Digidexo.com

lemonade rens

Hvordan lage Lemonade rens i Bulk

The Lemonade rens, ellers kjent som Master Cleanse, er en fastende rens der du slutte å spise fast føde for opp til 10 dager mens forbruker en hjemmelaget lemonade oppskrift. Making the lemonade er enkelt og kan gjøres i bulk. Dette gjør bor på rens mye enklere når du har nok å konsumere uten å måtte løpe ut og gjøre mer. Dette bør gjøre en 3-dagers forbruk av lemonade.

Hvordan lage Lemonade rens i Bulk

Hvordan lage Lemonade rens i Bulk

•  Skjær sitronene i to og klem dem i juicer, samle all sitronsaft i samlingen beholder av juicer.
Hvis du gjør dette med en hånd juicer, vil det ta litt muskler å komme gjennom alle sitroner. En automatisk juicer er mye raskere og enklere hvis du har en. Det vil også få mer juice ut.

Tiltak 3 kopper sitronsaft og legge til pitcher.
Du trenger 14 spiseskjeer sitronsaft for hver dag er verdt av lemonade. Det er 16 spiseskjeer i en kopp, så du gjør din lemonade litt mer gretten. Det er bedre å ha mer enn mindre, da dette er den næring du får i løpet av den raskt, så ikke bekymre deg for de ekstra seks spiseskjeer. Faktisk, The Master Cleanse instruksjoner kan du drikke så mye av lemonade som du vil ha i overkant av 2 liter per dag.

Tilsett 2 3/4 til 3 kopper lønnesirup til pitcher.
Nok en gang, er oppskriften på en daglig to-liters porsjon 14 spiseskjeer, så på 3 kopper du er litt over. Du kan bruke opp til tre kopper om du ønsker å oppveie den sure av den ekstra sitron.

Ta en kopp vann fra hver av de to-liters vannflasker.
Du kan sette dette i en vannmugge eller andre pitcher for å redde den. Eller hvis du er tørst, kan du gjerne drikke det. Du skal erstatte koppen strømmet ut med sitron blandingen.

Flyte en kopp sitron blandingen inn i hver av de to-liters flasker med vann.
Bruk vannlåsen etter at du måle hver kopp å dele lemonade likt.

Legg 1/2 ts kajennepepper til hver 2-liters vannflaske.
Den oppskriften krever dette mye, men du kan ikke være i stand til å tolerere dette mye. I dette tilfellet, legger cayenne etter smak. Cayenne bidrar til å fjerne slim i kroppen din og eliminere giftstoffer.

Shake hver flaske godt og avkjøl umiddelbart.

Hint

  • Mens du forbereder lemonade i bulk, bør du vite at etter en dag eller så, kan din smak for lemonade endre og du vil kanskje litt mer eller mindre av noen av ingrediensene. Være fleksibel for å legge vann, sitron, sirup eller pepper i moderate mengder for å fortynne eller styrke formelen.
  • Mens du kan gjøre lemonade i bulk, prøv å ikke gjøre mer enn du vil bruke i løpet av én dag. Årsaken er at sitrusfrukter, sitroner, begynner å miste sin næringsverdi når de er presset inn i saften. For å få maksimal helsemessige fordeler, er det best å konsumere juicen umiddelbart etter klemme.

Kan jeg gjøre det Lemonade rens for tre dager?

Kan jeg gjøre det Lemonade rens for tre dager?


The Lemonade rens - også kjent som Lemonade Diet, lønnesirup diett eller Master Cleanse - ble opprettet av Stanley Burroughs i 1950. Dietten består av drikking mellom 6 og 10 glass en hjemmelaget "lemonade" løsning hver dag, samt et glass med saltet vann i morgen, og et avføringsmiddel te på kvelden for å hjelpe avføring. Rens er utviklet for å fjerne giftstoffer og redusere cravings for junk food, tobakk og alkohol.

Lemonade Cleanse

Det væske-bare diett er basert på konsum av en sitron drikk bestående av sitronsaft, høygradig lønnesirup, vann og cayennepepper eller bakken ingefær. Detox varer vanligvis mellom sju og ti dager, men lengden kan variere, særlig om det foretas mer regelmessig. Rens kan følges i tre dager som del av en mini detox, eller som en prøveordning for å se hvordan kroppen reagerer på prosessen med detoxing.

Fordeler

I tillegg til å miste vekt, talsmenn for lemonade rens føler seg mer energisk og fokusert under og etter dietten. Det er en større følelse av velvære og en forestilling om at de er å rense kroppen sin. Følge dietten for bare tre dager kan bidra til å trene kroppen ut av dårlige vaner, kick-starte en sunnere å spise mønster. Men det er lite konkrete bevis for å vise at detox dietter fjerne urenheter. De fleste giftstoffer er effektivt fjernet fra kroppen via leveren, nyrer, tarmer og huden.

Ulempene

Den saft rens er et ekstremt lavt kaloriinntak, og som et resultat kan sette legemet under alvorlig stress. Bivirkninger inkluderer svimmelhet, mangel på næringsstoffer, tretthet og kvalme. Etter diett i tre dager, i stedet for de foreskrevne syv til ti dager, kan redusere disse bivirkninger. Imidlertid kan den yo-yo effekten av å spise normalt og deretter forbruker svært lite føre til at kroppen til å lagre fett, noe som kan føre til vektøkning over tid.

