Digidexo.com

antihistaminer bivirkninger

Antihistaminer bivirkninger

Antihistaminer er en gruppe medisiner som brukes til å behandle mange typer allergier. Som med en hvilken som helst medisinering, er det visse bivirkninger og kontraindikasjoner i forbindelse med bruk av antihistaminer.

Definert

Antihistaminer er over-the-counter medisiner som brukes til å behandle virkningene av sesong, pågående innendørs og akutte allergier. Antihistaminer lindrer slike allergi symptomer som rennende eller tett nese; kløende, vann øyne; utslett; nysing; og lunger.

Noen kjente merkevarer av antihistaminer er Claritin, Alavert og Benadryl. Det er hundrevis av merker av antihistaminer, men. De kan vanligvis finnes i allergi delen av ditt lokale apotek.

Antihistaminer kommer også i forskjellige former. Den vanligste er tabletter og kapsler, men de kan også bli funnet som en væske, som er vanlig for bruk hos barn. Noen antihistaminer er også tilgjengelig i en nesespray.

Hvordan Antihistaminer Work

Antihistamin medikamentene virker ved å blokkere histamin hjernen kjemiske funnet i kroppen. Histamin frigis når kroppen reagerer på et allergen, for eksempel støv, mugg eller kjæledyr dander. Frigjøring av histamin av hjernesignaler for din nese passasjer og øyne til å hovne opp og lekke for å unngå uakseptable allergen fra å komme på innsiden. Imidlertid virkningene av histamin er ofte mer sjenerende enn allergenet i seg selv. Ved å begrense kroppens evne til å utskille histamin, er dine allergi svar forpurret.

Side Effects

Som enhver narkotika, antihistaminer utgjøre fare for visse bivirkninger. Vanlige bivirkninger rapportert med antihistamin bruk inkluderer søvnighet, hodepine, svimmelhet, sur mage, synsforstyrrelser, munntørrhet / nese og irritabilitet. De fleste bivirkningene er milde og vil avta etter at kroppen justerer seg til antihistamin som du tar.

Andre bivirkninger som hjertebank, pustevansker, urinering vansker eller problemer med å puste, bør rapporteres til legen din med en gang. Disse bivirkningene kan være indikatorer på en allergi mot stoffet selv eller tegn på en mer alvorlig problem.

Betraktninger

Pasienter med glaukom, sår i magen, problemer med å få urin å passere, høyt blodtrykk, hjertesykdom, anfallslidelser som epilepsi, overaktiv skjoldbruskkjertel eller lungesykdom bør være strengt overvåket av en lege mens du tar antihistamin medisiner. Hvis du har noen av disse forholdene, ta kontakt med legen din for å veie fordelene med risikoen ved å ta antihistaminer i ditt helsesituasjon.

Gravide og ammende kvinner bør bare ta antihistaminer under tilsyn av lege. Hvis du er gravid eller ammer, bør du kontakte lege før du tar antihistaminer.

Advarsel

Visse medisiner kan ha negativ reagere med antihistaminer. Hvis du er i dag søvn hjelpemidler (reseptbelagte eller over-the-counter), beroligende midler, beroligende midler, muskel relaxers, depresjon medisiner, medisiner for anfall eller narkotiske smertestillende, bør du kontakte legen din før du tar antihistaminer.

Som med alle legemidler, bør en gulfarging av øyne eller hud oppstå mens du tar antihistaminer, slutte å bruke mekling og konsultere legen din umiddelbart.

Antihistamin Dosering Symptomer

Antihistaminer er vanligvis selges over disk i kalde og allergi medisiner og som narkotika for å unngå reisesyke. Overdosering symptomer kan være lik antihistamine bivirkninger, kun mer alvorlig.

Initial Symptomer

Antihistamin-overdose symptomer som ligner på vanlige bivirkninger kan omfatte tåkesyn, utvidede pupiller, døsighet, tørr munn, rød hud, nervøsitet, ringing i ørene, skjelvinger og svakhet.

Alvorlige symptomer

Flere alvorlige antihistamin-overdose symptomer inkluderer delirium, forvirring, feber og rask hjerterytme.

Farlige Symptomer

Folk som utvikler farlige overdose symptomer kan oppleve hjerte arytmi, hallusinasjoner, hypertermi og kramper.

Sjeldne komplikasjoner

Sjelden har rabdomyolyse vært forbundet med antihistamin overdose. Denne lidelsen innebærer skjelettmuskelnedbrytning som kan forårsake nyreskade. Andre sjeldne rapporter er laget av nyresvikt og pankreatitt. Antihistamin overdose er sjelden dødelig.

Behandling

Behandling for antihistamin overdose kan inkludere å tømme mageinnholdet gjennom et rør og administrere intravenøs væske og medisinsk kull.

Sinus medisiner bivirkninger

Sinus medisiner, både foreskrevet og over-the-counter, har et bredt spekter av fordeler for behandling av bihulebetennelse. Disse fordelene, men noen ganger kommer med ubehagelige bivirkninger. Det er viktig å lære om mulige bivirkninger av disse sinus medisiner før du tar dem. Noen vanlige sinus medisiner er antibiotika, decongestants, mucolytics, nasale kortikosteroider og antihistaminer.

Antibiotika

Noen kjente merkevarer inkluderer Amoxil, Trimox, Augmentin, Omnicef, Avelox og Septra.

Antibiotika hjelper drepe bakterier og stoppe bihulebetennelse fra framdrift til en mer alvorlig komplikasjon. Overbruk av antibiotika, kan imidlertid føre til at noen typer av bakterier for å bli resistente. Som et resultat, vil du trenger mer kraftige og trolig dyrere antibiotika for å slå ut disse bakteriene. En annen ulempe av antibiotika er at de også ødelegge den vennlige bakterier i dine luftveiene, noe som kan føre til gjær og soppvekst i nasal passasje. Noen andre mulige bivirkninger av sinus antibiotika er urolig mage, kvalme og diaré.

Decongestants

Noen kjente merkevarer inkluderer Actifed, Advil Kald og Sinus, Tylenol Sinus, afrin Nesespray og Sinex nesespray.

