Digidexo.com

testosteron tyrenakke

Testosteron dosering for behandling av MS

Multippel sklerose fører til at kroppens immunsystem til å angripe nerver, til slutt fører til nevrologiske symptomer som svekket hukommelse og koordinering tap. MS rammer dobbelt så mange kvinner som menn, som førte til spekulasjoner om rollen av kjønnshormoner i sykdommen.

Kjønnshormoner og MS

Kvinner med MS har en tendens til å vise mindre alvorlige symptomer når du er gravid. Den kvinnelige kjønnshormoner progesteron og østrogen kan forårsake denne lavkonjunktur.

Testosteron og graviditetshormonet østriol vist seg effektiv i laboratorie behandlinger av en dyremodell av MS kalles eksperimentell allergisk encefalomyelitt.

Testosteron forskningsstudie

I 2007 gjennomførte forskere ved David Geffen School of Medicine ved UCLA en studie av testosteronbehandling for 10 menn med en vanlig form for MS kalles relapsing-remitting.

Dosering

Hver av de 10 menn mottatt en daglig topisk gel som inneholdt 100 mg testosteron. Dosering varte i et år.

Resultater

Hjerne atrofi i de studerte menn hadde redusert med 67 prosent ved slutten av rettssaken. Kognitive tester forbedret med fem prosent. Mennene fikk et gjennomsnitt 1,7 kg muskelmasse i løpet av året.

Til tross for disse positive resultatene, trenger mer klinisk testing skal skje for å fastslå effekten av testosteron på MS.

Behandling hos kvinner

Testosteron har ikke blitt testet på kvinner med MS. Kvinner kan ikke ønsker å forfølge testosteronbehandling på grunn av sin masculinizing bivirkninger som ansikts hårvekst.

En klinisk studie pågår nå kan bevise at østriol behandlinger har en tilsvarende gunstig reaksjon hos kvinner med MS.

Testosteron terapia migreny

Migrena jest neurologiczny stan spowodowany przez wiele czynników wyzwalających, w tym stresu, genetyki, wrażliwość na światło lub dźwięk, zapachów i bezsenności. Zaburzenie to dotyka kobiety w tempie trzy razy więcej niż mężczyzn, co prowadzi wielu badaczy do przekonania, że ​​hormony płciowe odgrywają kluczową rolę w migreny.

Poziomy hormonów i migreny

Niski poziom estrogenu, które występują w trakcie miesiączki i menopauzy są wspólne migreny wyzwalacze. Jako dowód, migreny wzrost podczas wystąpienia miesiączki, migreny zazwyczaj zmniejszyć w drugim i trzecim trymestrze ciąży, gdy poziom estrogenów jest wysoki i migreny są częste natychmiast po porodzie, gdy poziom estrogenów spadnie dramatycznie.

Migrena Badania testosteronu

Niektórzy lekarze uważają, że migrena może pojawić się w wyniku niedoboru testosteronu i mieli ograniczony sukces poprzez zastąpienie poziom testosteronu w niskich cierpiących testosteronu migreny. W okresie od lipca 2004 do lutego 2005 roku, Cleveland Clinic Foundation, Klinika Neurologii podawać próbę leczenia testosteronem. Siedmiu mężczyzn i dwie kobiety cierpiące na migreny z wyjątkowo niskim poziomem testosteronu przeszedł terapię zastępczą albo z czystego testosteronu lub kombinacji testosteron / estrogen. Wszyscy pacjenci osiągnąć swobodę migrena pierwszych 24 godzin, a u czterech pacjentów płci męskiej osiągnąć całkowitą remisję.

Testosteron Leczenie migreny

Rozmowa z lekarzem o migrenowy ból głowy może pomóc ustalić przyczynę. W większości przypadków, migrena można traktować na receptę, która nie wiąże hormonalnej. Jeśli uważasz, że migreny są spowodowane niskim poziomem testosteronu, zwrócić się do lekarza, aby analizować poziom hormonów.

Kobiet z niskim poziomem testosteronu może również wystąpić: uczucie zmęczenia; utrata siły mięśniowej; nagromadzenie tłuszczu, zwłaszcza w okolicach brzucha; depresję; zwiększone ryzyko osteoporozy; zwiększone ryzyko wystąpienia chorób układu krążenia; suchość pochwy; brak zainteresowania aktywnością seksualną; bolesne stosunki płciowe; Nagły brak miesiączki; uderzenia gorąca; i niemożność mieć orgazm.

Terapia testosteronem na migreny bóle głowy nie jest obecnie szeroko dostępne, a większość lekarzy wolałoby podawanie bardziej jednolite traktowanie, takie jak kontrola wyzwalania i leków profilaktycznych. Jednak, testosteron jest dostępny w syntetycznych lub naturalnych form przewidzianych na dotacje lub kremów do kobiet w okresie menopauzy i osoby z niskim poziomem testosteronu. Pełne badanie fizykalne i analiza wszystkich głównych hormonów jest niezbędna do prawidłowego zdiagnozowania potrzebie hormonalnej terapii zastępczej.

Bivirkninger av testosteron Gel

Testosteron er en meget viktig hormon i legemet. Det fungerer for å bevare muskelmasse, beinhelse og energi, og er en kjønnshormonet. Ofte menn tyr til å bruke en testosteron-boosting supplement som testosteron gel fordi de har blitt diagnostisert med å ha lave nivåer. Dette kan være effektivt, men det kan også komme med noen bivirkninger.

Funksjoner

Testosteron gels brukes på de områdene av skuldre, armer og mage en gang om dagen på tørr, fersk rengjort hud. Gelen så absorberer inn i huden og det må helt tørt før noen klær kan settes på. Etter at den har absorbert inn i huden, noen kontakt med vann, slik som dusjing og bading, bør unngås i minst fem timer.

Acne

Testosteron gel kan forårsake kviser. Selv om denne tilstanden er vanligvis årsaken til hormonelle ubalanser og generelt påvirker tenåringer, er akne også et symptom på testosteron gels. Når akne vises, kan det ses på ansikt, skuldre og rygg.