Variasjoner

Flere varianter av lemonade rens finnes for de som ønsker å detox mer forsiktig. Versjonene inkluderer følge dietten for en dag hver uke eller for en helg hver måned. Andre alternativer innebære å spise ett lett måltid om dagen i tre til fem dager, sammen med forbruket av brus drikke, for å detox uten å gi opp mat helt.

Hvordan bruke den Lemonade rens for vekttap

Hvordan bruke den Lemonade rens for vekttap


Lemonade rens, også kjent som Master Cleanse, ble introdusert av Stanley Burroughs i 1940-årene. Det er annonsert som avgifte og rense kroppen, og skylle ut skadelige, unødvendige giftstoffer. Lemonade Cleanse er ofte brukt for vekttap, som det er en fastende diett der ingen mat er fortært, bare salt vann, brus drikke og lakserende te. Dette rens kan trygt brukes for vekttap hvis du oppsøke lege og følg instruksjonene nøye.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din om din beslutning om å gjennomgå den Lemonade rens. Kalorier er svært begrenset, og du bør være under tilsyn av en lege. Velg et passende tidspunkt å gjøre rens, som det er nødvendig å være nær et bad til enhver tid.

Drikk en kopp av avføringsmiddel te kvelden før du skal starte rens.

Skyll kroppen din med salt vann i morgen. Bland 2 ts av ikke-iodized salt i en liter vann til den er oppløst og drikke helheten av det. Vannet kan være varm hvis ønskelig.

Drikk seks-til-12 glass lemonade concoction i løpet av dagen. Gjøre denne drinken ved å kombinere 10 gram vann med to spiseskjeer med lønnesirup, to spiseskjeer frisk sitronsaft og 1/10 av en teskje av Cayenne pepper.

Drikk en kopp av avføringsmiddel te i kveld. Du kan konsumere så mye rent vann som du liker i tillegg til salt vann, saft drikke og lakserende te.

Gjenta trinn 3-5 daglig så lenge du gjør det Lemonade rens. Selv om du kan gjøre så lite som fire dager, ti dager er det gjennomsnittlige beløpet av tid.

Bryt fasten forsiktig. Spise rå grønnsaker og frukt i flere dager før innlemme andre matvarene i kostholdet ditt.

Tips og advarsler

  • Hvis du begynner å oppleve noen bivirkninger, slutte å gjøre det Lemonade rens og konsultere legen din.

Hvordan å gjøre en Master Lemonade rens

Master lemonade rens er en diett som kan være ferdig i så lite som 10 dager, eller så mange som 30 dager. Formålet er å rense ut giftstoffer i systemet som er opprettet av tarmen behandler maten du spiser. Over tiden av dietten, vil du bare være å drikke brus som du gjør. The lemonade er laget av helt organisk, naturlig mat. Konsultere helsepersonell før du prøver denne dietten.

Bruksanvisning

•  Skjær en sitron i to og klem for å produsere sitronsaft. Dette bør gjøres rett før du gjør lemonade å sikre friskhet. Sitroner skal være økologisk. Bruk ikke konsentrert sitronsaft.

Tilsett 2 ss. sitronsaft og organisk Grade B lønnesirup til 10 oz. av filtrert vann. Legg 1/10 ts. cayennepepper. Bland drikke grundig.

Drikk brus omtrent hver en til to timer. Sørg for å supplere drikke med mye vann. Det er foreslått at du drikker din kroppsvekt i gram av filtrert vann per dag.

Tilsett 1 ts. av ikke-jodert havsalt til 30 oz. vann. Drikk dette som et avføringsmiddel. Dette vil hjelpe deg til å fjerne avfallsstoffer fra kroppen din og øke hastigheten på detox prosessen. Du kan gjøre dette en gang om dagen.

Fortsett på denne dietten i 10 dager hvis dette er første gang du utfører dietten. Hvis du har utført dietten tidligere, kan du fortsette i opptil 30 dager. Kroppen din trenger næring fra vanlig mat, men så ikke fortsette dietten for perioder lengre enn 30 dager.

Tips og advarsler

  • Konsultere med en medisinsk faglig for å se om denne dietten er riktig for deg. Denne dietten har eksistert i flere tiår, men er svært kontroversiell. Dietten styrker kroppen inn i sult-modus for å brenne fett som brensel i stedet for kalorier.

Hvordan å miste vekt med Master Cleanse Lemonade Diet

Hvordan å miste vekt med Master Cleanse Lemonade Diet


The Master Cleanse, også kjent som Lemonade rens og Lemonade Diet, er en ernæringsmessig rens som tar sikte på å avgifte kroppen. En av perks som tiltrekker mange mennesker til The Master Cleanse er den siden fordelen av naturlig vekttap.

Hvordan å miste vekt med Master Cleanse Lemonade Diet

Klargjør for The Master Cleanse Lemonade Diet ved å følge "Ease-In Diet" i tre dager før du starter The Master Cleanse. Denne delen kan hoppes over hvis du ønsker å gå rett til rens.

Ikke spis mens du gjør The Master Cleanse. Drikk så mye vann som du trenger sammen med lemonade.

Gjør en saltvann flush hver morgen på tom magen din til å rense og avgifte kroppen naturlig. Legg til to teskjeer havsalt (ikke-iodized) til én liter vann og drikke det hele tatt.

