Digidexo.com

Viktigheten av ernæring og trening for barn

Barn har forskjellige ernæringsmessige og fysiske krav enn voksne. Sørge for at barnet ditt har nærings-tett mat alternativer og masse aktivitet bidrar til å sikre forsvarlig samlet vekst.

Fysiske forskjeller

Barnekropper er forskjellige på flere måter. Deres luftrom er mindre, lungene har mindre areal og deres hjerter pumpe raskere. Ernæring og fitness spille en viktig rolle i disse mindre, krevende organer.

Øvelse Krav

Regelmessig fysisk aktivitet er en daglig nødvendighet; det bidrar til å bygge og opprettholde sunne muskler, bein og ledd. Alle typer trening forbedre kvantiteten og kvaliteten på søvn.

Energibehov

Barn har en høyere metabolic rate; de krever mer mat og søvn enn voksne. Når de sover, skjer vekst og cellulær reparasjon. Vekst spruter er ekte; veksten fortsetter inn i tenårene.

Ernæringsmessige Necessities

Et barns kroppen trenger næring - ikke bare mat. Hvis ernæringsmessige behov ikke er oppfylt-by for mye sukkerholdige / fettrike matvarer eller ikke nok næringsrike matvarer-barn ikke klarer å prestere på alderstilpassede nivåer.

Immunsystem Forskjeller

Barnas immunforsvar er underutviklet og infeksjon utsatt; deres reserve og utholdenhet er ikke som en voksen. Kroppstemperaturen er uberegnelig og lett forstyrret av sykdom. Holde kroppen uthvilt og velfødde er avgjørende.