Utvidelse

Gynecomastia er en tilstand som forårsaker mannlig brystkreft utvidelse. Dette skjer vanligvis i eldre menn eller unge som går gjennom puberteten. Det kan være forårsaket av hormonell ubalanse, for eksempel å ha for mye østrogen i kroppen, eller den kan være forårsaket av forskjellige steroid-forbindelser såsom testosteron gel.

Prostata

Prostata er en liten kjertel hos menn som sitter foran endetarmen. Den er ansvarlig for å regulere strømningen av sæd og urin fra kroppen. Når det blir infisert eller forstørres, kan ulike effekter oppstå for eksempel problemer med vannlating og har en svak urinstrålen. En annen bivirkning av testosteron gel er at det kan føre til problemer med prostata, inkludert en økt risiko for å utvikle kreft.

Forebygging / løsning

Det er noen veldig spesielle forholdsregler involvert med bruk av testosteron gels. De er brannfarlig og røyking bør ikke gjøres mens du bruker dem. Hvis du tidligere har hatt lever, hjerte-eller nyreproblemer, og du utvikler hevelse i ekstremiteter, bør du konsultere legen din og slutte å bruke gel umiddelbart. Det skal ikke være kontakt med kvinner eller barn overhodet som de kan lide bivirkninger. Hendene må vaskes veldig godt etter påføring av gel, slik at det ikke kontakte noen andre.

Hva hindrer konvertering av testosteron til DHT?

Innledning

DHT er produsert når 5 alfa reduktase og testosteron kommer sammen. Biproduktet av disse to kjemikalier blanding er DHT, eller dihydrotestosteron. DHT påvirker hårsekkene ved å skade sunne dem til det punktet at de begynner å produsere tynnere og tynnere hår helt til slutt, disse hårsekkene slutter å vokse noe hår i det hele tatt. Når dette skjer, opplever du mønster skallethet. Mønster skallethet kan påvirke både menn og kvinner, men kvinner er rammet i mindre grad fordi kroppene deres ikke produserer like mye testosteron som menn gjør.

Oral Finasteride eller Propecia

Propecia er en FDA-godkjent medisiner som er en anti-androgen, og som opprinnelig ble brukt som behandling for prostata utvidelse. Men, det ble senere oppdaget at det også hemmet konvertering av testosteron til DHT. Dette funnet førte til forskere å finne ut at hva som forårsaket mønster skallethet var DHT påvirker hårsekkene til det punktet at de sluttet å vokse hår.

Azaelic Acid eller Azelex

Azelex er en annen reseptbelagte medisiner som hindrer konvertering av testosteron til DHT. Azaelic syre, som er den viktigste ingrediensen i Azelex, er faktisk finnes naturlig i noen matvarer i langt mindre mengder. Du finner det i hvete, bygg og rug. Det er en syre som eddik mye i struktur, men mye svakere enn eddik. Azelex oppfører seg som en konkurransedyktig inhibitor til 5 alfa reduktase, og dermed hindre 5 alfa reduktase fra samspill med testosteron for å produsere DHT. Dette betyr hårsekkene bli sunnere og fortsette å produsere mer hår.

Foods

Enkelte matvarer er naturlige DHT blokkere fordi de er rik på sink, som har vist seg å inhibere produksjon av DHT. De som lider av skallethet kan være lurt å vurdere å legge matvarer som er rike på sink, som for eksempel poteter, yoghurt, kylling og korn. Det er viktig å huske på, men at disse vil trolig bare ha en liten effekt på mønster skallethet av seg selv.

Urter

Noen urter som så Palmetto, brennesle, grønn te ekstrakt, druekjerneekstrakt og flere andre har vist seg å bidra til å hemme produksjonen av DHT i tillegg, ved å være naturlig DHT blokkere. I tilfelle av så Palmetto, for eksempel, så Palmetto bær er høy i fettsyrer og steroler som er kjent for å blokkere 5 alfa reduktase, og å binde eller forsinke DHT virkninger på hårsekkene. Imidlertid er de ikke så effektive som reseptbelagte medikamenter; og, akkurat som med resepter, diskutere det med legen din før du begynner å ta urter for mønster skallethet. Urter kan samhandle med kjemiske medisiner, potensielt forårsake medisinske komplikasjoner; så snakk noen urte medisiner diett med legen din før du starter en.

Testosteron behandling for menn med hodeskader

Hvis hjernen din har blitt skadet av et hjerneslag, hjerteinfarkt, eller traume mot hodet, kan din hypothalamus og hypofysen bli skadet og forårsake en betydelig nedgang i testosteron. Testosteronbehandling kan være foreskrevet av legen din for å forhindre bentap, øke muskelmasse, og forbedre røde blodlegemer.

"Ifølge Digital Urology Journal, vellykket forvaltning av testosteronbehandling krever riktig evaluering og en forståelse av fordeler og risiko av behandlingen (se referanser 1)."

Symptomer

Lave nivåer av testosteron kan føre til tretthet og depresjon, tappe din energi nivå. Hvis du opplever nedsatt seksuell funksjon, dårlig konsentrasjon, eller uvanlig irritabilitet, kan du dra nytte av testosteronbehandling.

Diagnose

Legen din vil utføre en fysisk undersøkelse og ta din medisinske historie.

En total testosteron blodprøve og urin eller spytt testing vil bli utført av laboratoriet, for å fastslå dagens testosteronnivå, og å bestemme hvilken behandling som er nødvendig.

Behandling

Det er en potensiell risiko med enhver terapi, så ta kontakt med legen din for å bestemme den beste behandlingsalternativet for deg. Mulige behandlinger inkluderer injeksjoner og patcher.

Injeksjon: Pasienten kommer inn på legekontoret hver to til fire uker, og mottar en testosteron skutt inn i muskelen. Mellom injeksjonene dine testosteronnivå kan variere sterkt, forårsaker humørsvingninger.

