Digidexo.com

Hvordan holde tennene Straight hvis du mister Retainer

Hvordan holde tennene Straight hvis du mister Retainer


Etter iført seler for en viss tid til å rette ut tennene dine, kan du bli pålagt å bære en retainer. Dette vil bidra til å holde tennene på plass etter at de flyttet under prosessen av seg bukseseler. Mange mennesker faller i dårlig vane iført holderen først og deretter forlate den legging rundt etter måltider, og ofte glemmer å sette den tilbake i. Dette er den raskeste måten å angre alt arbeidet gjort mens iført seler. Men hvis du har mistet din retainer, er det noen skritt å ta for å sikre at tennene ikke flytter før du kan få en erstatning.

Bruksanvisning

•  Kontakt din orthodontist umiddelbart. Dette er den eneste måten å sikre at tennene ikke vil flytte, som kontoret kan erstatte holderen raskt. Din kjeveortoped vet at hver dag som går uten å ha holdeorganene bevegelige tenner og angre år med god kjeveortopedisk arbeid.

Be din kjeveortoped for å få råd om hva du kan gjøre for å holde tennene fra å flytte til du får en erstatning. Selv om det kan være noe du kan gjøre for å holde tennene rett før du får en ny retainer, det er verdt et be i tilfelle at han har noen dos and don'ts for å hindre bevegelse blant dine tenner.

Spør om en midlertidig løsning. Det kan være en midlertidig løsning for å flytte tennene på grunn av en tapt holderen. Ved hjelp av en klar aligner kan fungere, men sørg for å spørre din orthodontist om dette er et godt alternativ for deg før du gjør det. Ellers kan det føre til mer skade enn godt.

Unngå stress på munnen, for eksempel sliping eller skar tennene sammen. Å gjøre dette strekker musklene i munnen og i kjeven din, noe som kan føre til at tennene til å flytte. Dette kan virke som en liten ting, men før du har en erstatningsholderen, må du gjøre alt du kan for å unngå bevegelse blant dine tenner.