Digidexo.com

Tegn på kolon problemer

Colon problemer inkluderer en lang rekke sykdommer, kronisk betennelse i tykktarmen til vekst av polypper og tumorer. Avhengig av forholdene, kan tegn på kolon problemer være mild til alvorlig og kan kreve kosttilskudd og livsstil endringer og noen ganger behandling med medisiner. Ifølge National Library of Medicine og National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer, tegn på kolon problemer er smerter og endringer i avføringsfunksjoner.

Urolig mage

Kolon problemer som cøliaki og diverticulosis kan føre til at du har en urolig mage, fordøyelsesbesvær, kvalme og oppkast.

Gass

Du har kanskje hyppige gass (flatulens) som følge av kolon problemer, spesielt hvis du har tilstander som Crohns sykdom, som kan føre til vanskelige fordøyelsen av visse matvarer.

Tarm Endringer

Endringer i avføringsmønster, som diaré eller forstoppelse er tegn på kolon problemer som kan variere i alvorlighetsgrad.

Blødning

Problemer i din kolon kan føre til blødning i tarmen eller endetarmen, spesielt hvis du har hemoroider --- kan blodet vises lyse rødt i avføringen.

Pain

Kolon problemer som irritabel tarm syndrom (IBS) kan resultere i smerter i magen, korsryggen og endetarm, spesielt under en avføring.

Vekttap

Vekttap er et tegn på kolon problemer som kan utvikle som følge av problemer med absorpsjon av næringsstoffer fra maten.