Transdermiske lapper: En patch leverer en testosteron-holdig gel gjennom huden ved styrte intervaller. Hver dag du bruke oppdateringen på en annen del av nedre del av magen, overarmen eller skulderen. Pasienter ha lappen for 12 til 24 timer, og kan holde plasteret på mens bading eller engasjert i tung trening. Bivirkninger kan være kløe og irritasjon på applikasjonsstedet, akne, væskeretensjon, og noen menn vil ha midlertidig unormal bryst utvikling.

Kinn testosteron patch: foreskrevet av legen din, kommer kinn testosteron i form av en tablett-formet patch, og bør brukes to ganger daglig til venstre og høyre fortenner i øvre tannkjøtt. (Tennene rett til venstre og høyre for de to fortennene). Plasteret skal påføres hver 12. time, alternerende sider med hver dose. Som munn testosteron patch mykgjør og former seg etter formen på tannkjøttet, vil medisinen gradvis bli utgitt. Alle deler av plasteret som ikke er oppløst innen 12 timer bør fjernes fra munnen. Å pusse tennene, tyggegummi, spise eller drikke er tillatt mens du bruker plasteret, men sjekk tannkjøttet etter disse aktivitetene for å sikre at oppdateringen er fortsatt på plass.

Du kan oppleve hodepine, tannkjøtt irritasjon, eller en bitter smak i munnen de to første ukene av behandlingen. Hvis du opplever problemer med å puste eller urinerer, gulfarging av øyne, oppkast, eller hevelse i hender, føtter, ankler, eller ben, ringe legen din umiddelbart.

Risiko

Testosteronbehandling kan føre til søvnapné, testikkel krymping, begrense sperm produksjon, og stimulere til overproduksjon av blod.

Legen din vil kontrollere blodprosent og testosteronnivå med jevne mellomrom for å hindre eventuelle komplikasjoner.

Ved hjelp av testosteron kan øke risikoen for å utvikle prostatakreft, så legen kan bestille lab arbeid for å overvåke prostata nivåer. Hvis du for øyeblikket har prostatakreft, kan det hende at svulsten vokser raskere med testosteronbehandling.

Hva er årsakene til Testosteron støt i menn?

Hva er årsakene til Testosteron støt i menn?


Testosteron er produsert av de interstitielle celler av testiklene (og eggstokkene til en mindre grad). Det fremmer kroppshår vekst og dypere stemmene hos menn, samt utvikle de mannlige kjønnsorganene. Gjennom hele sitt liv, vil den gjennomsnittlige mannlige gå gjennom testosteron overspenning, øyeblikk når kroppen gjennomgår rene bursts av adrenalin, forårsaket av mange ulike faktorer

Sport

Menn har naturlige drifter for å bevise sin mandighet, og få utløp gi dem sjansen til å gjøre det helt som idrett. Den vennlige atmosfæren rundt det som skulle være en vanlig basketballkamp kan vike for en fylt med raseri og konkurranse på grunn av dette.

Liten Menneskets Complex

Menn som mangler i høyden avdelingen kan lide fra Small Menneskets Complex, mer ofte referert til som en Napoleons Complex, forårsaker dem til å over-gjøre for å kompensere for ikke å være 6'4. Noen vil ivrig rush inn knyttneve-kamper med 7-fots kjemper for å bevise at de er like bra som noen av vanlig høyde.

Ereksjon

Ereksjoner føre testosteron å stige betydelig; å ha en i morgen øker post-daggry svingninger.

Peanuts

Spise peanøtter regelmessig har vist seg å føre til testosteron svingninger. Det er ikke akkurat kjent hvorfor det er slik, men mono mettet fett har en effekt på binyrene i motsetning til andre matvarer.

Intens trening

En treningsøkt består av sammensatte vektløfting øvelser rettet mot store muskelgrupper vil surge testosteronnivå. Knebøy, benk-presser og ryggrader føre til at hypofysen til å jobbe overtid i å produsere hormonet.

Ungdom

Ved å snu fire år gammel, gutter har en tendens til å oppleve plutselige testosteron svingninger. Vanligvis angrefrist etter alder fem, overspenning lede vei til økt interesse for eventyr og aktivitet, en egenskap som fedre har en tendens til å nyte mer enn mødre.

Hva er årsakene til bare 50% testosteron produksjonen i en mannlig?

Hva er årsakene til bare 50% testosteron produksjonen i en mannlig?


Mann hypogonadisme, eller androgen mangel, er en lidelse der kroppen ikke produserer nok testosteron --- hormon som spiller en nøkkelrolle i maskulin vekst og utvikling i puberteten, ifølge Mayo Clinic. Årsakene variere, men tidlig deteksjon er viktig for å forebygge angrep av komplikasjoner, for eksempel osteoporose.

Symptomer

Symptomene signal lavt testosteron varierer og avhenger i stor grad på utbruddet av tilstanden. For eksempel, menn født med tilstanden kan vise kvinnelige kjønnsorganer eller underutviklede mannlige kjønnsorganer, ifølge Mayo Clinic. Hos voksne menn kan hypogonadisme endre visse fysiske egenskaper eller forringe reproduktive evner. Symptomer hos voksne kan inkludere erektil dysfunksjon, en nedgang i kroppshår vekst, utvikling av brystvev, infertilitet, redusert muskelmasse og tap av benmasse. Tilstanden kan også føre til følelsesmessige og mentale endringer, for eksempel depresjon. Noen menn med hypogonadisme opplever symptomer som etterligner de av overgangsalderen hos kvinner, som tretthet, hetetokter og nedsatt sexlyst.

Primær Hypogonadisme

Lavt testosteron hos menn betyr testiklene ikke produserer nok av hormonet. Noen ganger er problemet stammer fra en feilfunksjon innen testiklene. Denne betingelse er ofte referert til som primær hypogonadisme, ifølge Mayo Clinic. En vanlig årsak til primær testikkelsvikt er Klinefelter syndrom, en tilstand som følge av en medfødt misdannelse av kjønnskromosomer, oppstår X og Y. En ekstra X-kromosom hos menn med Klinefelters syndrom, som fører til unormal utvikling av testiklene, noe som også fører til en underproduksjon av testosteron. En annen årsak er den ene eller begge av testiklene ikke synkende ved fødselen.

