Digidexo.com

Hvordan virker Salt Water Cure en sår hals?

Hvordan virker Salt Water Cure en sår hals?

Konserveringsmiddel

Grunnen til at salt brukes som et naturlig konserveringsmiddel er fordi den har evnen til å trekke vann ut av andre stoffer og føre dem til å dehydrere. Det beste eksemplet på dette er en krukke med pickles. Uten salt de frynser pickles ville være myk og grøtaktig. Pickles ville ikke ta lang tid før de gikk helt ille. Saltet holder pickles tørketrommel og mer skarp, og for lengre perioder av gangen. Forstå hvordan salt fungerer er en viktig del av å forstå hvordan det kan kurere en sår hals.

Osmose

Når halsen er sår inneholder betennelser kalt edemas. Disse edemas er fylt med vann og bakterier. Bakteriene er det som gjør deg syk. Gargling med saltvann får salt til baksiden av halsen der det kan angripe edemas ved å dehydrere dem. Når saltet tørker ødem det tar for fluidet ut av ødem. Bakteriene kan ikke overleve uten fluidet, slik at bakterier dør. Hvis det ikke er bakterier for å holde deg syk du vil da gå tilbake til optimal helse. Så mens saltet ikke faktisk gjør herding, er det å ta bort svært ting som gjør at bakterier for å holde seg i live.

Frekvens

Hvis du lider av en sår hals, og du ønsker å prøve og kurere det på den gammeldagse måten, bør du bruke et varmt saltvann skyll. Fylle koppen 1/3 av veien full med varmt vann. Legg til to spiseskjeer med salt og bland godt. Gurgle med vann som er i koppen. Jo lenger du gurgle det bedre. Hvis du lider av en sår hals vil du ønsker å gurgle minst fire ganger per dag. Annenhver time er best for alvorlige sår hals. Du bør også alltid sjekke med legen din for å være sikker på at du ikke har strep hals.