Digidexo.com

Hvordan lage en trehytte

Det er ingenting som en trehytte når det kommer til en hemmelig Skjul en måte for barna. Ligger blant trærne, kan en trehytte være et fristed der nysgjerrige voksne øyne er ikke tillatt. Barn kan tilbringe lange sommerettermiddager her leser eller drømmer om far-en-veis steder. Å bygge et hus råolje treet trenger ikke å være vanskelig, og det vil ta timer med glede til barnet i livet ditt.

Bruksanvisning

•  Velg en stor forgrening treet. Treet bør ha minst to grener som er på omtrent samme høyde. Se etter grener som er vinkelrett på bakken og holde seg noenlunde nivå. Test grenene om styrke til å sørge for at de vil holde vekten av en trehytte trygt. Unngå døde eller døende lemmer som kan forringes over tid.

Opprett bunnen av treet huset ved å spikre en 2 av 4 stykke av trelast over de to grenene nær stammen av treet og en annen på det punktet der trehytte vil ende. Juster en nær stammen til riktig høyde slik at et styre løpe fra foran til bak er i vater. Sikre stykker av trelast fra foran til bak for å stabilisere seg.

Lag en ramme for trehytte ved å kjøre fire 2 av 4 stykker av trelast fra siden av støtte grenene til øvre greinene og fest på plass ved å spikre. Koble de vertikale stykker av trelast med samme størrelse stykke trelast ved hvert hjørne for å tilveiebringe et solid grunnlag for bygging av vegger.

Fullfør vegger og baksiden av huset i treet ved å spikre skrap trelast til to av fire basen. Legg igjen en åpen plass ved siden av stammen på treet for å tjene som en dør. Lukk i fronten av huset treet med skrap trelast feste den til stykker av trelast. Lukk front i helt eller la en åpen seksjon for visning omverdenen.

Nail styrene rett til stammen på treet for en enkel stige som appellerer til barn.

Test trehytte for sikkerhet før du lar barna leke i huset. Vær forsiktig med svært små barn.

Tips og advarsler

  • Bygge en hytte mellom trærne for små barn.
  • Utvis alltid forsiktighet når la små barn leke i tre hus. Overvåke aktiviteten nøye.