Digidexo.com

Registrert Klinisk ernæringsfysiolog vs Registrert Ernæringsfysiolog

For ernæring og kosthold råd, en vanligvis oppsøker en ernæringsfysiolog eller ernæringsfysiolog for å få hjelp. Imidlertid er begrepet "ernæringsfysiolog" ikke juridisk beskyttet i USA, og alle kan bruke tittelen selv om han ikke har noen legitimasjon for å gjøre det. Det er viktig å forstå de ulike titler som ernæring fagfolk kan bruke til å finne ut om de er kvalifisert til å tilby den mest hensiktsmessige råd.

Registrert Klinisk ernæringsfysiolog

En registrert kostholdsekspert (RD) er den mest anerkjente sertifisering for en næring profesjonell. For å bli en RD, må søkeren ha et minimum av en bachelorgrad fra et akkreditert høyskole eller universitet.

Potensialet RD må da bli akseptert i et koordinert program i dietetics tilbys gjennom American Dietetic Association. Internship-programmet krever kurs og veiledet erfaring til sammen minimum 900 timer. Etter vellykket gjennomføring av programmet, må studenten bestå en eksamen utstedt av Kommisjonen på Dietetic Registrering (CDR).

Alle RDS må fortsette utdanning etter sertifisering, oppnå et minimum av 75 timer med etterutdanning studiepoeng innen fem år.

Licensed Klinisk ernæringsfysiolog / Ernæringsfysiolog

Fordi begrepet ernæringsfysiolog er mye brukt av ukvalifiserte personer, mange stater krever at dietitians og de som tilbyr klinisk ernæring råd være lisensiert innenfor deres tilstand av praksis. States forskjellig på credentialing initialer. Noen stater bruker LD og noen bruker LDN å utpeke en ernæring profesjonell med en lisens til å praktisere dietetics og gi ernæring tjenester.

Før du mottar en lisens, må en kandidat dokumentere at hun er en RD eller annet godkjent helsepersonell med fokus på ernæring, for eksempel leger eller leger av osteopatisk medisin.

Dietetic Technician, registrert

En registrert diettmat tekniker må ha tjent minst en knytte grad (to år) fra et akkreditert høyskole eller universitet i ernæring. DTR Kandidaten må deretter fullføre en veiledet program som tilbyr et minimum av 450 timer med en veiledet arbeidserfaring program.

Kommisjonen på Dietetic Registrering tilbyr også eksamen for DTR-sertifisering.

Sertifisert Nutrition Specialist

Den sertifiserte Ernæring Spesialist (CNS) sertifisering ble påbegynt av American College of Nutrition. Før bli kvalifisert til å være en CNS, må søkeren ha en avansert grad (master-eller doktorgrad) i ernæring eller andre felt knyttet til ernæring fra et akkreditert universitet. Etterutdanningsstudium må inkludere 1000 timer veiledet erfaring innen ernæring.

Alle søkere må bestå en eksamen administreres av Certification Board for ernæring eksperter.

Sertifisert Klinisk Ernæringsfysiolog

En Sertifisert Klinisk Ernæringsfysiolog (CCN) må tilfredsstille kjerne faglige krav på områdene vitenskap og ernæring, inkludert 56 timer med online studie i post-graduate studier i klinisk ernæring program som tilbys av Clinical Nutrition Certification Board.

For opptak til programmet, må man først ha en avansert profesjonell grad i et lisensiert helsevesenet feltet (for eksempel en MD, DO, doktor i kiropraktikk, PharmD, eller sykepleier) eller har fullført en mastergrad eller en doktorgrad i human ernæring fra et akkreditert institusjon.

En undersøkelse er gitt før sertifisering som CCN.

Sertifisert ernæring konsulent

En sertifisert ernæring konsulent (CNC) er tilbudt av American Association of Nutritional Consultants. Kandidatene er pålagt å ha minst ett års tidligere utdanning og / eller erfaring innen ernæring eller andre relaterte helsevesenet feltet. Søkere betale en medlemsavgift, og bestå en rekke tester for å demonstrere ferdigheter i områder som generelt og anvendt ernæring og praksis ledelse.

Når du er sertifisert, spurte CNCs området for å signere en release form at deres råd er skal brukes for pedagogiske formål (ikke medisinsk omsorg).