Sinus decongestants er tilgjengelig i to former: oral medisin og nesespray. Begge disse kan muligens føre til alvorlige bivirkninger. Den muntlig form kan forårsake uro, søvnløshet, urinretensjon og uregelmessig hjerterytme. Den nesespray spray er tryggere å bruke, selv om noen mennesker kan oppleve en midlertidig stikking eller brennende følelse i nesen etter å ha brukt den. Hvis du overforbruk av nesespray, vil det bli ineffektiv eller til og med forverre lunger, som er kjent som "the rebound effekt."

Mucolytics

Noen kjente merkevarer inkluderer Erdostin, Mucotec, Guiatuss og Mucomyst.

Mucolytics er ikke vanlig å behandle bihulebetennelse, men noen ganger leger kan foreskrive dem til pasienter som har mye slim i lungene og nasal passasje. Mucolytics hjelpe tynne slimet, slik at pasientene å hoste den opp og ut av lungene lettere. Mulige bivirkninger av mucolytics er mild magesyke, tretthet, kvalme og tetthet i brystet.

Nasal Kortikosteroider

Noen kjente merkevarer inkluderer Nasarel, Nasonex, Beconase AQ og Veramyst.

De er også kjent som nasal steroid spray, som effektivt kan avlaste Sinus congestion, forårsaket av rhinitt eller høysnue. De bidra til å redusere betennelse og gjøre slimete fôr i nesen reagerer mindre alvorlig for allergener. Mulige bivirkninger av nasale kortikosteroider er en stikkende eller brennende følelse i nese, hodepine, nysing og neseblødning.

Antihistaminer

Noen kjente merkevarer inkluderer Claritin, Alavert og Benadryl Allergi.

Antihistaminer er ikke ideelt for behandling av bihulebetennelse, så de tørker ut slim i nesehulene og gjøre det lettere for bakterier å formere seg. Den eneste gangen du bør bruke antihistaminer for å avlaste bihuleproblemer er når du har alvorlige allergier. Mulige antihistamin bivirkninger er tretthet, magesmerter, hodepine, svimmelhet og tap av matlyst.

Hva er en Antihistamin brukes til?

Antihistaminer er tilgjengelige vanlig i både reseptbelagte og over-the-counter former, avhengig av hvilken type medisin som er nødvendig. Antihistaminer fungere for å hindre handlingene til histamin. Histamin er en naturlig kroppslig kjemikalie som resulterer i de ubehagelige symptomene som ofte er forbundet plager som forkjølelse, influensa og både sesongmessige og flerårig allergier.

Funksjon

Antihistaminer kjempe mot histamin innsiden av kroppen. De kjemper mot histamin for reseptoren områder av histaminer. Histaminer kan føre til symptomer som rennende øyne, tett nese, kløende nese og nysing. Når antihistaminer plassere seg på disse stedene, kan de slutte histamin fra forårsaker de nevnte symptomer.

Usage

Antihistaminer kommer i ulike former. Disse skjemaene inkluderer spray, væske, tablett, tyggetabletter og kapsel form. Antihistaminer er generelt tatt på daglig basis. Imidlertid, siden de er alle forskjellige, hvor mange ganger om dagen man tar dem avhenger av egenskapene til det spesifikke antihistaminer så vel som den type dosering som er nødvendig.

Forsiktig

Bruk av antihistaminer er ikke hensiktsmessig for alle mennesker. Noen mennesker er frarådet å ta antihistaminer til ethvert formål. Disse menneskene er de med en medisinsk tilstand som kalles trangvinkelglaukom, kvinner som i dag ammende babyer og de som tar en MAO (monoamine oxidase) hemmer.

Vanlige bivirkninger

Mange antihistaminer kan føre til noen bivirkninger. Generelt er de bivirkninger som ikke er ansett for å være alvorlige. De vanligvis falmer raskt som kroppen blir vant til antihistamin. Disse bivirkningene er urinretensjon, tretthet, uskarpt syn og tørr munn. Hvis du har noen av disse antihistamin bivirkninger, og hvis de blir verre med tiden eller ikke avtar, snakke med legen din.

Legemiddelinteraksjoner

Ved bruk av antihistaminer, er det viktig å prøve å ikke oppleve narkotika og stoff interaksjoner. Narkotika og stoff interaksjoner kan skje når mer enn én medisiner blir tatt samtidig. Disse interaksjonene kan redusere effekten av legemidlene involvert. Du må informere legen din av medisinene du tar. Enkelte legemidler og stoffer som kan samhandle med antihistaminer inkluderer beroligende midler, ulike søvnpreparater, alkohol, MAO-hemmere og beroligende midler.

Hvordan man kan sammenligne Antihistaminer av Kostnads- og bivirkninger

Kalde og influensasesongen kan forvirre selv den mest erfarne av forbrukerne. Med så mange over-the-counter medisiner tilgjengelig, hvordan forbrukeren bestemme hva du skal kjøpe? Medisiner for øvre luftsystemer faller i to kategorier; antihistaminer og decongestants. Begge typer har fordeler og bivirkninger, og er tilgjengelig i en rekke prisklasser.

Bruksanvisning

•  Bestem dine symptomer:
Hvis du har sinus press og lunger, kan en decongestant være det beste valget.
Hvis du opplever typiske allergisymptomer som kløe, rennende nese eller rennende øyne, kan det hende du trenger et antihistamin.

Vær på vakt til bivirkninger:
Bivirkninger av antihistaminer inkluderer døsighet, tørr munn, hodepine, svimmelhet og skjelvinger.
Bivirkninger av decongestants inkluderer søvnløshet, svimmelhet og angst. Det kan også føre til en økning i blodtrykket.

Sammenlign Kostnader:
Både antihistaminer og decongestants er forholdsvis flat priset, men klok forbruker kan lagre med store merkevarer. Store merkevarer inneholde de samme aktive ingrediensene som deres navn merkevare konkurrent, men er vesentlig billigere. For eksempel, på et lokalt supermarked, er en 24 count pakke med Sudafed Maximum Strength Decongestant $ 4,49, mens en tilsvarende butikk merkevare produkt er $ 1.49. Benadryl, er 25mg 24 count $ 4,39 og lignende butikken merke selger for $ 1.99.

Tips og advarsler

  • De med en historie med høyt blodtrykk bør konsultere lege før du tar decongestants.
  • Hvis du tar noen medisiner bør du rådføre deg med legen din og lese pakningsvedlegget for eventuelle legemiddelinteraksjoner.