Andre vanlige årsaker inkluderer en kusma infeksjon i ungdomsårene eller voksen alder, for mye jern i blodet, hypofysen dysfunksjon, skade på testiklene og kreftbehandling som cellegift eller strålebehandling. Som menn alder, det er også en langsom og kontinuerlig reduksjon i testosteron produksjonen, ifølge American Association of Clinical Endokrinologer.

Sekundær Hypogonadisme

Når en mann er diagnostisert med sekundær hypogonadisme, er det fordi testiklene hans er normalt, men fungerer som den skal på grunn av et problem med hypofysen eller hypothalamus, ifølge Mayo Clinic. Årsakene til dette skjemaet inkluderer Kallmann syndrom --- unormal utvikling av hypothalamus, som er den delen av hjernen som styrer utskillelsen av hypofysehormonene --- og avvik i hypofysen som svekke frigjøring av hormoner fra hypofysen til testiklene. Noen ganger tilstanden er forårsaket av en svulster som ligger nær hypofysen.

Andre vanlige årsaker, ifølge medicinenet, inkluderer blodtap, inflammatoriske sykdommer som tuberkulose og sarkoidose, fedme, HIV / AIDS og medisiner som opiat smertestillende medikamenter.

Forebygging

Lavt testosteron er alltid på grunn av svikt i hypothalamus-hypofyse-gonadal aksen, ifølge leger ved Mayo Clinic. Dessverre er mange av de lidelser og sykdommer som påvirker disse organer er genetisk og kan ikke forebygges. Men noen årsaker, slik som fedme og stoffmisbruk, kan forebygges.

Prognose

Evnen til å behandle lavt testosteron avhenger tidlig oppdagelse og søke medisinsk hjelp. Når årsaken er diagnostisert, er testosteronbehandling av et behandlingstilbud tilgjengelig for å reversere symptomer relatert til lave hormonnivåer. Hvis venstre ubehandlet, men advarer Mayo Clinic at osteoporose og muskel tap kan oppstå.

Hva er farene ved Finasteride med testosteron?

Hva er farene ved Finasteride med testosteron?


Finasteride, også selges under merkenavnet Proscar, er et stoff markedsført for behandling av godartet prostataforstørrelse. Dette medikament er ment for å redusere risikoen for at urin-retensjon og forbedre pasientens sjansene for en ikke-kirurgisk utvinning. Under navnet Propecia, har stoffet også blitt brukt til å behandle mannlig mønster Hårtap. Stoffet har noen effekt på testosteronnivå, imidlertid, og kan forårsake ubehagelige eller skadelige bivirkninger.

Seksuell funksjon

Finasterid behandling fører til en økning i blod testosteron, et mannlig hormon som påvirker seksuell funksjon og libido. Menn tar dette stoffet bør være klar over at de kan lide av impotens og nedsatt libido, problemer ejaculating, og unormal seksuell funksjon. Disse symptomene alene er ikke farlig, men dårlig seksuell funksjon kan sette en belastning på eksisterende relasjoner og bidra til depresjon og stemningslidelser.

Bryster

Ifølge RxList, et betydelig antall menn opplever forstørrelse av brystvevet ved bruk av finasterid. Endringer i hormonnivået kan føre til unormal vekst, og 0,4 prosent av menn behandlet med medikamentet led av brystkreft vekst i det første året, sammenlignet med 0,1 prosent av menn ikke bruker stoffet. Dette antallet steg til 1,8 prosent i år to til fire, i forhold til 1,1 prosent i kontrollgruppen. Menn kan også oppleve sårhet og ømhet i brystvevet i brystet. Et lite antall menn - fire pasienter av rundt 1500 - rapportert å utvikle brystkreft i forhold til terapi.

Blood Pressure

Hormon endringer forårsaket av finasterid behandling kan også forårsake problemer med blodstrømmen. Dette kan bidra til ereksjon vanskeligheter mange menn har. Det kan også føre til postural hypotensjon - lavt blodtrykk, som oppstår når en person beveger seg fra en stilling til en annen. Menn som lider av denne bivirkningen kan føle deg svimmel eller svak. I sjeldne tilfeller kan lavt blodtrykk føre til en farlig fall.

Typer Testosteron

Som en manns kropp aldre produksjonen av testosteron bremser naturlig. Symptomer på denne nedgangen i testosteron omfatter depresjon, erektil dysfunksjon og nedsatt sexlyst. Selv om kroppen reduserer testosteron produksjonen med alderen kan det også være en myriade av andre årsaker til denne nedgangen, alt fra infeksjon i testiklene til skrumplever til AIDS og hypofysen dysfunksjon. Det finnes flere ulike alternativer for testosteronbehandling, hver med sine egne fordeler og ulemper. Konsultere med en lege før du bestemme hvilken behandling som er mest hensiktsmessig for deg.

Depotplaster

En depotplaster er tilgjengelig i to varianter, hver med fordel for å opprettholde stabile hormonnivåer på grunn av daglig program. Den første oppdateringen påføres direkte på testikkelen en gang om dagen. Ulempen er at det krever at du barbere pungen området to ganger per uke for å tillate opptak av testosteron i huden. Den andre oppdateringen kan brukes på din rygg, skulder eller bakenden. Som med alle medisin patch, svetting, svømming eller andre fukt utsette aktiviteter kan føre til at plasteret faller av kroppen din. Plasteret kan også irritere huden.

Body Gel

Androgel brukes daglig til skuldre, core eller tilbake. Det er den dyreste av de behandlingstilbud, men også sørger for konsistent hormon absorpsjon. Med en aktuell gel, er det vanskeligere å forhindre utilsiktet kontakt mellom medisin og en annen person, for eksempel en ektefelle. Det er også redusert effekt hvis du er utsatt for svette eller fuktighet på bar hud.

