Digidexo.com

Hvordan bruke Craniosacral terapi for autisme

Hvordan bruke Craniosacral terapi for autisme


Craniosacral terapi (CST) brukes til å behandle autisme ved lindrende stress på sentralnervesystemet. Terapeuter bruker touch til oppheve blokker områder av kroppen der spinalvæsken er blitt fanget. Den kan brukes på egen hånd eller sammen med komplementære behandlingsformer, og må gis av kvalifiserte leverandører. Les videre for å lære mer om hvordan du bruker craniosacral terapi for autisme.

Bruksanvisning

Bruk Craniosacral terapi for å behandle autisme

•  Kontakt utdannet craniosacral terapi, slikt som en kiropraktor, osteopat eller fysioterapeut. Tilbydere bruke milde press for å bidra til å balansere cerebrospinalvæsken i hele kroppen, noe som kan skape en beroligende effekt og redusere symptomer på autisme som aggressiv eller selvdestruktiv atferd. CST kan også brukes til å behandle Aspergers syndrom eller hjelpe mennesker med gjennomgripende utviklingsforstyrrelse.

Forbered deg på å bruke rundt en time for hver behandling, der leverandøren vil berøre nakke, føtter, kjever og halebenet.

Vit hva du kan forvente. Kraniosakral terapi kan ikke kurere autisme, men noen foreldre føler at deres barn er mer avslappet etter behandling og gjør mer konsekvent øyekontakt. Mange mennesker føler at CST kan styrke immunforsvaret generelt, forbedre kommunikasjonsferdigheter i autistiske barn, bedre atferd, impulskontroll og konsentrasjon og bedre sosialt samspill.

Kombiner Craniosacral Therapy med komplementære behandlinger

Eliminer gjær, gluten og meieriprodukter fra barnets kosthold. Mange tror at autisme er forårsaket av matallergi, samt forurensning og overflødig metaller i kroppen, som for eksempel kvikksølv. Anti-fungal medisiner, kosthold modifikasjoner og eliminering av metaller i systemet kan bidra til avrusning prosessen, noe som kan styrke immunforsvaret og forbedre helsen.

Masser barnet ditt i 15 minutter før sengetid. Studier har vist at massasje hjelper autistiske barn sover bedre og bedre konsentrasjon. Barn som får massasje har også færre atferdsproblemer og bedre sosialt samspill.

Delta i musikkterapi. Musikk har en beroligende effekt på autistiske barn, og kan forbedre språkkunnskaper. Noen autistiske barn er i stand til å synge før de kan snakke. Musikkterapi oppfordrer også sosial interaksjon og gruppedeltakelse.

Bruk terapeutisk øvelse overvåkes av fysioterapeuter for å bygge styrke og bedre holdning, balanse og motorikk.

Tips og advarsler

  • Vet at craniosacral terapi kan brukes på spedbarn og små barn fordi trykket som utøves av utøvere er ekstremt lett.
  • Rådfør deg med barnets lege før du deltar i craniosacral terapi, noe som gjør endringer i kostholdet, eller begynner en øvelse programmet.
  • Sjekk med ditt forsikringsselskap før du mottar Craniosacral Therapy. Det kan betraktes som eksperimentell behandling, og kan ikke være dekket av alle forsikringsordningene.