Hvordan gjenkjenne bivirkninger av Antihistaminer

Hvordan gjenkjenne bivirkninger av Antihistaminer


Antihistaminer kan være svært effektiv i behandling av forkjølelse og allergi. Som med de fleste medisiner, er det en risiko for mindre bivirkninger med antihistaminer. For folk flest, disse bivirkningene er plagsomme, men ikke skadelig. Å kunne gjenkjenne bivirkninger av antihistaminer er viktig for din komfort og hjelper deg til å være i kontroll av din helse.

Bruksanvisning

•  Utvikle en selvbevissthet av kroppen din før du tar antihistaminer. De fleste mennesker har en følelse av hva som føles "rett" til dem. Hvis du ikke føler deg "riktig" mens du tar medisiner, vil du ha et referansepunkt å bruke når man diskuterer bivirkninger med legen din.

Les narkotikainformasjon om antihistamin du tar. Bivirkninger er oppført på boksen, på en brosjyre som følger med reseptbelagte medisiner, og på de fleste produsentens nettsider. Å vite hvilke bivirkninger er forbundet med din spesielle medisiner kan hjelpe deg å gjenkjenne og lindre dem.

Finn ut om du har vanlige bivirkninger, for eksempel en tørr munn, fra antihistaminer eller av en annen grunn, ved å utelukke andre årsaker. For eksempel, hvis du nylig har spist svært saltet mat, kan det hende du føler deg tørst og ha en tørr munn. Hvis dette ikke er tilfelle og drikkevann ikke redusere symptomene dine, kan det godt være en bivirkning av medisinen.

Ta opp dine mønstre av hvile for å hjelpe gjenkjenne bivirkninger som ekstrem tretthet. Hvis du tar en første-generasjons antihistamin (bromfeniramin, difenhydramin og doxylamine er den vanligste), og kan ikke holde øynene åpne, du er mest sannsynlig å bli påvirket av medisiner. Søvnighet er en viktig bivirkning å være klar over slik at du kan unngå kjøring i løpet av de gangene du er mest berørt.

Hold et øye for alvorlige bivirkninger, som for eksempel plutselig svakhet, hevelse i ansiktet eller munnen og kortpustethet. Hvis du opplever noen av disse problemene, er det viktig at du slutter å ta antihistamin umiddelbart og lege kontaktes.

Tips og advarsler

  • Det er alltid bedre å feile på siden av forsiktighet. Hvis du ikke føler deg "riktig" når du tar antihistaminer, ring din lege. Sjansene er, din tilstand er ikke livstruende, men legen din vil være glad du ringte. Hvis du opplever kroniske, ubehagelige bivirkninger, kan han ha deg slutte å ta medisinen du er på, og velg en ny en for deg å prøve.

Bivirkninger av Halcion

Siden introduksjonen i 1983, har Halcion (triazolam) blitt brukt til behandling av kortsiktig søvnløshet. Vanligvis tas en gang daglig før sengetid, produserer den en beroligende effekt innen en halv time som varer 4 til 6 timer. Siden den har en relativt hurtig innsettende og kort virkningstid, er det mindre sannsynlig enn tilsvarende medisiner for å forårsake døsighet dagen etter. Det finnes imidlertid en rekke mulige bivirkninger forbrukerne bør være klar over.

De vanligste bivirkningene

De vanligste bivirkningene av Halcion er dagtid døsighet, svimmelhet og ustøhet.

Mindre vanlige bivirkninger

Mindre vanlige bivirkninger av Halcion inkluderer kvalme, oppkast, tåkesyn, hodepine, nervøsitet, glemsomhet og forvirring.

Utslett

Utvikling av et utslett er også uvanlig. Hvis et utslett oppstår, bør du slutte å ta Halcion og kontakte lege.

Kjøring og arbeid

Siden Halcion kan føre til redusert årvåkenhet og bremset reaksjoner, unngå kjøring og utfører farlig arbeid før du lære hvordan det påvirker deg.

Alkohol og medisiner

Andre legemidler som har en beroligende effekt på sentralnervesystemet (for eksempel anti-angst narkotika, antihistaminer, antidepressiva, antipsykotika, narkotiske smertestillende og noen sove medisiner) vil trolig øke de sedative egenskapene Halcion. Alkohol vil også ha denne effekten.

Langvarig bruk

Halcion kan bli vanedannende hvis tatt over en lang periode. Sin tiltenkte virkning kan også bli svakere.

Hydroxyz HCL bivirkninger

Hydroxyz HCL, ellers kjent som hydroxyzine hydroklorid, er en reseptbelagte medisiner som tilhører en klassifisering av medikamenter omtalt som antihistaminer. Det virker på visse kjemikalier og nevrotransmittere i sentralnervesystemet for å blokkere eller redusere virkningen på en persons system. Selv om det kan bli sett på som en vanlig behandling for å redusere nervøsitet og spenninger som kan ledsage angst eller demens, har det sett positive resultater som et middel for noen allergier, så vel som en medhjelper medisiner både for smertestillende midler og sedativer. Som med nesten alle reseptbelagte medisiner, er Hydroxyz HCL ikke uten bivirkninger.

Døsighet

En av de vanligste bivirkninger fra Hydroxyz HCL vil innebære en viss grad av tretthet etter inntak. Dette vil være kun en kortvarig døsighet som medisiner får virkning på kroppen, og vil passere som tiden går. Imidlertid vil det vanligvis oppstå hver gang du tar medisiner siden stoffet virker på visse kjemikalier og nevrotransmittere i hjernen.

Svimmelhet

Noen mennesker kan også begynne å oppleve en viss svimmelhet eller ørhet fra inntak av Hydroxyz HCL. Mye som bivirkning av tretthet, vil noen svimmelhet eller ørhet at du opplever fra medisiner være forbigående og minske som stoffet fungerer gjennom systemet. Hvis du skulle føle litt svimmelhet eller ørhet, bør du bare sette deg ned til følelsen går. Selvfølgelig, hvis det skulle vedvare, bør du snakke med legen din med en gang.

Synsforstyrrelser

En annen ganske vanlig bivirkning du kanskje legge merke til når du bruker Hydroxyz HCL er best kategorisert som en visuell forstyrrelse. Etter at du har tatt medisinen, kan du begynne å observere en endring i visuell persepsjon som ville fremstå som nesten en tåkesyn. Igjen, dette er kroppens reaksjon på medisiner, og ikke alle mennesker vil lide av denne bivirkningen.