Drikk The Master Cleanse lemonade concoction 6-12 ganger hver dag. The lemonade er en kombinasjon av to spiseskjeer frisk sitronsaft, 2 ss Grade B lønnesirup, 1/10 ts kajennepepper og åtte gram vann. Forberede drikke når du er klar til å drikke den, heller enn å gjøre opp flere glass på forhånd.

Konsumere en urte lakserende te hver kveld før sengetid for å lette renselsesprosess.

Følg denne rutinen for 4-14 dager. Hvor lang tid du velger å gjøre det Lemonade Diet avhenger av deg. Noen mennesker bare gjøre det en dag, og noen gjør det for 30 + dager. De fleste følger The Master Cleanse diett i 10-14 dager og miste 5-15 pounds.

Overgang tilbake til et sunt kosthold ved å følge "Ease-Out Diet" i tre dager etter at du er ferdig med The Master Cleanse. Hjelpemiddel-Out Diet består av å spise frisk frukt og grønnsaker og ikke bør overses.

Lemonade og Cayenne Pepper Diet

Også kjent som Maple Syrup Diet eller Lemonade rens, består grunnlag for noen Lemon Detox diett av sitronsaft, vann, lønnesirup og cayennepepper. Dietten gir næringsstoffer som trengs for å løse ut giftstoffer naturlig og forynge fordøyelsessystemet uten å føle sulten.

The Lemon Detox

Assosiert med mange navn, har Lemon Detox vært nytes av tusenvis av mennesker i over 30 land rundt om i verden som har renset sitt kroppen for giftstoffer, og har gått ned i vekt. The Lemon Detox er flytende mat som gir næring og energi til kroppen.
Fordøye fast føde brenner opp mye av kroppens energi og dominerer mange av sine andre oppgaver. I fravær av fast føde, kan kroppen fokusere sin energi på rensing. Gjennom historien har erfaring vist en periodisk tilbakeholdenhet fra fast føde er en god helse investering og kan fremme en lengre livslengde.

Drikk Forberedelse

Lemonade og Cayenne Pepper Diet er enkel å tilberede og kan nytes varm eller kald. For å gjøre en drink, vil du trenge følgende:

300 ml (10 fl oz) filtrert vann
1 ts organisk karakter B lønnesirup eller valgfri kanelstang
2 ss ferskpresset sitronsaft fra 1/2 sitron
Liten klype cayennepepper

Bland sammen sitronsaft, vann, lønnesirup og cayennepepper. Konsumere 4 glass i løpet av dagen med ingen annen mat eller drikke for 1 til 3 uker. Hvor mye vekt du kan forvente å tape vil variere avhengig av din høyde og kroppsvekt.

Sitroner er en god kilde til vitamin C og surhet bistår renselsesprosess. Bruk aldri hermetisert eller frosne sitronsaft. Tining ødelegger Vitamin C-nivå og tiden hermetisk mat bruker på sokkelen påvirker deres ernæringsmessige verdi. De beste resultatene kommer fra å bruke ferske økologiske sitroner.
En klype cayenne pepper til dietten legger en punch til smaken og hastigheter rensing og eliminering. Den capsaicin i cayenne pepper bidrar også til å regulere blodsukkernivået. I stedet for cayenne pepper, kan du også bruke fersk ingefær.
Grade B lønnesirup anbefales for detox fordi Grade A er overprocessed. Sirupen legger til en søt smak for de som finner drink også bitter. Lønnesirup legger også et skudd av sink og magnesium som øker metabolismen. Som et alternativ til lønnesirup, kan du røre en kanelstang inn i sitronsaft. Forskning har vist at kanel kan bidra til å balansere blodsukkeret.

Salt Flush Lemonade Diet

Lemonade diett, eller Master Cleanse, er en bemerkelsesverdig alternativ diett som renser kroppen for gamle giftstoffer i de lavere tarmen og tykktarmen, og samtidig hjelpe deg å miste midlertidige mengder vekt. Mens kontroversiell blant det medisinske miljøet, er Master Cleanse vokser i popularitet som en ekstrem måte å kvitte kroppen for giftstoffer og begynne å spise og leve bedre. Det er mange versjoner av rens, men den opprinnelige og mer ekstrem diett består av spyle kroppen din med saltvann i begynnelsen av hver dag.

Begynnelsen på Cleanse

En avføringsmiddel te skal drikkes natten før du starter Master Cleanse for å starte tømming av systemet. Den avføring vil komme i den neste timen. Den første morgenen, bør en liter vann blandes med en stor mengde salt bli chugged, noe som vil fremkalle en avføring i 30 til 45 minutter. Da "lemonade mix" bør være forberedt, som vil være det eneste du vil forbruke over varigheten av lemonade rens unntatt saltvann flush hver morgen.

Lemonade Bland ingrediensene

The lemonade mix vil gi din eneste næring over span av din lemonade rens, og vil bestå av sitroner, ren lønnesirup, vann, og litt cayenne pepper for krydder. Den grunnleggende blanding av lønnesirup, cayennepepper og sitronsaft vil bli blandet med to liter vann og drukket jevnlig hele dagen, oppstår hver gang sultfølelse, eller du får lethargic. Denne blandingen vil gi deg alle næringsstoffer og vitaminer du trenger for å komme gjennom dagen, så du er ikke i fare for å skade deg selv om kosthold er gjort for et par uker. Med hjelp av den daglige morgen salt flush, vil kroppen naturlig presse ut alle giftstoffer som har bygget opp på innsiden av det i løpet av de siste tiårene.

