Digidexo.com

Effekten av grønn te på Karbohydrat Absorpsjon

Effekten av grønn te på Karbohydrat Absorpsjon


I Kina har grønn te blitt anerkjent for sin helse og medisinske egenskaper i århundrer, men det har først nylig blitt populært i Vesten. Forskere har begynt å fokusere på grønn te og dens ekstrakt som potensielt viktig i behandling av en rekke forhold fra grå stær til kreft. De er også oppdage at det faktisk utfører flere roller i vektkontroll.

Grønn te og Fats

Alle te inneholder varierende grad av polyfenoler eller katekiner, som fungerer som antioksidanter for å rense kroppen for forurensninger. Polyfenoler, som finnes eksklusivt eller i større mengde i grønn te, har også blitt funnet å hemme fettopptaket og øke dens nedbrytning. De synes å være en faktor i å redusere kroppsfett også, ifølge en studie publisert i "European Journal of Nutrition." Studien deltakerne som drakk te inneholder store mengder polyfenoler tre ganger om dagen ble funnet å beholde mindre mengder fett.

Grønn te og Karbohydrater

Få studier har blitt gjort for å evaluere grønn te effekt på karbohydrat absorpsjon, men en publisert i "American Journal of Clinical Nutrition" indikert at inntak av te-ekstrakter gjorde blande seg inn i opptaket av karbohydrater og fett. Grønn te ekstrakt ble sitert sammen med svarte og morbær te, men det faktum at grønn te inneholder 10 til 15 ganger mer polyfenoler enn svart te skulle tilsi at grønn te er mest effektive i å blokkere karbohydrater og fett absorpsjon.

Grønn te og Metabolism

Forskere har funnet ut at grønn te-ekstrakter øke metabolismen, sammen med å blokkere fett og karbohydrat absorpsjon. En fersk studie har ført eksperter til den konklusjon at polyfenoler i grønn te fremme produksjon av hormonet noradrenalin. Fordi dette hormonet øker metabolismen, ville en økning bety kroppen vil brenne fett mer effektivt, selv uten å øke fysisk aktivitet.

Grønn te og Diabetes

Grønn te er høye antioksidantegenskaper hjelpe kroppen i å bekjempe forurensninger som forårsaker en rekke helsemessige bekymringer for diabetikere. Noen av disse er grå stær, høye blodsukkeret og diabetisk nevropati.

Langsiktige fordeler

Ingen vitenskapelige studier har evaluert de langsiktige fordelene med en diett rik på grønn te og grønn te ekstrakt, selv om asiatisk tradisjon berømmer sine helbredende egenskaper. Som ernæring og medisinske eksperter lære mer om komponentene i grønn te, er sannheten av sin historiske omdømme kommer til lys. Grønn te inneholder vitamin C, B-kompleks, og E, polysakkarider og aminosyrer. Disse ingrediensene redusere stress, styrke immunsystemet, senke blodsukkeret, og selv styrke blodkar. På toppen av dette, dens mektigste polyphenol, kjent som EGCG, har vist seg å blokkere kreftfremkallende kreftfremkallende.