Hodepine

Siden Hydroxyz HCL påvirker kjemikalier og nevrotransmittere i hjernen, er det ikke uhørt for noen mennesker å lide av periodiske hodepine. Hodepinen vil vises en gang etter inntak, og kan behandles med en over-the-counter smertestillende, som aspirin eller ibuprofen. Før du tar andre medisiner med Hydroxyz HCL, selv noe tilsynelatende ubetydelig som aspirin eller ibuprofen, bør du snakke med legen din om det beste løpet av behandling for denne bivirkningen.

Munntørrhet

Noen ganger kan du også begynne å oppleve en tørrere enn normalt munnen. Det ville føles som om du er dehydrert, selv om du ikke er, og vil vanligvis passere som kroppen din blir vant til Hydroxyz HCL.

Tremors

Selv om sjeldne, noen mennesker foreskrevet Hydroxyz HCL behandle et symptom på en sykdom eller en allergisk reaksjon kan lide av rystelser eller spontane rykninger i muskler. De kan også selv gå inn krampetrekninger fra medisiner. Hvis dette skulle skje, må du kontakte lege umiddelbart.

Claritin bivirkninger hos barn

Claritin bivirkninger hos barn


Barn med allergi trenger ikke lider av sine symptomer. En medisiner på markedet, Claritin, gir pålitelig, sikker lettelse. Skadevirkninger vises sjelden og har en tendens til å være mild, spesielt i forhold til elendigheten av en allergisk reaksjon. Likevel kan vaktmester tilby komfort når de oppstår. I eksepsjonell hendelse av en mer alvorlig reaksjon, bevissthet og riktig legehjelp kan holde barna trygge.

Om Claritin

Claritin, Schering-Plough merkevare av stoffet loratadin, er en andre generasjons antihistamin. I motsetning til eldre antihistaminer, andre generasjons antihistaminer som loratadin generelt ikke forårsake døsighet. Tilgjengelig over-the-counter i USA, leger anbefaler det for allergiske reaksjoner som kan inkludere tett nese, nysing, kløende øyne og elveblest. Claritin er tilgjengelig for barn i tyggetabletter, som en sirup, og som en "Reditab" - en pille som oppløses raskt i munnen.

Slik fungerer det

Hos allergiske individer lanserer kroppens immunsystem reaksjoner på ellers harmløse stoffer. Disse allergiske reaksjoner - rennende øyne, nysing og kløe - representerer anstrengelser for å utvise hva kroppen feilaktig ser som en fare.

Denne reaksjonen utgivelser fra immunceller et hormon som heter histamin. Loratadin er et antihistamin; den blokkerer histamin fra å binde seg til reseptorer som deretter forårsaker allergi symptomer.

Egnethet for barn

Barn over 2 år kan ta Claritin. Den normale dosen for barn fra 2 til 5 år er 5 mg daglig. Barn alderen 5 og eldre kan ta 10 mg daglig.

Uten en anbefaling fra en lege, ikke administrere loratadin til et barn med nedsatt lever eller nyrer. Negative interaksjoner med loratadin er ekstremt sjeldne. Men gjør oppsøke apotek eller lege før du gir det til et barn som allerede tar andre medisiner.

Bivirkninger

Loratadin tilbyr pålitelig allergi-symptom lindring med få bivirkninger. Sine mer vanlige bivirkninger pleier å være mild, vanligvis avtar ved fortsatt bruk. Den hyppigste av disse inkluderer søvnighet, mangel på energi, hodepine og tørr munn.

Mer alvorlige reaksjoner på loratadin oppstå med ekstrem sjeldenhet, men krever øyeblikkelig legehjelp når de dukker opp. De kan indikere en mer alvorlig tilstand enn allergi er under behandling. Disse inkluderer pustevansker, tungpustethet, besvimelse, kramper, lavt antall blodplater og levertoksisitet.

Alt i alt, leger og farmasøyter vurdere loratadin å være et veldig trygt stoff med minimal risiko.

For Comfort

Mens Claritin kan ta vare på plagsomme allergisymptomer, kan det noen ganger føre til irriterende bivirkninger. Med litt omsorg, men kan et barn opplever dem finne lindring.

For en hodepine, plassere en varm, fuktig klut over barnets panne. Hvis varmen ikke hjelper, kan du prøve en kald klut i stedet.

For en søvnig eller trøtt barn, tillate ham å hvile før symptomene avta, kanskje tilbyr avslappende aktiviteter som bøker eller gåter hvis kjedsomhet streik.

Dersom barnet har tørr munn, tilby henne drikker ofte og vurdere flere nye væsker som isen sprette eller frukt-flavored gelatin.

Husk at bivirkninger tendens til å avta jo lenger barnet er å ta medisinen. I mellomtiden kan små komfort tiltak gå en lang vei.

Buscopan bivirkninger

Buscopan er en anti-spastisk medisinering brukt for å lindre smertefulle kramper i mage, tarmer, blære og reproduktive system. Merkenavnet for hyoscine butylbromide, er Buscopan foreskrevet for tilstander som irritabel tarm syndrom og alvorlige menstruasjonssmerter. Mange bivirkninger er mulig.

Funksjon

Buscopan virker ved å slappe av glatt muskulatur i mage og urogenitale traktater. Den blokkerer reseptorene i muskelceller kalt muskarine eller kolinerge reseptorer.

Vanlige bivirkninger

De vanligste bivirkninger forbundet med Buscopan er forstoppelse, redusert svette, problemer med vannlating, munntørrhet, økt hjertefrekvens og kvalme.

Forsiktig

Buscopan kan føre til trykket inne i øyeeplet, med symptomer som krever legehjelp. De inkluderer tåkesyn, synstap, smertefulle øyne og ser glorier rundt lys. Personer med lukket vinkel glaukom bør ikke ta Buscopan.

Kontra

Pasienter kan ikke være i stand til å trygt ta Buscopan hvis de har myasthenia gravis, megacolon, visse blodsykdommer, hjerteproblemer, eller er utsatt for blokkering av tarmen eller urinveier.

Legemiddelinteraksjoner

Mange legemidler samhandle med Buscopan. De omfatter visse antidepressiva, antipsykotika, antihistaminer, andre anti-kolinerge legemidler, syrenøytraliserende, anti-diaré medisin, hjerte medisiner og muskelavslappende.