Varighet av Cleanse

Varigheten av rens varierer fra person til person, men ifølge themastercleanse.org, er en tre-dagers rens minst antall dager du kan gjøre for å se noen resultater. Standarden tiden folk gjøre lemonade rens etter er sju til ti dager. Noen mennesker som har gjort The Master Cleanse mange ganger skal bo på diett for 14 til 21 dager, som regnes som usunn etter et visst punkt, kan kroppen begynne å bruke sin egen muskel for energi og næring.

Som med alle diett, spesielt en av denne art, bør du oppsøke lege før de bestemmer seg for å gjøre det.

Tips om Lemonade Cleanse

Tips om Lemonade Cleanse


The lemonade rens, også kjent som Master Cleanse, ble startet av Stanley Burroughs. Formålet med rens er å kvitte kroppen for giftstoffer og forurensning og fremme generell helse. Det kan være svært utfordrende å feste med det og bør følges strengt for tre til ti dager. Oppskriften består av en kombinasjon av renset vann, Grade B organisk lønnesirup, økologiske sitroner, organisk cayennepepper og havsalt. Som med alle diett, bør du oppsøke lege før du starter den for å unngå helserisiko.

Mentalt forberede

Kroppen er så kondisjonert til å spise mat som det er en god idé å mentalt forberede deg minst tre dager før starten av rens. Mark på kalenderen din den dagen du planlegger å starte og skrive "forberedelse dager" på de tre dagene før startdatoen. Før du starter, skrive ned alle fordelene du får fra rens, inkludert vekttap, en fornyet energi og et rent system.

Planlegg aktiviteter

Når følelser av sult begynne å sette inn, kan det være vanskelig å disiplinere deg selv. Planlegg aktiviteter på forhånd for å holde deg opptatt, slik at du ikke begynne å tenke på å spise. Noen ideer er: lett trening, som for eksempel å gå en tur; se filmer; gå til en bokhandel; eller planlegge en massasje. Ikke engasjere seg i hard trening fordi du ønsker å spare energi. Hvis du går ut med venner, være sikker på at det er en aktivitet som vil holde tankene bort fra mat.

Rent Hus

Det er for fristende til å ha mat rundt, så rense ut disse skapene. Kvitt kjøkken av alle fristelser, inkludert alt som er i kjøleskapet som kan friste deg. Etter et par dager, vil dine krav være vanskelig å bekjempe, og det vil bare gagne deg hvis du ikke har noe i huset som kan svekke din beslutning. Hvis du ikke ønsker å kaste bort mat, tilbyr det til naboer eller donere den til en hjemløs ly.

Følg instruksjonene

Hvis du vil ha alle fordelene fra lemonade rens, vil de beste resultatene kommer fra å følge instruksjonene uten å hoppe over noe. Noen tror at fordi de ikke liker kajennepepper eller sirup at de kan la den ut. En avføringsmiddel te og salt flush er involvert i rens. Når du gjør en rens, kan negative helseeffekter resultatet hvis det ikke blir fulgt skikkelig.

Hvordan å gjøre Lemonade Cleanse

Hvordan å gjøre Lemonade Cleanse


Lemonade rens er også kjent som Master Cleanse, Lemon Detox Diet eller Maple Syrup Diet. Den ble skapt av Stanley Burroughs i 1941 og popularisert igjen på 90-tallet av Peter Glickman. Det er fremmet som en måte å avgifte kroppen og redusere cravings for mat, nikotin, alkohol og narkotika. Mennesker er brukt for rens å gå ned i vekt, men vekten tapt på rens er først og fremst vann vekt og noen muskelvevet, i henhold til leger.

Hvordan å gjøre Lemonade Cleanse

Lemonade renset oppskrifter

Kombiner 60 oz. filtrert vann, 12 ss. lønnesirup, 12 ss. sitronsaft og 1/2 ts. cayennepepper i en stor beholder. Dette vil gjøre en dag er verdt av lemonade. Oppbevar saft i kjøleskapet.

Heat 32 oz. kildevann og tilsett 2 ts. havsalt å foreta en enkelt porsjon av saltvask.

Brew avføringsmiddel te i henhold til pakken instruksjoner. Ikke legg til sukker eller søtningsmiddel til te.

Den Cleanse Regime

Drikk saltvann vask eller lakserende te hver morgen for å stimulere tarmen bevegelser. Dette rids kroppen for giftstoffer og avfall som akkumuleres over tid. Drikk bare én kopp hver morgen av saltvann vask eller lakserende te.

Drikk brus gjennom hele dagen som et måltid erstatning og når du føler deg sulten. Drikk hele 60 oz. lemonade hver dag.

Substitute urtete og til, hvis det er ønskelig. Unngå mat eller annen drikke, med unntak av lemonade. Ikke legg til sukker eller søtningsmiddel til urtete. Bruk koffeinfri te på kvelden for å unngå søvnløshet.

•  Drikk den lakserende te hver kveld før sengetid for å stimulere tarmene. Drikk bare én kopp av avføringsmiddel te i kveld, og ikke erstatte salt vask på dette tidspunktet.

8. Hold deg til lemonade rens detox program for fire til 14 dager. Den anbefalte rens varighet er 10 dager. Rens kan gjentas med noen måneders mellomrom.

