Digidexo.com

Hvordan bruke Estroven

Estroven er en helt naturlig kosttilskudd som brukes til å lindre de fysiske og emosjonelle effekter av hormon ubalanse forårsaket av perimenopause, menopause og postovergangsalderen. Urter, vitaminer og mineraler i Estroven er designet for å balansere hormonnivået, fremme avslapning og beskytte bein og hjerte-karsystemet. Mange kvinner velger denne naturlige produkt over andre farmasøytiske behandlinger for å unngå de bivirkninger som ofte er forbundet med dem. Hvis du er ute etter en helt naturlig måte å lindre overgangsplager, les videre for å finne ut hvordan du bruker Estroven å fremme hormonbalanse.

Hvordan bruke Estroven

Identifisere symptomer på et hormon ubalanse. Estroven er utviklet for å behandle nattesvette, hetetokter, irritabilitet og søvnvansker.

få en diagnose fra legen din. Mens de ovennevnte symptomene er ofte relatert til perimenopause, post-menopause og overgangsalder, kan din hormon ubalanse være på grunn av eller forverret av en annen sykdom. Før selv-medisinering, er det viktig å identifisere kilden til hormon ubalanse riktig.

Hvis din lege godkjenner, ta en kapsel av Estroven daglig, med mat, like før sengetid. Sørg for å spise en tilstrekkelig mengde. Maten vil bidra til å beskytte magen mot mulige opprørt og bistand i absorpsjon av vitaminer. Og, som Estroven er laget for å hjelpe deg å sove, tar kapselen ved sengetid vil hindre deg fra følelsen døsig i løpet av dagen.

Hint

  • Ikke ta Estroven hvis du ammer, er gravid eller prøver å bli gravid.