Digidexo.com

Når skal ringe legen for High Blood Sugar

Når skal ringe legen for High Blood Sugar


Høyt blodsukker kan være et alvorlig problem hvis venstre alene. Alle diabetikere bør teste blodsukkeret ofte og holde nøye øye på deres sukker rekkevidde. Blodsukker kan fort komme ut av kontroll og kan føre til dødelige tilstander som ketoacidose eller HHNS. Ringe din lege eller gå til legevakten er viktig når disse forholdene oppstår.

Ketoacidose

Nettstedet familydoctor.org melder at diabetisk ketoacidose (DKA) er en tilstand som oppstår når du har høye blodsukker og en opphopning av syrer som kalles ketoner. Denne tilstanden kan føre til koma og død hvis den forblir ubehandlet. Den familydoctor.org nettsiden og nettstedet diabetes.com både rapportere at denne sykdommen bør tas svært alvorlig, og du bør være klar over faresignalene som er:
Kontinuerlig oppkast
Smerte i magen
Diaré
2 blodsukkernivå tester høyere enn 300
En blodsukkernivå mindre enn 70
Problemer med å puste
Økt tørste
Fruktig lukt på pusten

Hvis du har noen av disse symptomene, bør du umiddelbart ringe din lege eller gå til legevakten.

Hyperosmolær hyperglycemiske nonketotic syndrom (HHNS)

Nettstedet diabetes.com rapporterer at HHNS er en sykdom som forekommer oftest hos eldre befolkningen og kan skje når en person er syk, har en infeksjon eller har glemt en dose med deres medisin. Det kan ta dager eller uker for å utvikle denne tilstanden. En av de viktigste symptomene på denne sykdommen er hyppig vannlating. Noen andre symptomer er:
Ekstrem tørste
Munntørrhet
Varm, tørr hud som ikke svetter
Høy feber
Søvnløshet
Forvirring
Synstap
Hallusinasjoner
Svakhet på en side av legemet

Det er også viktig å ringe din lege hvis du ser noen av disse symptomene. Hvis venstre ubehandlet, kan denne tilstanden føre til dehydrering, kramper, koma og til slutt død.

Kontakte lege

De fleste leger vil bli kontaktet når pasientens blodsukker eller glukosenivå nå 250 eller høyere. Noen leger kan instruere sine pasienten må ta insulin og gjentar en glukosetest for å se om blodsukkeret reagerer. Hver lege, er imidlertid forskjellige og kan instruere sine pasienter på forskjellige måter.