Etter rens

9. Begynn den første dagen etter rens med kun vann og organisk appelsinjuice. Hold deg på denne flytende diett for en hel dag. Drikk så mye du ønsker.

Legg lett suppe til vannet og appelsinjuice diett som starter den andre dagen. Grønnsakssuppe er lett å fordøye på dette tidspunktet. Organiske supper anbefales.

Legg til frukt, grønnsaker og salater gradvis den tredje dagen etter rens. Rå, økologisk frukt og grønnsaker anbefales. Fortsett å drikke rikelig med vann. Unngå kjøtt og melk i to uker etter å ha fullført rens.

Hint

  • Vann filtrert med et hjem vann purifier anbefales fremfor vann fra springen eller flaskevann å blande saft og te.
  • Rens er forfremmet til å bekjempe sykdom, tretthet og cravings samt øke energinivået og rense kroppen for giftstoffer.
  • Bivirkninger av rens er diaré, magekramper, hodepine, svimmelhet og treghet.
  • Leger vanligvis ikke anbefale noen rens fordi nyrene og leveren rense kroppen naturlig.
  • Vekt tapt fra rens vil trolig være vann vekt, ikke fett. De fleste eller alle av vekten er oppnådd tilbake så snart den er ferdig rens.

Lemonade Diet Vekttap

Når det gjelder vekttap svindel av det 21. århundre, toppet listen mest populære er den Lemonade Diet, som går under mange navn, blant annet Master Cleanse, Maple Syrup Diet, Lemon Detox Diet, og Lemonade rens. Mens det er mulig å gå ned i vekt ekstremt rask på Lemonade Diet, er denne metoden for vektkontroll ekstremt usunt - og ofte farlig når det brukes lang sikt.

Lemonade Diet History

The Lemonade Diet begynte i 1950, da andre flytende vekttap moter, slik som kål suppe Diet, var å bli populære. Stanley Burroughs, som kalte seg selv en lege, men hadde ingen medisinsk lisens, skapte Lemonade Diet som en del av en av mange uortodokse behandlingsmetoder som brukes til å behandle godtroende pasienter. Til tross for populariteten til hans lemonade fort, som ble beskrevet i sitt hefte "The Master Cleanser," Burroughs brukt et helt liv hamlet opp juridiske problemer. I 1984, i delstaten California belastet Burroughs med annengrads forbrytelse drapet på en terminal kreftpasient han behandlet med sin lemonade diett. Han ble to ganger bringes inn for California domstolene for å praktisere medisin uten lisens. Til tross for funnene i retten, Burroughs 'tilhengere fortsatte å tro på Lemonade Diet. Siden begynnelsen har Lemonade Diet blitt vevd inn i stoffet av amerikanske kjepphest dietter, sammen med kål suppe Diet, Rice Diet og eddik Diet.

Andre Lemonade Diet vekttap krav

I "The Master Cleanse," Burroughs hevder at slankere kan miste to pounds av fett per dag på Lemonade Diet - og faktisk, de fleste kjepphest dieters bruke Lemonade Diet for den uttrykkelige formål å miste vekt raskt. Imidlertid kunne Burroughs 'skrifter også være ansvarlig for utslett av "detox" kjepphest dietter og livets stebarn oppfatningen at giftstoffer dannes i kroppen, som er ifølge den Burroughs, den eneste årsaken til alle sykdommer og plager. Burroughs, som hevdet at alle bakterier og virus var medfødt godartet så lenge en dieter var skikkelig "detoxed," festet mytiske egenskaper til Lemonade Diet - det kurert kreft, alkohol og narkotikaavhengighet, impotens, infertilitet, resulterte i røykeslutt og økt mental helse. I "The Master Cleanse," Burroughs skrev om sykdommen: «Den grunnleggende årsaken er vaner av feil kosthold, manglende mosjon, negative mentale holdninger og mangel på åndelig attunement, som kombineres for å produsere giftige forhold."

The Lemonade Diet

The Lemonade Diet, som tatt fra sidene av sin skaper bok, "The Master Cleanse," er som følger:

"2 ss sitron eller limejuice (sic) (ca. ½ sitron)
2 ss ekte lønnesirup (Ikke lønne flavored sukker sirup)
1/10 Teskje cayenne pepper (rød pepper) eller etter smak
8 oz vann, romtemperatur
Kombinere juice, lønnesirup og cayennepepper i en 10 oz glasskrukke m / lokk og fyll på med vann. Rist den opp og drikke. (Kaldt vann kan benyttes hvis ønskelig.) Bruk friske (organisk) sitroner eller lime bare, aldri hermetisert sitron eller limejuice (sic) eller frossen lemonade eller frossen juice. "

Burroughs streket at bare lønnesirup må brukes, fordi det inneholdt "positive og negative sukker", frarådes konsum av honning, og advarte Kosten ikke å ta vitaminer fordi deres lymfeknuter ble også "tett" med giftstoffer for å behandle dem. På Lemonade Diet og selv etterpå, Kosten er ikke tillatt å innta alle typer protein; Burroughs hevder at mennesker får sine proteiner fra å puste inn oksygen.

