Digidexo.com

Helsemessige fordeler av Acai Berry

Helsemessige fordeler av Acai Berry


Hvis du ikke har hørt om Acai Berry, har du gått glipp av en av de viktigste og mest kraftige supermat der ute. Denne druen store bær kommer fra den brasilianske regnskogen og er lilla-grønn i fargen. Acai juice er ofte funnet i helsekostbutikker, og hvis du leter etter noe full av vitaminer, mineraler og antioksidanter, ville det være en av de beste tingene å legge til din diett.

Vekttap

The fiber i acai hindrer noen sult signaler fra å nå hjernen. Dette bidrar til å dempe sult og i sin tur er bra for alle som ønsker å gå ned i vekt.

Energi

Acai bær bidra til å øke både energi og utholdenhet. Den gjør dette ved å fremme kroppens metabolske prosesser, som inkluderer brenner mer kalorier og lagret fett.

Blood Pressure

Acai bær er en god kilde til kalium. Dette bidrar til å redusere blodtrykk, og også forbedre flyten av blod gjennom kroppen.

Fordøyelse

Acai bær har en god mengde proteiner som hjelper til å forbedre fordøyelsesprosessen. Det er også full av kostfiber som kan bidra til å avlaste forstoppelse og fordøyelses lunger.

Antioksidanter

Acai bær har en av den høyeste konsentrasjonen av antioksidanter ut av alle bær. Disse bidrar til å forhindre oksidativ skade forårsaket av frie radikaler som kan skade cellene og DNA.