Intramuskulære injeksjoner

Intramuskulære injeksjoner er et godt alternativ hvis du ikke ønsker å risikere noen andre som kommer i kontakt med hormonbehandling, og hvis du ikke har noe imot å lage en tur til leger kontor hver to til tre uker. Som du kanskje forventer, kan en injeksjon ikke speile konsekvent levering av en daglig testosteron administrasjon. Dette kan resultere i å oppleve skarpe øker av energi eller sexlysten umiddelbart etter injeksjonen, og følelsen av å falle flat igjen som du nær tidspunktet for neste avtale.

Høy Testosteron hos barn

Høy Testosteron hos barn


Testosteron er et hormon som finnes i både menn og kvinner. Hanner produserer det i testiklene, mens hunnene produsere det i eggstokkene. Vanligvis testosteronnivå hos gutter er høyere enn hos jenter. Imidlertid kan både gutter og jenter har høyere enn normalt testosteronnivå. (Se referanse 1)

Betraktninger

Normale testosteronnivå hos gutter under 10 år er mindre enn 30 ng (nanogram per desiliter). For jenter under 10 år er det 1-12 ng / dL. (Se Referanse 2)

Effekter

Høy testosteron hos barn vil føre til både gutter og jenter til å vise tegn på pubertet før fylte 10 år. (Se Referanse 2)

Årsaker

Årsaker til høyt testosteron hos barn inkluderer kreft i testiklene, eggstokkene eller binyrene. (Se Referanse 2)

Identifikasjon

For å finne ut om et barn opplever høyt testosteronnivå, vil en lege ta en fullstendig medisinsk historie og utføre en fysisk eksamen. Legen vil også trekke blod for å bestemme mengden av testosteron i blod. (Se Referanse 2)

Behandlinger

Behandlinger for høyt testosteron hos barn er medisiner og kjemoterapi. Kirurgi er anbefalt for barn som har høy testosteron nivåer er forårsaket av kreft. (Se referanse 3)

Testosteron terapi hos barn

Testosteron terapi hos barn


Testosteronbehandling er et alternativ for barn som har det & rsquo; er kjent som konstitusjonell vekst forsinkelse. Constitutional vekst forsinkelse (CGB) er ikke en livstruende medisinsk tilstand. Foreldre som anser hormonbehandling for deres barn skal gjøre det med skjønn. Langsom utvikling, men bør ikke bli ignorert fordi det er alvorlige medisinske tilstander som kan hemme vekst og utvikling.

Hva er Consitutional Vekst Delay?

Constitutional vekst forsinkelse (CGD) er den vanligste årsaken til kortvoksthet. Det er også kalt idiopatisk kortvoksthet - "idiopatisk" betyr at årsaken i ukjent - og ikke-veksthormonmangel kortvoksthet. De første tegn på forsinket vekst vises etter de første tre månedene når veksten bremser ned. Under puberteten, skjer vekstspurten senere enn gjennomsnittet. Hva må understrekes imidlertid at dette ikke er en lidelse; det er bare en variant av normal vekst. Behandling er ikke nødvendig. Barn som er små skiller seg ikke fra andre barn når det gjelder faglige prestasjoner eller sosiale ferdigheter. Men hvis psykiske problemer og stress vedvarer på grunn av treg fysisk modenhet, behandling kan vurderes.

Årsaker til Consitutional Vekst Delay

Konstitusjonelle vekst forsinkelse antas å være genetisk og arvet fra flere gener fra begge foreldrene. Dr. Pamela Clark, en pediatrisk endokrinolog, indikerer i en eMedicine artikkel at det er 60 til 90 prosent sannsynlighet for å utvikle CGB fra et familiemedlem av samme eller motsatt kjønn. Ifølge University of Maryland Medical Center, hvis to foreldre som er relativt kort, men sunn, har et barn, det & rsquo; s sannsynlig at barnet vil falle på kortest 5 prosent.

Behandling av CGD

Igjen kortvoksthet skyldes genetikk er ikke et alvorlig helseproblem, men hvis foreldrene er bekymret for den følelsesmessige velvære av barnet sitt, kan de vurdere hormonbehandling. Generell behandling av CGD innebærer å gi et barn med forsinket pubertet lave doser av anabole steroider, syntetiske hormoner som er derivater av testosteron. Anabole steroider fremme vekst og kjønnsmodning.

Er hormonbehandling trygt?

Det har vært uenighet rundt bruk av hormonbehandling hos gutter. Bekymringen stammer fra muligheten for at anabole steroider fremme seksuell modning, men stunt vekst. Ifølge "New England Journal of Medicine", en studie ble utført med gutter (alder gjennomsnitt 14.1) som viste tegn på forsinket konstitusjonell vekst og ble gitt testosteron enanthate (50mg) for 1,2 år. Kjønnsmodning kommet, men den endelige høyden ble ikke påvirket. I konklusjonen, forskere hevder at lav dose testosteron behandlingen er effektiv hos gutter med forsinket vekst og utvikling, og reduserer ikke endelig voksen høyde.

Andre årsaker til forsinket vekst og utvikling

Igjen hvis begge foreldrene er av kortvokste og sunt, så er det ingen grunn til å være bekymret for å ha et barn som er mindre enn gjennomsnittet. Det er imidlertid medisinske tilstander som fører til forsinket vekst. Disse forholdene omfatter veksthormonmangel og kroniske sykdommer som medfødt hjertesykdom, nyresykdom, sigdcelleanemi og hypotyreose. Infeksjoner av fosteret under svangerskapet også føre til vekst problemer. Endelig spiller underernæring en skadelig rolle i et barn og rsquo, vekst og utvikling.

Hvordan bli gravid med lav Mann Testosteron

Når ufruktbarhet problemer oppstår, er ofte belastningen på kvinnen. Mange mennesker fortsatt anta at helse og levedyktigheten til kvinnens egg er den viktigste ingrediensen i en vellykket graviditet. Men hvis en manns testosteronnivået er lavt, kan dette være problemet. Nylig har reproduktiv medisin kommet opp med mange fremskritt å overvinne denne hormonsvikt og hjelp i å hjelpe par bli gravid.