Intern Saltvann Bading

En annen komponent til Lemonade Diet vekttap plan er saltvann flush, som innebærer Kosten forbruker en overdreven mengde vann blandet med havsalt. Å drikke saltvann er et alderen gamle folk rette for forstoppelse, og de som faller byttedyr til Lemonade Diet bevitne at å drikke saltvann resulterer i overdreven og kronisk diaré. Til videre langs vekttap og "rensing" på Lemonade Diet, råder Burroughs drikker store mengder avføringsmiddel te. Urovekkende, den opprinnelige teksten til "The Master Cleanse" råder også mødre å bruke Lemonade Diet på nyfødte spedbarn (se Ressurser).

Lemonade Diet tilbakevist

Forstyrret på medieoppmerksomhet gitt til denne kjepphest kosthold, Dr. Ed Zimney var en av de første legene å avkrefte Lemonade Diet på sin web blogg, "Master Cleanse = Master Scam." Ifølge Zimney, dietten fungerer bare fordi det er egentlig et vann raskt, med lønnesirup regnskap for en symbolsk antall daglige kalorier (rundt 600) som hindrer lemonade Kosten fra direkte sult. Sitronsaft tjener ingen praktisk hensikt, og cayenne pepper tilsettes irritere tarmen, noe som resulterer i den holistiske tilsvarende avføringsmiddel misbruk. Zimney grundig og nøyaktig diskrediterer forestillingen om dietten "avgiftning" egenskaper - det er en jobb som lever og nyrer naturlig utføre. Langvarig bruk av diett vil føre til underernæring og mulig feil på vitale organer, inkludert nyrer, lever og hjerte. Fratatt kaloriinntak, vil dieters oppleve midlertidig vekttap på Lemonade Diet - det bare ikke vil være permanent.

Frukt dietter

Frukt dietter


Det er mange forskjellige vekttap planer tilgjengelig på grunn av stigende fedme. Velge en diett som er riktig for deg er noe å diskutere med en medisinsk faglig, spesielt hvis du har nåværende medisinske tilstander. De fleste frukt dietter inkluderer å spise sunne måltider til avrunder ernæring av dietten plan.

Frukt Flush Diet

Frukten flush kosthold er en tre dagers detox program laget av Jay Robb. Dietten hevder at en dieter kan miste nine pounds i tre dager. Jay Robb er en klinisk ernæringsfysiolog, og han anbefaler frukten flush plan for folk som oppblåsthet, fatigued, irritabel og karbohydrat avhengige. Det grunnleggende kostholdet er på dag én dieter forbruker protein shakes fem ganger om dagen annenhver time og spiser en rå grønnsak salat med magre proteiner til middag. På dag to og tre dieter forbruker frukt fem ganger daglig hver annen time fra hverandre, og deretter middag er den samme som en dag. De positive sidene ved denne planen er at dieter er motivert til å bo med en lengre sikt diett etter detox, og dieter appetitt er tilbakestilt til sunnere matvarer. Negative aspekter av denne dietten er dieter kan ikke brukes hvis de er hypoglykemi eller blodsukker problemer.

Grapefrukt Diet

Grapefrukt er en frukt som inneholder enkle karbohydrater, høyt fiber, ikke fett, lav kalori, lav natrium og høy i vitamin C. grapefrukt dietten hevder vekttap på 10 pounds i 12 dager. Forutsetningen av grapefrukt kosthold er å spise en halv grapefrukt før hvert måltid for å maksimere fettforbrenningen enzymer. Dieter forbruker sunne måltider etter å spise grapefrukt. De foreslåtte måltider omfatter to porsjoner protein per dag, en til to porsjoner meieriprodukter, 03:58 porsjoner med grønnsaker, 05:56 porsjoner frukt og 3-4 porsjoner med karbohydrater. Positive av grapefrukt kosthold er det gir en utmerket boost av antioksidanter som beskytter mot infeksjoner og kreft, og planen er enkel å følge. De negative sidene er dehydrering er mulig på grunn av mangel på kalorier, og planen er mangelfull på enkelte næringsstoffer.

Tre Apple Diet

De tre eple diett plan ble opprettet av Tammi Flynn, en registrert dietetiker og gruppetrener for Golds Gym. Denne planen har dieter å spise et eple før hvert måltid. Ideen er apple gir fiber som er fylling og dieter vil forbruke en mindre mengde kalorier. Eplene også tilfredsstille søte cravings. Eple diett måltid plan foreslår å spise 04:56 små måltider daglig. Dieter forbruker seks porsjoner med frukt og grønnsaker daglig. Anbefalte matvarer er lav fett cottage cheese, fettfattig yoghurt, egg, kylling bryst, kalkun, magert kjøtt, laks, havregryn, brun ris, brokkoli og salat. De positive sidene ved eple kosthold er epler inneholder løselig fiber som reduserer kolesterolet, og eple inneholder flavonoider som hindrer hjertesykdom. De negative sidene ved eple kosthold er Kosten blir lei av å spise epler daglig, mens vegetarianere finne eple kosthold vanskelig.

Lemonade rens Diet

Lemonade rens diett har eksistert i mer enn 50 år, men nylig ble kjent på grunn av kjendiser annonsere de bruker planen. Med denne dietten, forbruker dieter bare lemonade blandingen i 36 timer for å rense kroppen for giftstoffer. The lemonade oppskrift består av to spiseskjeer med friskpresset sitronsaft, to spiseskjeer organisk lønnesirup, en tiendedel teskje cayennepepper og 10 gram av filtrert vann. Denne planen har dieter faste unntak av lemonade drink seks ganger om dagen. Etter de første 36 timer, praktiserer dieter en flytende diett for et par dager og deretter introduserer sakte fast føde. Lemonade diett er ikke anbefalt for folk som har helsemessige bekymringer fordi det er grovt på kroppen.

