen små studier for å se hvor trygg og effektiv Lipo-Dissolve er, og skuddene har ikke jobbet for alle.

Advarsel

Fra august 2009 Lipo oppløses har ikke blitt godkjent av FDA.