Hvordan bli gravid med lav Mann Testosteron

Forklare årsak og å finne løsningen

Hypogonadisme, når testiklene ikke produserer nok hormoner, har mange årsaker. Noen ganger kan dette være et resultat av traumer til testiklene, visse sykdommer, svulster i hypofysen eller i mange årsaker, stråling og kjemoterapeutisk behandling. Noen ganger, til stor frustrasjon for pasienten, er årsaken rett og slett ukjent.

Først og fremst er det viktig at mannen gjennomgå en fullstendig og helhetlig testosteron analyse slik at en årsak til hypogonadisme kan fastslås. Dette oppnås ved å ta blod fra en blodåre i armen. Testingen av sine nivåer kalles en testosteron-assay.

For mange tilfeller av uforklarlig hypogonadisme, er testosteronbehandling (TRT) ofte anbefalt. TRT har vært kjent i mange tilfeller for å hjelpe til i hannfertilitetsproblemer. En annen behandling som har vist seg å være vellykket, er bruken av klomifensitrat (Clomid). Selv om dette er et stoff som normalt benyttes av kvinner for å regulere eggløsning, har det vært kjent for å hjelpe til å regulere produksjonen av hormonet prolaktin, som er nødvendig for å regulere semen potens. Prolaktin kan bli negativt påvirket i noen pasienter med svulster i hypofysen.

Hvis mannens testosteron kan bringes opp til normale nivåer, potent-nok sperm kan trolig bli produsert. Hvis dette er vellykket, er det ingenting som står i veien for å starte en vellykket befruktning.

Forutsatt at spørsmålet om lavt testosteron er løst og oppfatning har fortsatt ikke skjedd, kan paret velger å gjennomgå Assisted Reproductive Technology (ART). En teknikk i ART kalles ICSI (intracytoclasmic spermieinjeksjon). I hovedsak er den mannlige sperm inn via kanyle direkte inn i et modent egg. Dette er ofte brukt hvis sperm har lav motilitet, som er essensielt sperm manglende evne til å svømme mot en ventende egg.

Hint

  • Det er foreslått at kostholdet inneholder lite karbohydrater bidrar til lavt testosteron og bør unngås. Et annet forslag til å øke serum testosteron er å engasjere seg i store muskler kroppen bygningen. Hvis kroppsbygning er påbegynt, er det også avgjørende å gi musklene nok tid til å komme seg etter en trening for å unngå en mulig nedgang i serumtestosteron i overkant av 40 prosent.
  • Det er av største betydning at hvis hormonbehandling er forsøkt, særlig bruken av clomiphene citrate, at det gjøres under omsorg av en lege. Mens mannlige Clomid terapi har vist en viss grad av suksess, det har ennå ikke formelt godkjent av FDA.

Hvordan Naturligvis Bygg Testosteron

Som et menneske, er kroppen din utsettes for mye stress i løpet av en dag og natt. Dette kombinert med den aldrende prosessen kan ta sitt toll på viktige kjemiske prosesser som er avgjørende for daglig fungering. En av disse ville være testosteron utgivelse. Testosteron er et hormon kjent for sin evne til å øke libido og muskelmasse. I stedet for å bli utsatt for applikasjoner som er utstyrt med skadelige bivirkninger, er det noen naturlige måter å øke dette hormonet som kan være like effektive.

Hvordan Naturligvis Bygg Testosteron

•  Skru opp volumet i din cardio trening. Ikke misforstå, Turgåing er bra trening. Men prøv å gjøre noen sprint intervaller for å virkelig piffe opp testosteron utgivelse. Kjør deretter gå, eller løpe, ta en pause doble lengden på sprint, og gjenta for 8 til 10 reps. Det kan være vanskelig å venne seg til i starten, men du vil fange på et blunk.

Gjør aktiv hvile når du løfter vekter. Vektløfting er allerede kjent for sin hormon slippe potensial, men for å virkelig få maksimalt utbytte, prøv å skru opp intensiteten. En måte å distribuere dette er ved å gjøre aktiv hvile mellom settene. Det trenger ikke å være fancy eller pen. Du kan gjøre hoppe tau, step-ups, sittende balanserer, boks hopp, jogging rundt i gym gulvet eller strøm hopper. Det eneste som betyr noe er at du liker det, og det holder pulsen opp.

Ta kortere hvileperioder. Denne filosofien kan gjelde for vekttrening og kardiovaskulær trening. Det er ganske selvforklarende. Enten du driver med sprint trening eller du løfter vekter, gradvis redusere hvileperioder.

Spis mat som er høy i sink. Det har vært kjent at sink er en god induser av testosteron utgivelse. Noen av disse matvarene vil inkludere rødt kjøtt, østers, hele korn, bønner, melk og cottage cheese. Bare vær forsiktig med fettinntaket og hva tilsetningsstoffer og konserveringsmidler kan ha blitt brukt.

Få nok søvn. Dette er trolig den fremste årsaken til kompromitterte testosteronnivå. Kroppen benytter søvn som en tid for reparasjon og gjenoppretting. Dette gjøres gjennom utgivelsen av en rekke viktige hormoner. Hvis du frata deg av søvn, så er du frata deg av tilstrekkelig utvinning du fortjener fra de harde treningsøkter i gymsalen og på stien.

Hint

  • Sørg for å starte gradvis når du gjør høy intensitet trening. Tålmodighet er din beste venn når amping opp treningsøktene.

Hvordan du skal tolke testosteron nivået

Hvordan du skal tolke testosteron nivået


For menn og kvinner, kan ulike nivåer av testosteron bety forskjellige ting. Selv om både menn og kvinner produserer og trenger testosteron for normal kroppsfunksjon, de trenger dette hormonet i ulike nivåer. De som har lavt testosteronnivå i henhold til sex kan gjennomgå testosteronbehandling, og de som har nivåer for høy kan gjennomgå hormonbehandling for å gjenopprette den riktige balansen. Naturlige tiltak som bedre kosthold, styrketrening og enkelte kosttilskudd kan også gjenopprette hormonbalansen; snakke med deg lege hvis du er bekymret for din testosteronnivå.