Donnatol bivirkninger

Donnatol eller Donnatal er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle magekramper forårsaket av forstyrrelser i tarmen eller tarmen. Til tross for dens effektivitet, utgjør Donnatal en risiko for bivirkninger hos enkelte pasienter.

Typer Vanlige bivirkninger

Vanlige bivirkninger av Donnatal er munntørrhet, svimmelhet, problemer med vannlating, redusert vannlating, tåkesyn, nedsatt smakssans, kvalme, oppkast, impotens, oppblåsthet og smerter i muskler eller bein.

Time Frame

Bivirkninger av Donnatal begynner vanligvis i løpet av få dager med behandling og gradvis avta når kroppen din blir aklimatisert til stoffet.

Funksjoner: Drug Interactions

Det er noen medisiner som øker risikoen for bivirkninger fra Donnatal, inkludert antidepressiva, antihistaminer, barbiturater, narkotiske smertestillende midler, kortikosteroider og beroligende midler. Når tatt med blodfortynnende som warfarin, øker Donnatal risikoen for å utvikle ukontrollerbar blødning.

Risiko

Fordi Donnatal har potensial til å redusere svetting, utgjør det risikoen for heteslag hos noen pasienter. Donnatal inneholder et barbiturat medisiner som kan føre til fysisk avhengighet og alvorlig abstinenssymptomer hvis bruk av stoffet er plutselig stoppet, inkludert kramper og delirium.

Risiko

Siden det har potensial til å forårsake svimmelhet, bør du ikke bruke et motorkjøretøy eller tunge maskiner før du vet hvordan Donnatal vil påvirke deg. Pasienter over 65 år er mer utsatt for bivirkninger av Donnatal.

Bivirkninger av Benylin

Benylin er et antihistamin som reduserer den naturlige kjemiske histamin i kroppen. Histamin er ansvarlig for å produsere symptomer som nysing, rennende nese og rennende øyne, så ved å hemme produksjonen, hindrer Benylin utviklingen av disse vanlige problemer. Som med alle typer av medisiner, er det en rekke av bivirkninger forbundet med bruk av stoffet.

Vanlige bivirkninger

Bivirkninger forbundet med å bruke Benylin inkluderer kvalme, tåkesyn, svimmelhet, forstoppelse, mild tap av matlyst, rødhet i huden, urolig mage, søvnløshet, rastløshet, hudutslett, tretthet, hukommelsesproblemer og øresus. Selv om disse er de mest vanlige bivirkninger forbundet med bruk av medisiner, de er sjeldne og bare påvirke et lite antall brukere.

Alvorlige bivirkninger

Det er også alvorlige bivirkninger som er forbundet med ved hjelp av Benylin, selv om de sjelden forekommer. Noen av disse bivirkningene er rask eller ujevn hjerterytme, forvirring, hallusinasjoner, alvorlig svimmelhet, alvorlig angst, økt blodtrykk, hodepine, uklart syn, problemer med konsentrasjon, nummenhet, beslag, lett blåmerker eller blødning, urinering mindre enn vanlig, og smerter i kroppen.

Viktig sikkerhetsinformasjon

Før du tar Benylin, informere legen din dersom du er allergisk mot enten difenhydramin eller pseudoefedrin eller hvis du har diabetes, glaukom, nyresykdom, hjertesykdom, en forstørret prostata, en skjoldbrusk lidelse eller problemer med vannlating. Benylin kan også være skadelig for det ufødte barnet, så si ifra til legen din dersom du er gravid før du begynner bruk av denne medisinen.

Bruk

Bruk alltid denne medisinen i henhold til legens ordre og aldri overstige doseringsanbefalinger skrevet på etiketten. Spør alltid en lege før du gir en hoste eller kaldt medisin til et barn. Noen forårsake alvorlige bivirkninger hos barn 12 eller yngre. Benylin gis oralt og bør aldri tygges, knuses eller ødelagt. Plasser pillen inne i munnen på tungen og la den oppløse seg selv.

Advarsel

Hvis du opplever noen bivirkninger, kontakt legen din umiddelbart.

Ved mistanke om overdose, søk akuttmedisinsk behandling.

Benylin er ment kun som en behandlingsmetode for influensalignende symptomer og infeksjon, og bør aldri brukes til andre medisinske tilstander mindre spesifikt foreskrevet av lege.

Nivaquine bivirkninger

The Seattle Biomedical Research Institute rapporterer at hvert år mellom 300 og 500 millioner mennesker kontrakt malaria på verdensbasis, noe som resulterer i ca 1 million dødsfall årlig. Heldigvis finnes det et antall medikamenter tilgjengelig for å forebygge og behandle malaria før det blir dødelig, inkludert reseptbelagte stoffet klorokin. I Storbritannia, er klorokin tilgjengelig under merkenavnet Nivaquine som mikstur. Til tross for dens effektivitet, er Nivaquine ikke for alle, som det presenterer flere risiko for bivirkninger og komplikasjoner hos noen pasienter.

Vanlige bivirkninger

De mest vanlige bivirkningene av Nivaquine er vanligvis ikke av alvorlig karakter, spesielt når sammenlignet med den potensielt dødelige effekter av malaria verket. Gastrointestinale bivirkninger forekommer ofte, for eksempel diaré, kvalme, oppkast, magesmerter og nedsatt appetitt. Det er også vanlig å oppleve tåkesyn når du begynner Nivaquine, selv om dette normalt blekner som kroppen din blir aklimatisert til stoffet. Andre vanlig rapporterte bivirkninger er hodepine og kløende utslett.

Andre bivirkninger

Nivaquine har også potensiale til å forårsake en rekke andre plagsom, men ikke farlig, bivirkninger. Noen pasienter merke hårtap eller en lightening av hårfarge mens du tar Nivaquine, mens andre rapporterer en blå eller svart misfarging av hud, negler eller munn. Økt følsomhet for solen er også mulig mens du tar stoffet. Neurologiske eller psykiatriske bivirkninger er mulige, slik som angst, forvirring, personlighetsforandringer og depresjon. Sjelden, forstyrrer Nivaquine med normal funksjon av muskler, noe som resulterer i svakhet, tap av reflekser og ulike oppfatninger av touch. Muskel eller nerve smerte oppstår også hos noen pasienter.

