Digidexo.com

Hvordan diagnostisere en Poison Ivy Infeksjon

Hvordan diagnostisere en Poison Ivy Infeksjon


Poison Ivy finnes overalt i USA USA USA og sørlige Canada, bortsett fra på vestkysten. Det er lett å ta fra giftsumak ved ganske enkelt å børste mot anlegget. Den enkleste måten å unngå Poison Ivy er å gjenkjenne hva planten ser ut. Men hvis du gjør penselen mot den, bør du umiddelbart behandle infeksjonen

Bruksanvisning

•  Undersøk området som du mener er påvirket av giften eføy. Rødhet og hevelse er de første tegnene på Poison Ivy infeksjon. Hvis små, kløende blemmer over den røde, hovne området, har du sannsynligvis Poison Ivy. Ikke klø utslett. Det vil ikke spre utslett, men det kan infisere blemmer.

Unn deg Poison Ivy med over-the-counter medisiner eller hjemme rettsmidler. På apoteket kan fortelle deg hva som fungerer best. Ikke ta en varm dusj fordi dette åpner opp porene og du vil absorbere mer olje inn i huden din, som er det som forårsaker utslett.

Ta kontakt med din lege hvis du fortsatt er i tvil om du har giften eføy eller symptomene ikke svare på dine OTC medisiner.

Tips og advarsler

  • Puste inn røyk fra en brann som inneholder giften eføy kan føre til pusteproblemer, og du kan ende opp på sykehuset. Hvis du tror du har blitt utsatt for en brann som inneholdt giften eføy, kontakt legen din. Hvis du bygger en brann, sørg for at det ikke inneholder giften eføy.