Hvordan du skal tolke testosteron nivået

En normal testosteron nivå for menn er hvor som helst mellom 200 og 1200 nanogram per desiliter (ng / dl), med et gjennomsnitt på ca 750 for menn 15-24. For hvert 10 år fikk i alder, gjennomsnittlig testosteronnivået reduseres med ca 50.

Menn som har lave nivåer av det mannlige hormonet kan oppleve lav libido, overflødig fett, tretthet og en høyere mottakelighet for smittsomme sykdommer. Testosteronbehandling kan gjenopprette hormonnivåer og bedre livskvalitet.

Menn som har for mye testosteron kan oppleve tidlig skallethet, irritabilitet og kort lunte. Imidlertid er den generelle helsen til menn med altfor høye nivåer av testosteron mye bedre enn for helsen til menn med lave testosteron.

For kvinner, kan normale testosteronnivå være hvor som helst mellom 15 og 80 ng / dl. Som med menn, testosteron nivået synker med alderen, og kvinner i overgangsalderen har halvparten av de nivåer som de hadde i 20-årene.

kvinner med lavt testosteron opplever mange av de samme symptomene som menn med lavt testosteron, særlig en redusert libido. Kvinner med lavt testosteron kan også ha lave hormonnivåer rundt, inkludert lavt østrogen og progesteron. Noen kvinner kan ha nytte av hormonbehandling.

kvinner med høye nivåer av testosteron kan oppleve tynt hår på hodebunnen og håret økes på resten av kroppen. Dersom høye hann hormonnivået er forårsaket av PCOS, kan det også bli redusert nivå av østrogen.

Hvordan du behandler lavt testosteron naturlig

Hvordan du behandler lavt testosteron naturlig


Lavt testosteronnivå kan føre til en rekke manns helseproblemer, inkludert depresjon, lav libido, tretthet og skjemmende vektøkning. Mens mange menn prøver å øke testosteron gjennom kost testosteron injeksjoner og andre androgen kosttilskudd, få er klar over at i mange tilfeller sine homone ubalanser kan gjenopprettes naturlig. Hvis du lider av lavt testosteronnivå, her er noen effektive måter du kan være i stand til å øke dine nivåer. Ikke start noen diett, supplement eller treningsprogram før konsultere med helsepersonell. Hvis du mistenker at dine hormoner er ute av balanse, få legens råd.

Hvordan du behandler lavt testosteron naturlig

Bli mer sink i kosten er en måte å øke lavt testosteronnivå. Sink er en av de viktigste komponenter i den kjemiske sammensetningen av dette mannlig hormon. Foods naturlig høy i sink inkluderer rødt kjøtt, egg og meieriprodukter. Du kan også få mer sink ved å ta en multivitamin.

Ginseng og så Palmetto er to urter som har vært brukt i århundrer for å forbedre mannlig funksjon. Ginseng og så Palmetto er billig, men likevel effektiv i behandling av lavt testosteron.

Forskere har funnet at menn som spiser enumettet fett, som de som finnes i nøtter og olivenolje, og mettet fett, slik som de som finnes i rødt kjøtt og hel-melk melkeprodukter, hadde naturlig nok høyere nivåer av testosteron. Velg kjøtt og meieriprodukter fra gress-matet, pastured dyr oppvokst i humane forhold for den høyeste kvalitet næringsstoffer.

Foruten å legge testosteron boosters til kosthold, er det også fysiske fitness metoder for å øke testosteron og gjenopprette mannlig hormon ubalanse. En aktivitet er å trene med vekter. Styrketrening som vektløfting og styrketrening vil øke lavt testosteronnivå over tid.

Å få nok søvn og å ha sex vil også stimulere kroppens naturlige produksjon av testosteron.

eliminere overflødig kroppsfett hjelper også forbedre testosteron balanse. Når en person som bærer for mye fett, det stimulerer produksjonen av østrogen, som effektivt avbryter ut virkningene av testosteron.

Cutting tilbake på alkohol og røyking er også kjent for å ha en positiv innvirkning på nivåene av testosteron. Hvis kroppen din har til å bruke mye energi å rense ut giftstoffer, det er færre ressurser til å vie til testosteron produksjonen.

Tegn på høyt testosteron

Å ha for mye testosteron hormon kan plage både menn og kvinner. Selv testosteron kan brukes i behandling av seksuell dysfunksjon og for å forbedre muskeltone, kan overdreven testosteron i kroppen være skadelige og farlige for driften av kroppens systemer.

Høy Kolesterol

Høyt kolesterol kan være et tegn på for mye testosteron hormon. Hvis kolesterolnivået er stadig høy, rundt 240 mg / dL eller høyere, bør du ha testosteron nivåer sett på.

Mood Swings

Folk med for mye testosteron kan ha raske og plutselige humørsvingninger og kan være utsatt for overdreven aggresjon.

Dreven svette og kroppslukt

Dersom testosteronnivået er for høyt, kan det være kraftig svetting over hele kroppen, så vel som en stikkkroppslukt.

Hudutslett

Utslett kan være forårsaket av for mye testosteron hormon, noe som fører til svært fet hud og akne.

Vannretensjon

Væskeansamlinger, kombinert med humørsvingninger, overdreven hårvekst og kviser, kan være forårsaket av for mye testosteron i kroppen.

Lavt testosteron bivirkninger

Lav testosteron kan være forårsaket av problemer med hypofysen eller sex kjertler, økende alder, eller genetiske forhold som Klinefelter syndrom hos menn. Bivirkningene av lavt testosteronnivå kan være mer uttalt hos menn, som normalt har mye høyere nivå enn kvinner. Plagsomme bivirkninger kan behandles med hormontilskudd eller medisinsk behandling, eller kan løse på egen hånd med tiden.

Libido

Ifølge Cleveland Clinic, kan lavt testosteronnivå redusere interessen for seksuell aktivitet hos både kvinner og menn.

Seksuell dysfunksjon

Lavt testosteron hos menn kan føre til erektil dysfunksjon. Hos kvinner kan det føre til problemer med tørrhet i skjeden og seksuell opphisselse.