Legemiddelinteraksjoner

Noen medisiner produsere uønskede bivirkninger når det brukes sammen med Nivaquine. Når det kombineres med antibiotika narkotika ciklosporin eller hjerte narkotika digoksin, fører Nivaquine en økt risiko for bivirkninger. Noen stoffer kan forårsake unormal hjerterytme da tatt med Nivaquine, som arytmi medisinering amiodaron, antihistamin terfenadin, antipsykotika som klorpromazin og antidepressiva som imipramin. Leger kombinere sjelden meflokin, en annen malaria medisiner, sammen med Nivaquine som kombinasjonen ofte resulterer i anfall. I tillegg er Nivaquine kjent for å redusere til effektiviteten av rabies-vaksine.

Risiko

I tillegg til mindre bivirkninger og risiko for interaksjoner, har Nivaquine potensiale til å forårsake alvorlige medisinske komplikasjoner. I sjeldne tilfeller av langvarig bruk, Nivaquine noen ganger skader netthinnens eller forårsaker permanent døvhet. Noen pasienter opplever kramper, vrangforestillinger eller hallusinasjoner mens du tar Nivaquine. Sjelden, forstyrrer Nivaquine hjerte elektrisk aktivitet eller forårsaker plutselige, farlige dråper i blodtrykket. Betennelse eller leverskader er også mulig mens du tar Nivaquine.

Betraktninger

Fordi Nivaquine forårsaker giftige effekter på fosteret, leger sjelden foreskrive stoffet for gravide. I tillegg er det vanlig for barn under 18 år til å oppleve en økt forekomst av bivirkninger fra Nivaquine. Hvis du har en historie med epilepsi, nevrologiske lidelser, porfyri, psoriasis eller nyre-eller leversykdom, legen din mest sannsynlig ikke vil foreskrive Nivaquine grunn av sin potensielle bivirkninger. Siden Nivaquine potensielt kan forårsake skade på øynene dine, er det viktig å få vanlig synsundersøkelse hvis du må ta Nivaquine over en lengre periode.

Fosfatidylserin bivirkninger

Fosfatidylserin er et næringsstoff naturlig produsert av kroppen og tilgjengelig gjennom kosten. Noen mennesker tar phosphatidylserine i tillegg form som et minne Enhancer, for å behandle tidlige symptomer på Alzheimers sykdom og for å lindre symptomer på depresjon. De kosttilskudd er avledet fra soya. Bivirkninger er uvanlig.

Viktig

Som en viktig del av cellestrukturen, er fosfatidylserin viktig i mange kroppsfunksjoner. Det hjelper særlig opprettholde cellulær funksjon i hjernen.

Bivirkninger

Fosfatidylserin bivirkninger som vanligvis er assosiert med høye doser. De inkluderer urolig mage, gass, kvalme og søvnløshet.

Risiko

Ingen alvorlige fosfatidylserin bivirkninger er rapportert, men noen mennesker har en allergisk reaksjon på kosttilskudd. Tegn ville inkludere hevelse i ansiktet, pustevansker, og utslett eller elveblest.

Legemiddelinteraksjoner

Fosfatidylserin kan samhandle med visse antihistaminer, og med medisiner foreskrevet for overaktiv blære, psykotiske lidelser, Parkinsons sykdom og Alzheimers sykdom.

Effektivitet

Fosfatidylserin kosttilskudd tidligere ble laget av ku hjerner, men dette ble avviklet i løpet av frykt for sykdom. Studier indikerer phosphatidylserine har fordeler som et minne Enhancer brukt denne type tilskudd, ifølge nettsiden til lege Ray Sahel, som forklarer soya typen kan ikke ha de samme effektene.

Bivirkninger av Psyllium Husk Fiber

Bivirkninger av Psyllium Husk Fiber


Psyllium husk fiber brukes til å behandle mange forskjellige aliments inkludert irritabel tarm syndrom, forstoppelse og hemoroider, ifølge Earth Clinic. Psyllium husk fiber kan kjøpes i kapsel eller pulverform og lagt til fruktjuice eller vann. Selv bruker det som et kosttilskudd kan forbedre din generelle helse, er det noen bivirkninger du bør være klar over. Det er viktig å ta psyllium husk fiber som anvist og å ikke overdrive, på grunn av potensielle helseproblemer.

Kveles

Psyllium husk fiber er klumpete og utvider kort tid etter inntak, så det er viktig å ta det med et fullt glass vann (8 oz.). Enten tatt i kapsel eller pulverform, er rikelig med vann som er nødvendig for å sikre at du ikke choke. Hvis du opplever kvelnings mens svelge fiber, tilsett mer vann eller juice til blandingen din for å gjøre den mer flytende basert. Hvis du opplever sjokkerende konsekvent, avslutte bruken og kontakt lege.

Diaré

Psylliumskall fiber blir brukt i mange tilfeller som et avføringsmiddel, slik at det kan føre til overskytende diaré. Alles fordøyelseskanalen er unik og vil reagere forskjellig på ulike kosttilskudd. Start ut ved å ta den anbefalte dosen, men hvis du opplever diaré konsekvent, redusere den anbefalte daglige dosen til halvparten. Hvis du fortsatt har diaré, avslutte bruken og kontakt lege eller annet helsepersonell.

Allergisk reaksjon

I noen sjeldne tilfeller kan en person være allergisk mot psyllium husk fiber, forårsaker livstruende resultater, ifølge National Library of Medicine. The National Library of Medicine sier at noen allergiske reaksjoner inkluderer "anafylaksi, pustevansker / tungpustethet, hudutslett og elveblest.« Hvis en allergisk reaksjon oppstår, slutte å bruke umiddelbart og ta et antihistamin til du kan se en medisinsk faglig.

Bivirkninger av Zymex

Bivirkninger av Zymex


Zymex inneholder næringsstoffer som bidrar til å etablere og opprettholde normal flora og riktig pH i tarmen. Det bryter ned karbohydrater i mage-tarmkanalen for å produsere melkesyre, hvorved surgjøring av mage-tarmkanalen. Dette hjelper til å fremme en sunn tarm-miljø for riktig fordøyelse.

Utsagnene i denne artikkelen har ikke blitt evaluert av Food & Drug Administration. Dette produktet er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom.

