Digidexo.com

Hvordan komme over hindrene for Healthy Eating i skolen

Hvordan komme over hindrene for Healthy Eating i skolen


Som mange foreldre, er du sannsynligvis irritert over kvaliteten på maten som tilbys til barn i skolen kafeteriaer og automatene. Tatt i betraktning at de fleste skole mat er lastet med sukker, salt, kunstige fargestoffer og tomme kalorier, er det egentlig ingen overraskelse at det er en økende epidemi av fedme samt atferdsproblemer i vår nasjons ungdom. Som forelder, kan du hjelpe barnet ditt oppnå glødende god helse og ernæring med noen viktige verktøy.

Hvordan komme over hindrene for Healthy Eating i skolen

•  Pakk en lunsj. Hvis du ikke er fornøyd med kvaliteten på mat barnet ditt blir tilbudt, har ham ta en pre-laget lunsj hjemmefra. Sørg for å inkludere hele korn, magert kjøtt, fersk frukt og grønnsaker, og 100% juice.

Pack snacks. Sende barnet ditt til skolen med masse sunn snacks på slep: fersk og tørket frukt, yoghurt, nøtter og frø, bær, fiken barer, etc. Bevæpnet med disse high-fiber, lavere-kalori snacks, vil barnet ikke føler seg som fristet til å stå i kø for cupcakes ved skolen butikken.

Ta med nok til å dele. Sende barnet ditt til skolen med sunne snacks å dele med sine klassekamerater: esker med rosiner, poser med baby gulrøtter eller kopper hjemmelaget granola.

Modell sunn mat hjemme. Hvis du ikke modellere sunn mat valg hjemme, kan du ikke forvente at et barn til å ta gode beslutninger på skolen.

Tale dine bekymringer. Bli med barnas helse og velvære komiteen på ditt barns skole. Hvis du er bekymret for mangelen på næringsrike alternativer i skolemat eller på skolen automater, si noe! Bli med PTA, eller øke dine bekymringer med skolestyret.

Ikke delta i innsamlere som selger godteri barer, kaker eller andre junk mat. Videre oppfordrer administratorer til å delta i innsamlere som ikke er sentrert rundt kjøp av høy-fett junk mat.

Start et fellesskap hage. Organiser med lærere og andre foreldre til å lære barna hvordan å dyrke sine egne grønnsaker. Å delta i sin egen matproduksjon vil gi barn en følelse av prestasjon.