Prosedyren av en 10 dagers Master Cleanse

Mens det er et bredt utvalg av rensing regimer der ute, Master Cleanse, også kjent som lemonade rens, er en av de mest kjente renser og vokser stadig i popularitet. Dette rens kan vare lite som tre dager, men anbefales for ti dager for fullt rense kroppen for alle giftstoffer som kan ha bygget opp inne i deg.

Rens Forberedelse

Før du begynner Master Cleanse, det er ingrediensene du trenger for å kjøpe og ting du trenger å gjøre for å forberede kroppen din for de neste ti dagene. Kjøp et stort antall sitroner, nok for 10 dager igjen av lemonade, cayenne pepper og organisk lønnesirup. En stor mengde salt bør også kjøpes fra saltvann i flukt. Den første batch av "lemonade" natten før er trolig en god idé, med 14 spiseskjeer sitronsaft, 14 spiseskjeer lønnesirup, 1/2 ss kajennepepper og 2 liter / liter vann. En avføringsmiddel te bør også gjøres for å bli beruset kvelden før (oppsøke lokale helsekost butikk, Senna blad er en vanlig virkestoff).

På Cleanse

Rens kosthold er ganske enkelt fra dag én gjennom dagen ti. Etter å ha drukket den lakserende te kvelden før og bor på badet før du går i dvale, vil du våkne opp hver morgen og drikke saltvann flush. Dette innebærer å blande salt i en liter vann og stampet ned. For resten av hver dag vil du drikke alt lemonade blandingen du har gjort. Drikk ca to til tre liter dagen, minst. Dette vil gi deg alle de næringsstoffene du trenger samtidig som kroppen din renser seg selv.

Kommer av Cleanse

Etter ti dager med spyling og drikker noe annet enn en lemonade blanding, må du lette kroppen din tilbake på fast føde sakte. Den første dagen av rens bør du drikke noe annet enn appelsinjuice og kanskje ha litt suppe på kvelden. Mer frukt og grønnsaksjuice kan drikkes neste dag, samt en diett med suppe buljong. Ved den tredje dagen frukter og grønnsaker kan forbrukes, sammen med en jevn mengde væske. Ved den siste dagen, kan et vanlig kosthold starte, men det er bedre å spise sunt, levende mat hvis mulig.

Advarsler

Det er også viktig å merke seg at Master Cleanse eller Lemonade Diet, ikke er anbefalt av leger eller ernæringsfysiologer som en sunn måte å rense deg kroppen eller gå ned i vekt, og det er fortsatt betraktet som en mer utkant måte å rense kroppen for giftstoffer. Før du tar på denne Master Cleanse for ti dager spesielt, ta kontakt med din lege eller ernæringsfysiolog for å sikre at det er en god idé basert på din helse historie.

Lemon Diet med rød pepper

Lemon Diet med rød pepper


Sitron kosthold med rød pepper, ellers kjent som Master Cleanse eller Maple Syrup Diet, ble skapt av Stanley Burroughs i 1941 Det er en avgiftning fort som tar sikte på å fjerne skadelige giftstoffer som har bygget opp i kroppen fra ting som å puste i forurenset luft, spise bearbeidet mat, eller drikke forurenset vann. I tillegg til å avgifte kroppen, sitron kosthold hjelper også deltakerne til å kaste uønsket vekt. Sitron kosthold kan følges veldig enkelt med enkle ingredienser som sannsynligvis vil allerede finnes på kjøkkenet.

Lemon Diet Recipe

Bærebjelken i sitron kosthold er en drikk laget med 2 ss nypresset sitronsaft, 1/10 ss rød cayenne pepper pulver, 2 ss av organisk lønnesirup karakteren B, og 10 gram av destillert vann. Du kan legge til mer eller mindre lønnesirup etter behov. Men folk som er overvektige bør redusere sitt lønnesirup inntak, og folk som er undervektige bør øke sitt lønnesirup forbruk.

For rens, drikke seks til tolv glass sitron blandingen i døgnet. Ikke spis noe mat eller ta noen vitaminer mens på den. Sammen med sitron drikke, er deltakerne på master rens diett rådes til å drikke en lakserende te før sengetid og drikke et glass saltvann i morgen. Avføringsmiddel te og saltvann hjelpe kroppen i å bli kvitt giftstoffer. Giftstoffene blir spylt fra kroppen gjennom urin og avføring.

The lemonade rens varer vanligvis opp til sju dager. Det er i den deltakerne skjønn dersom de ønsker å forlenge sitron rens for en lengre tidsperiode. Imidlertid er det ikke anbefalt at sitron rens brukes for lenge av en tidsperiode, som det ikke tilstrekkelig gi nok kalorier eller næringsstoffer til kroppen og kan forårsake alvorlige negative bivirkninger, slik som svakhet og underernæring.

Forholdsregler

Folk som ikke skal ta del i sitron kosthold er gravide, eldre, små barn og personer med underliggende sykdommer som diabetes eller nedsatt immunforsvar. Folk som vurderer å gå på sitron rens kosthold bør rådføre seg med sine primære omsorgspersoner for å fastslå om det er det riktige valget for dem.