Identifikasjon

Naturlige kosttilskudd og intervensjoner kan ha bivirkninger. Som en generell regel, de pleier å være begrenset og ikke alvorlig. Allergiske reaksjoner kan, og gjør, skje. Uønskede effekter oppstår vanligvis i løpet av minutter til et par timer etter kontakt. Hvis du opplever kvalme, oppkast, diaré, magekramper, hudirritasjoner (som eksem eller elveblest) eller anstrengt pust, slutte å ta medisinen og kontakte helsepersonell umiddelbart.

Betydning

Varigheten og alvorlighetsgraden av et symptom varierer med hver enkelt, dosering tatt, og hvis det er noen andre medvirkende helsefaktorer. Vanligvis bivirkningene er milde og kan vare alt fra noen få minutter til et par dager, og i sjeldne tilfeller, et par måneder. Avhengig av symptom, kan den tilbakevendende eller den kan slutte med å stoppe medisin. Det er viktig å få behandlet raskt for å unngå anafylaktisk sjokk fra ukjente allergier.

Behandling

Antihistaminer er de vanligste legemidlene som brukes for å lindre utslett og elveblest, samt nysing, kløe og rennende nese. De er tilgjengelige i reseptbelagte og ikke-reseptbelagte skjemaet. Antiemetika blir ofte brukt for å redusere kvalme og oppkast, og er også lett tilgjengelig over disk. I noen alvorlige tilfeller, er adrenalin den eneste medisinen som kan hjelpe i løpet av en livstruende anafylaktisk angrep. For å være effektiv, må adrenalin gis innen få minutter fra første tegn på alvorlig allergisk reaksjon. Du bør alltid konsultere legen din før du tar noen medisiner.

Misforståelse

En liten dose kan eller ikke kan forårsake bivirkninger hos disponerte personer. Selv små mengder kan forårsake en negativ reaksjon i de med ukjente allergier. En reaksjon kan ikke være skadelig for selve produktet, men muligens i bestanddel inneholdt i produktet. Det er en forskjell mellom bivirkning, allergi og intoleranse, så pass på å sjekke ingrediensene og bland før du tar supplement. Adrenalin er et veldig trygt stoff og kan være livreddende. Det bør brukes til noe allergisk reaksjon som omfatter mer enn bare noen få elveblest.

Betraktninger

Zymex kapsler inneholder næringsstoffer som støtter etablering og vedlikehold av gunstige tarmfloraen og riktig pH. Det er et vegetarisk produkt som ikke bare hjelpemidler i å holde pH i tarmen balansert og fordøyelsessystemet sunt, men også bidrar til å holde immunforsvaret sunt. Men siden Zymex inneholder en ingrediens laktose (melk), er en forsiktig uttrykt for personer som kan være laktose intolerant. Du bør rådføre deg med helsepersonell før du bruker dette produktet.

Bivirkninger av Mydriatics

Mydiatrics er medisiner som brukes til å produsere mydriasis som betyr elev dilatasjon eller lammelse av ciliærmuskelen i øynene. De er også brukt til å behandle smerter i øyet på grunn av inflammatoriske øyesykdommer. Mydiatrics brukes før og etter øye surgeries. Noen mydiatrics er atropin, skopolamin hydrobromide, Tropikamid og cyclopentolate hydroklorid.

Lokale bivirkninger

Anvendelsen av en mydiatric for øynene fører følgende bivirkninger: tåkesyn, følsomhet for sterkt lys, tørre øyne, øyeirritasjon og rødhet og hevelse av øyelokkene.

Systemiske bivirkninger

Mydiatrics brukes i øynene, men hvis stoffet reise til andre deler av kroppen via blodsirkulasjonen, har de følgende bivirkninger: forvirring, delirium, døsighet, tørr munn, rødme og raske hjerteslag.

Alvorlige bivirkninger

Dette er alvorlige bivirkninger av mydiatrics som du må rapportere til legen din. De er: feber, irritabilitet, en rask puls, uregelmessige hjerteslag, mental forvirring og problemer med vannlating.

Forholdsregler

Før du bruker en mydiatric stoff som atropin øyedråper eller øyesalve, informere legen din dersom du har hatt en allergisk reaksjon på noen mydiatric og hvis du har grønn stær. Også, la legen få vite hva medisiner du tar spesielt antihistamin, hoste og kaldt medisiner. Hvis du er gravid, planlegger å bli gravid eller ammer, fortelle legen din. Barn med blondt hår og blå øyne oppleve mer uttalt systemiske bivirkninger til mydiatrics.

Nyttig informasjon

Bruke mørke solbriller for å unngå sollys og andre skarpe lys på grunn av lysfølsomhet. For tørr munn bivirkninger, bruk sukkerfri harde drops og på grunn av tåkesyn, sørg for at synet er klart før stasjonen eller gjøre noe som krever å være i stand til å se godt.

Bivirkninger av nikotinsyre

Nikotinsyre, også kjent som vitamin B3 eller niacin, er vannløselige og kan brukes til å senke kolesterol og triglycerider, så vel som lavere repetisjons hjerteinfarkt risiko for hjerteinfarkt ofre med høyt kolesterol. Det er også brukt for å hindre pellagra og som en behandling for aterosklerose.

Bivirkninger

Nikotinsyre er gitt i ganske høye doser (for 1,5 til 6 gram per dag) for å senke kolesterol-og triglyseridnivåer. Disse høyere doser kan forårsake rødme, kløe eller tørr hud, utslett, gikt og tidvis dårlig eller leverskade. Initial bruk kan føre til diaré, oppkast eller magesyke som opphører ved fortsatt bruk. Andre rapporterte bivirkninger inkluderer hyperglykemi, hjertearytmi, fødselsdefekter og orthostasis (svimmelhet / ørhet når du står opp). Bivirkninger er mer alvorlig ved høyere doser.

Sjeldne bivirkninger

Noen andre bivirkninger er rapportert, men forekommer sjelden. Disse inkluderer blodpropp, melkesyreacidose, muskelcelleskader, hodepine, tann eller tannkjøtt smerter, pustevansker, panikkanfall, hypotyreose, eller øyeproblemer som hevelse, tåkesyn og toksisk amblyopi.