Breast Development

Menn som opplever lavt testosteronnivå kan oppleve bryst vekst eller utvikling kalt gynekomasti, lik brystutvikling hos kvinner i puberteten.

Muskel tap

Et tap av fysisk styrke og muskelmasse, sammen med økte mengder av fett, er bivirkninger av lavt testosteron.

Bentap

Tap av høyde og tap av benmasse i hele kroppen er en bivirkning av lavt testosteron hos menn, og kan føre til osteoporose.

Nevrologisk

Ifølge Mayo Clinic, problemer med konsentrasjon, hukommelsestap og redusert mental yteevne er nevrologiske bivirkninger av lavt testosteronnivå.

Mental Helse

Menn med lavt testosteron kan oppleve bivirkninger som depresjon, tap av selvtillit og redusert motivasjon og energi.

Høyt testosteron bivirkninger i menn

Høye testosteronnivå hos menn kan være forårsaket av genetikk, hypofysen problemer eller fra å ta testosterontilskudd eller anabole steroider. Noen bivirkninger av høye testosteronnivå er midlertidige og løse når testosteronnivået tilbake til det normale, men andre effekter kan være permanent og krever medisinsk behandling. Menn med høyt testosteronnivå bør ha regelmessige medisinske undersøkelser, inkludert screenings for prostatakreft.

Skallethet

Høye testosteronnivå hos menn kan fremskynde utviklingen av mannlig mønster baldness, som er permanent og ikke-reversible.

Acne

Talgkjertlene i ansiktet som produserer olje kan bli overstimulert av høye testosteronnivå hos menn, forårsaker ansikts akne.

Aggresjon

Høye nivåer av testosteron hos menn kan føre til aggressiv atferd, følelser av ukontrollerbare sinne og raseri, og vold mot partnere, kjæledyr og fremmede.

Liver Disease

Long-term bivirkninger av høye testosteronnivåer inkluderer leverskader, spesielt når den er tatt testosteron i form av orale steroider.

Infertilitet

Infertilitet er en midlertidig bivirkning av høye testosteronnivå hos menn, på grunn av redusert produksjon av sperm og krymping av testiklene.

Forstørret prostata

Høy testosteron kan føre til at prostata å forstørre, noe som kan resultere i smerter og problemer med vannlating.

Prostate Cancer

Ifølge Mayo Clinic, kan høy testosteron forårsake raskere vekst av eksisterende prostatakreft eller føre til en ny prostatakreft å utvikle.

Høye mengder av testosteron hos kvinner

Høye mengder av testosteron hos kvinner kan være forårsaket av hormon lidelser, visse medisinske tilstander og bruk av steroider. Negative helseeffekter av høye mengder testosteron hos kvinner kan inkludere masculinization, økt risiko for hjertesykdommer og visse typer kreft og menstruasjonsproblemer. Symptomene på høyt testosteron kan dempes ved medisinske behandlinger, inkludert medisiner og kirurgi.

Medisinske årsaker

Medisinske årsaker til høye mengder av testosteron hos kvinner inkluderer polycystisk ovariesyndrom (PCOS), binyrene dysfunksjon eller hypofysen svulster.

Utvendige Symptomer

Høye mengder av testosteron kan forårsake hirsutisme, som er veksten av overflødig hår på ansikt, armer, bryst og ben, eller alopesi, som er tap av hår og kan ligne det av mannlig mønster skallethet.

Interne Symptomer

Leversykdommer, inkludert leverkreft er et symptom av høye mengder av testosteron som skyldes bruk av steroider i menn.

Gynekologiske Symptomer

Gynekologiske symptomer på høye mengder testosteron inkluderer uregelmessig eller savnet perioder, infertilitet og en forstørret klitoris.

Fysiske bivirkninger

Ifølge Mayo Clinic, kan høye nivåer av testosteron hos kvinner føre til høyt blodtrykk og kolesterol, fettstoffer leversykdom og søvnapné.

Mentale bivirkninger

Testosteron i store mengder kan føre til personlighetsendringer som aggresjon, økt seksuell lyst og følelser av konkurranseevne.

Advarsel

Plutselige, alvorlige forandringer i blodsukkernivåer er mulig når store mengder av testosteron er tatt i form av steroider eller hormonbehandling, noe som kan være livstruende for kvinner med diabetes.

Lav Testosteron hos kvinner

Testosteron i kvinners funksjoner for å fremme interessen for seksuell aktivitet og bidrar til å gjøre seksuelle aktiviteten mer fornøyelig. Årsakene til lavt testosteronnivå hos kvinner inkluderer hormonelle endringer etter fødsel og overgangsalder, sykdommer som diabetes og medisiner som cellegift og prevensjon. Kvinner med lavt testosteronnivå kan dra nytte av bruk av medisinske behandlinger for å redusere problematiske symptomer.

Libido

Kvinner med lavt testosteronnivå kan ha lav eller ingen interesse i seksuell aktivitet (libido), noe som er vanlig etter fødsel og i overgangsalderen.

Vaginal tørrhet

Vaginal tørrhet er et symptom på lavt testosteron hos kvinner og kan føre til vanskeligheter med seksuell aktivitet, egenomsorg og hygiene.

Smertefulle samleier

Lavt testosteronnivå kan føre til problemer med å opprettholde seksuell opphisselse og kan føre til smerter ved samleie for kvinner.

Anorgasmia

Manglende evne til å ha orgasmer under seksuell aktivitet er et symptom på lavt testosteronnivå hos kvinner.

Osteoporose

Ifølge Mayo Clinic, kan lavt testosteron være en faktor i utviklingen av osteoporose hos kvinner.

Psykologisk

Kvinner med lavt testosteronnivå kan oppleve depresjon eller misnøye spesielt hvis seksuelle problemer knyttet til lavt testosteron er til stede.

Forebygging / løsning

Behandlinger for lavt testosteronnivå hos kvinner inkluderer patcher, aktuelle salver og medisiner, og kan løse symptomer, men anbefales ikke for gravide eller ammende kvinner eller kvinner med leversykdom.