Digidexo.com

Hvordan velge Vekttap Kraft Foods

Hvordan velge Vekttap Kraft Foods


Det er mange matvarer som ikke bare gir deg muligheten til drivstoff deg gjennom dagen, men også kan hjelpe deg å miste vekt. Disse matvarer øker din helse også ved å gi mer næringsstoffer enn andre typer mat. For å bruke disse matvarene for å gå ned i vekt, fortsetter å ikke overspise, utøve daglig og innlemme elementer som er oppført nedenfor i et sunt kosthold.

Hvordan velge Vekttap Kraft Foods

•  Spis en rekke grønnsaker og sørg for å inkludere flere farger som betegner de ulike næringsstoffene som grønnsak gir. Grønne bladgrønnsaker som mørke salat gi folsyre og B-kompleks vitaminer. Oransje grønnsaker som gulrøtter, squash eller søte poteter gir deg kreft-bekjempelse vitaminer som beta-karoten og vitamin C og E. cruciferous kraft grønnsaker av brokkoli eller blomkål også bekjempe kreft med beta-karoten og B-kompleks vitaminer.

Inkluder tomatprodukter for å øke hastigheten som kroppen brenner fett for vekttap. Ha tomater, tomatsaus, salsa eller noe annet du liker med tomater i den. I tillegg tomater gi kroppen din med vitamin C og lykopen som er best utgitt med kokte tomater.

Legg bønner, linser og havre for å øke fiber og protein inntak. Fiber og protein hjelper deg til å føle fyldigere lenger og hjelpe til med opptaket av fett. Disse strøm stivelse redusere risikoen for hjertesykdom ved hjelp av kalium, folsyre, B6-vitaminer, jern og sink.

Konsumere en rekke frukter i din daglige rutine som en søt kalorifattig snacks eller som en del av måltidene. Mørke frukter som bær og druer kan bidra til å snu aldersrelaterte sykdommer, redusere hjertesykdommer og holde urinveiene sunne. Sitrusfrukter som appelsiner, sitroner eller grapefrukt gi kroppen din med vitamin C, kalium og folsyre og kan selv gjøre insulinnivået mer stabilt som minsker sjansene for overspising.

innlemme nøtter og frø til oppskrifter. Disse gjør også stor snacks å ta med deg på farten for å hindre deg fra å spise usunn snacks som forårsaker vektøkning. Alle nøtter gir fiber for å hjelpe deg å føle deg mett og forbedre ditt hjerte helse, samt balanse hormoner.

Embrace sjømat som har omega-3 fettsyrer. Laks, ørret og tunfisk er de beste valgene for å bidra til å redusere risikoen for hjertesykdom og kreft. Linfrøolje er også rik på omega-3 og kan øke kroppens evne til å forbrenne fett.

Bruk hele korn produkter når det er mulig som har blitt lettere i dagens produktplassering. Hele korn som brød og kornprodukter samt kli og havre inneholder mye fiber som hjelper deg til å føle full.

Hint

  • Inkludere så mange av de kraft matvarer du kan i hvert måltid uten å gå over kalori tildeling for vekttap.
  • Bruk lav- eller ikke-fete meieriprodukter som melk, ost og yoghurt i stedet for hele melkeprodukter. I tillegg bruker oljer og krydder som har monosaturated fett å øke gode HDL. Disse inkluderer oliven, raps og peanut oljer samt avokado og oliven.
  • Les etiketter for å være sikker på at du får det du trenger. Produkter med korn er ikke det samme som hele korn som er hva du bør være på jakt etter.