Side Effect Relief

Hvis flushing oppstår må du kanskje starte med en lavere dose, eller det kan være lurt å ta aspirin eller ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler 30 til 60 minutter før du tar niacin. Inntak av et antihistamin 15 minutter lot niacin kan bidra til, i tillegg, og det kan også være fordelaktig å ta niacin med mat. Time-release niacin også synes å ha mindre av en ødeleggende effekt på leveren. Unngå å stå opp for fort for å unngå svimmelhet eller ørhet og et mulig tap av balanse. Bivirkninger kan avta over tid. Alkohol eller varme drikker kan øke bivirkningene.

Betraktninger

Nikotinsyre bør ikke tas hvis du har alvorlig leversykdom, magesår eller aktiv blødning. Du kan ikke være i stand til å ta det hvis du har diabetes, gikt, glaukom, clotting lidelser, alkoholisme eller oversensitivity til niacin. Ekstremt høye doser kan forårsake akutte toksiske reaksjoner, spesielt i leveren, og øyeproblemer som kan føre til blindhet, men det kan bli reversert hvis niacin behandlingen er avsluttet. Tegn på leverskade inkluderer magesmerter, blodig avføring og gulsott. Niacin tas i høyere doser, slik som den som brukes til å behandle høyt kolesterol, bør overvåkes av en lege som kan overvåke leverfunksjonen.

Typer

Niacin finnes i matvarer som egg, kjøtt, korn og meieriprodukter. Den er tilgjengelig som vitamin B3 eller niacin som en over-the-counter supplement. Som en kolesterolsenkende behandling, er den tilgjengelig i større doser i slike produkter som Niacor, Nicolar, Slo-Niacin, Advicor, Niaspan, Nicotinex og Nico-400, samt i inositol hexaniacinate, utvidet-release niacin og time-release niacin.

Antihistaminer å behandle øresmerter

Øresmerter kan være forårsaket av en rekke ting, for eksempel en forkjølelse, influensa eller en infeksjon. I noen tilfeller kan behandle øresmerter gjøres gjennom å ta et antihistamin, som får deg å føle deg bedre, og i mindre smerter på et blunk.

Årsaker

Øret infeksjoner er forårsaket bare av en influensa, forkjølelse eller noe som forårsaker lunger. Den væske og slim som bygger seg opp strømme inn i ørene, forårsake trykk og infeksjon, deretter øre smerte.

Ta et antihistamin

Et antihistamin lindrer denne smerten ved å tømme opp overflødig væske og dermed holde den fra å smitte over til øret.

Over-the-Counter

Over-the-counter antihistaminer er et populært og lett å finne formen for behandling er tilgjengelig i både voksne og barn skjemaet. De er vanligvis delt inn i to kategorier. Det er først-antihistaminer, slik som difenhydramin, eller andre generasjon, slik som loratadin.

Første generasjon

Første generasjons antihistaminer er tatt mer sparsomt ved utbruddet av allergi eller øresmerter. De inneholder noen bivirkninger, slik som tretthet, så de bør ikke blandes med alkohol eller tatt før anstrengende aktivitet.

Andre generasjon

Annengenerasjons antihistaminer er tatt over en lang periode, og de vanligvis fokuserer på å behandle reoccurring allergier, det er derfor de ikke kan være best for behandling av øresmerter. Siden de er ment å tas daglig, disse antihistaminer ikke bære bivirkninger som tretthet.

Resept

Legen kan også foreskrive deg en sterkere antihistamin som kan komme i pille-eller nesesprayform. Vanligvis nesespray klarner opp symptomene raskere, men den pilleform kan være foreskrevet hvis du lider av en alvorlig kaldt som forårsaker smerte i øret, siden nesespray kan være vanedannende og bør ikke brukes i mer enn noen få dager.

Bivirkninger av Percogesic

Percogesic er en reseptbelagte medisiner som kombinerer både et antihistamin og paracetamol. Den brukes for lindring av smerte og feber. Den behandler også symptomer som ryggsmerter, hodepine og muskelsmerter. Det er ofte brukt for plager som forkjølelse, influensa, høysnue og allergi. Det er noen mulige bivirkninger som kan skje med bruk av Percogesic.

Mindre bivirkninger

Det finnes ulike vanligvis mindre bivirkninger av Percogesic. Disse bivirkningene er relativt vanlig og har en tendens til å forsvinne svært raskt. Men hvis du har noen av disse bivirkningene, og finne dem for å være plagsom eller langvarig, bør du la legen din vet hva som skjer. Disse bivirkningene er svimmelhet; døsighet; tåkete syn; problemer med vannlating; munntørrhet, nese eller øyne; og oppstemthet (hos barn ved hjelp av medisiner).

Alvorlige bivirkninger

Noen ganger kan mer alvorlige bivirkninger av Percogesic forekomme. Alvorlige bivirkninger krever øyeblikkelig legehjelp så snart som mulig, siden de kan være farlige. Disse bivirkningene inkluderer blod problemer (for eksempel unormale blåmerker eller blødning, og blåmerker eller blør lett), lavt blodsukker tegn (som å være sulten eller tørstere enn vanlig, besvimelse, svimmelhet og utmattelse), og leverskade (for eksempel gulsott av øynene eller huden, magesmerter eller ubehag i magen, kvalme og ekstrem tretthet).

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner på Percogesic må sjekkes ut umiddelbart, siden de risikerer å bli skadelig. Noen tegn på allergisk reaksjon på denne medisinen inkluderer halsen lukke opp; elveblest; tungen, lepper eller ansikt hovne; og pustevansker.

Forsiktig

Det er gunstig og trygt å være forsiktig når du vurderer å bruke denne medisinen, uansett årsak. Du må diskutere din medisinske historie og dagens forhold med legen din på forhånd, spesielt hvis du har eller har hatt en forstørret prostata, nyre eller leversykdom, overaktiv skjoldbruskkjertel, høyt blodtrykk, hjertesykdom, vannlatingsproblemer, glaukom, eller diabetes. Disse forholdene kan kalle for dosering endringer eller testing.

Overdose

Overdoser på noen medisiner kan være en svært alvorlig sak, og Percogesic er absolutt ikke noe unntak. Hvis du mistenker at du kan ha tatt for mye av denne medisinen, må du få akutt medisinsk hjelp. Noen symptomer på overdose inkluderer magesmerter, tretthet, kvalme, svimmelhet, svette mer, diaré, oppkast, tap av appetitt, og faller i koma.