Digidexo.com

Hvordan få et Appetite Smaller

Hvordan få et Appetite Smaller


En av de mest utfordrende ting om å miste vekt og man følger en diett er å kontrollere trangen til å overspise. Selv om du kanskje vet hva du spiser og hvordan du kan kontrollere deler, kan kontrollere appetitten være vanskeligere. Heldigvis finnes det flere triks for å redusere appetitten uten å gjøre noe så drastisk.

Hvordan få et Appetite Smaller

•  Drikk rikelig med vann. Dele antall pounds kroppsvekt ved 2 og drikke som antall gram vann daglig, med en avstand i løpet av dagen. For eksempel, hvis du veier 150 pounds, drikke 75 gram vann. Drikk et glass vann før hvert måltid. Legg en sitron skive til vann for en bonus appetitt suppressant.

spise flere små måltider om dagen for å bli vant til å ikke føle seg altfor full. Del dine matvarer med målekopper for å styre dine porsjonsstørrelser.

Konsumere noen fiber kapsler før måltider for å gi magen en metthetsfølelse før du begynner å spise.

Spis grønne grønnsaker som spinat, grønne grønnsaker og brokkoli for å fylle magen med mat som er lav i kalorier, men høy i vitaminer, næringsstoffer og fiber.

Spis en frukt som en fiber-rik eple før et måltid. Men før du gjør det, spør deg selv om du er sulten nok til å spise frukt eller hvis appetitten blir bare bedre av deg.

Spis magre proteiner som fisk, skinn kylling bryst og fettfri yoghurt. Gi kroppen proteinet den trenger for å fungere skikkelig kan hjelpe deg undertrykke cravings for fetende alternativer.

•  Trening for å kontrollere appetitten mens øke stoffskiftet og løfte ditt humør. En rask 30 minutters gange de fleste dagene i uken kan gjøre deg og din diett en verden av bra.

Hint

  • Ikke sulte deg selv. Det er urealistisk å ikke spise. Hvis du spiser for lite, vil du til slutt bryte ned og binge.