Digidexo.com

Naturlige måter å øke hårvekst

Det er mange grunner til at både menn og kvinner opplever håravfall. Tynt hår kan tilskrives genetikk, hormonelle ubalanser, medisiner og ernæringsmessige mangler. Mange folk stirrer på et hode av tynt hår i speilet er desperat etter en løsning, men er tilbakeholdne med å slå til kirurgi eller medikamenter for å få jobben gjort. Heldigvis, det er naturlige måter å øke hårveksten fra innsiden som er tilgjengelige for alle.

Redusere Stress

Stress er kjent som "the silent killer", og det er ikke mindre skadelig for sunn hårvekst enn det er til resten av kroppen din. Slik at stresset til å påvirke deg utgivelser visse hormoner og kjemikalier i kroppen din som kan hemme hårveksten. Ved hjelp av effektive stress-management verktøy, som meditasjon og avspenningsteknikker, vil gjøre håret ditt, og resten av ditt liv, mye lettere å administrere.

Få mer søvn

Kroppen din er laget for å trenge mellom syv og ni timer uavbrutt søvn per natt for å fungere skikkelig. Når du stadig frata deg av søvn, vil negative konsekvenser følge, herunder muligheten for tynt hår. Hvis du har problemer med å sove, kan du prøve å starte en søvn rutine eller trigger som signaliserer kroppen din at det er på tide å sove. Muligheten til å stenge tankene bort ved sengetid er nøkkelen til å få en god søvn hver natt.

Spis mer protein

Håret ditt er laget av protein, så det står til grunn at forbruker mer protein vil bidra til sunnere hår. Det er det viktigste hår næringsstoff, og kan finnes i magert kjøtt, egg, lever, ølgjær, bønner, cottage cheese og tofu. Forbruker smoothies laget med høy kvalitet whey protein er en annen måte å øke inntaket.

Spise mer jern

Jern er det nest viktigste hår næringsstoff, og mange mennesker, spesielt kvinner, er mangelfull. Mat som lever; hele korn; egg; datoer; rosiner; og mørkegrønne, vil bladgrønnsaker øke mengden av jern i kroppen din og øke hårvekst.

Konsumere mer sink

Sink er et mineral viktig for sunn hårvekst. Matvarer, for eksempel østers og hele korn, inneholder store mengder sink. Hvis du føler at du ikke får nok gjennom kosten alene, vil sink kosttilskudd hjelpe.

Ta Biotin

Biotin er et B-vitamin som fremmer hårvekst. Det er også kjent som "H" vitamin på grunn av sin betydning for en sunn hår. Hvis du er mangelfull i biotin, kan det føre til hårtap. Du kan finne biotin i egg og lever, men det er viktig å supplere det fordi få det beløpet du trenger fra mat alene er ikke mulig.