Digidexo.com

Gjennomsnittlig vekttap på HMR

Statistikk viser at nær én av tre amerikanske voksne er overvektige eller fete. Derfor populariteten til forskjellige typer dietter i USA. Noen dietter er low-carb, noen lav-fett. Noen er avhengige av poeng, eller begrense typer mat spist.

Nesten alle dietter hevder å føre til en betydelig mengde vekttap, hvis de følges riktig. The Health Management Resources (HMR) programmet er et slikt kosthold. Det har potensiale til å bidra til å frembringe en betydelig vekttap i løpet av kort tid, avhengig av pasientens tilstand og den spesifikke HMR program han eller hun velger.

Hva er HMR?

HMR står for helseledelse Resources, og selskapet er basert i Boston, Massachusetts. HMR programmene er basert på pulverisert shakes, prepackaged måltider, eller en kombinasjon av de to.

Avhengig av deres vekt-tap mål, kan kundene velge å være medisinsk tilsyn på en svært lav-kalori diett av foreskrevet shakes og hovedretter. De kan også ta på seg en litt høyere kaloriinntak på samme kombinasjon, en diett som er avhengig av måltider og en foreskrevet innrømmelse av frukt og grønnsaker, eller en diett som hjelper til å bevare pasientens vekt, å bruke produktene som kalorifattig måltid erstatninger .

Deltakere som ikke kan gjøre de ukentlige møtene og ikke trenger medisinsk tilsyn kan ta del i en hjemme-program, bestiller mat på nett.

I alle tilfeller er pasienter som kreves for å holde styr på sine kalori inntak og registrere hvor mye trening de får. Mesteparten av tiden de er pålagt å delta i ukentlige klasser og sjekke inn med helse lærere til å holde seg på sporet, enten in-klinikken eller via telefon. Vekt-tap prinsipp HMR bruker er en rett kalorier-i / kalorier ut tilnærming, i motsetning til å spore karbohydrater eller fett.

HMR og Vekttap

Hvis de følges nøye, kan pasienter ned i vekt på HMR programmer. Rapid vekttap skjer vanligvis i løpet av de første ukene av programmet. Vekttap vil tendens til å gradvis avta over tid som pasienten fortsetter å gå ned i vekt, med mindre mer mosjon er lagt til deres regime for å øke mengden kalorier brent. Gjennomsnittlig vekttap programmet anslår for pasienter er 2 til 3 kg. en uke.

Variabler i vekttap på HMR Program

Vekttap er beregnet på en grunnleggende kalorier-i / kalorier-out tilnærming. Imidlertid kan frekvensen av vekttap påvirkes av mange faktorer, blant annet trening, medisinsk tilstand og tilslutning til programmet.

Initial og pågående vekttap

Tyngre pasienter som starter programmet kan starte med et relativt stort vekttap i løpet av de første ukene på grunn av mengden kalorier brent støtte sin vekt versus kalorier de får lov til å ta inn. Dette er generelt sant for de fleste av pasientene på programmet, vil om vekttap begynne å avta etter hvert som de begynner å slanke seg. Også vanntap og eliminering av avfall i de tidlige stadier av programmet vil også legge til de første ukene 'vekttap.

Trening er en annen komponent som påvirker vekttap. Pasienter som ønsker å brenne flere kalorier blir nødt til å fortsette å utøve og ofte øke antall forbrente kalorier når de går videre gjennom programmet.

Andre faktorer i vekttap på HMR

Andre ting kan også påvirke frekvensen av vekttap, inkludert medisiner, medisinske tilstander og hvor strengt pasienten overholder programmet.