Personlig Rensing Tips

Det er mange forskjellige grunner folk har for å rense kroppen sin, alt fra personlige helsemessige årsaker. Det finnes en rekke måter å rense deg selv, alt fra å endre kostholdet ditt for en fast periode av tid til å falle inn i visse rutiner som driver ut giftstoffer fra kroppen til inntak av noe som vil hjelpe kroppen din kvitte seg med disse giftstoffer raskt. Det hele avhenger av hva slags rens du ønsker å gjøre.

Diet Renser

Det finnes en rekke ulike dietter som du kan gjøre for å rense kroppen for giftstoffer og føle deg sunnere og sterkere. En består av å spise bare rå, rå mat for en uke, noe som betyr at du er begrenset til å spise kun salater med en bestemt type dressing som ikke bruker kokte produkter, sushi uten ris og frukt smoothies, som ikke bruker isen fløte eller melk som har blitt homogenisert. Et annet kosthold er lemonade rens der du bare drikke en brus og sirup blandingen i tre til ti dager, noe som gjør at kroppen kan naturligvis fjerne giftstoffer som har blitt bygget opp inne i den over lengre tid. Disse renser prøver på din kropp og psyke, men kan være livsforvandlende opplevelser både mentalt og fysisk.

Svette

Svette er den vanligste og naturlig måte kroppen din renser seg selv så svette ut disse giftstoffene no masse er en viktig del av rensing. Ved å kjøre lange avstander eller arbeider ut i et varmt miljø, vil kroppen naturlig utvise og slipper mange av disse giftstoffene via svettekjertler og porer. Sittende i damprom eller varme badstuer hjelper også denne prosessen. Tenk på dette som et naturlig, daglig rens av legemet, via svette. Men det er viktig å ikke dehydrere deg selv for mye, da dette kan virke mot sin hensikt for din helse og hele renselsesprosess. Den stadige inntak av vann er den viktigste delen av omtrent alle rens.

Butikk-kjøpte Renser

Mange ulike produkter tilbyr flytende og pilleform rensing kosttilskudd for å hjelpe kroppen i å utvise giftstoffer fra ulike områder av kroppen din. Flytende form produktene selges ofte til å rense ut folks urin slik at de kan lykkes passere narkotika tester, da dette vil rense kroppen for spesifikke toksiner på en effektiv og rask måte. Andre pille form renser, som de er ment å bidra til å rense kolon og utvise påvirket fecal materie, selges i helsekostbutikker og på internett. Mens noen av disse butikk-kjøpte renser fungerer godt for folk, få om noen av dem har blitt godkjent av FDA og anses å generelt gjøre det de sier de skal gjøre. Så før du bruker noen av disse renser du kjøper i butikken, forskning og sjekke dem ut først.

Kjendis kosthold tips og hemmeligheter

Kjendiser må ta godt vare på kroppen sin fordi deres inntektskilde avhenger av deres fysiske utseende. Når det gjelder å holde seg i form og nydelig mens sashaying ned den røde løperen, noen av de nyeste diett tips og hemmeligheter som brukes av de mest misunte folk i Hollywood er ikke en hemmelighet hvis du vet sine diett planer.

Burger Minus Bun

Kjendiser som Sarah Jessica Parker og Minnie Driver passerer på brød og spise fornuftige mengder av kjøtt, ost, egg, grønnsaker, nøtter og fisk på Atkins Diet, den mest populære lav-karbohydrat diett av modellering og underholdningsindustrien. Foods begrenset inkluderer poteter, frukt, ris, pasta, brød, koffein og alkohol.

En annen populær lav-karbohydrat kjendis kosthold er The Zone Diet. Stjerner som Madonna, Demi Moore, Jennifer Aniston, Sandra Bullock, Charlie Sheen, Bill Cosby og Cindy Crawford følge The Zone ved å kutte ut karbohydrater som frokostblandinger, ris, poteter, pasta, nudler, brød, bagels, croissanter, muffins, søtsaker og sukker.

På grunn av populariteten til "low-carb" dietter og kjendis innflytelse, er Burger King nå betjene sine Whopper hamburgere minus bun, har Subway introdusert Atkins diett-godkjent wraps og Hardee og tilbyr nå low-carb burgere innpakket i salat.

Hemmeligheter fra regjeringen

Hva gjør kjente mennesker egentlig har i sine kjøkkenskap for å bo trim? Topp kjendiser avslører sine lav kalori diett hemmeligheter som kan finnes i de fleste kjøkkenskap:

Baby Food
Reese Witherspoon, Marcia Cross og Jennifer Aniston spiser et glass babymat for å redusere cravings. Babymat er fri for tilsetningsstoffer, full av vitaminer og de små porsjoner kontrollere cravings og fristelsen til å overspise.

Cookies
Howard stern, Mandy Moore, Kelly Clarkson og Guy Ritchie administrere sin vekt ved å spise fire lav-kalori spesialiserte cookies (150 kalorier hver) i løpet av dagen og deretter spise en sunn middag på Hollywood Cookie Diet. En hjemmelaget cookie diett kan også oppnås med lav-fett cookie oppskrifter som bruker usøtet eplemos, All-Bran, kosthold smør og søtstoffer.

Lemon Juice
Beyonce Knowles og Denzel Washington følge en flytende diett som består av vann, sitronsaft, cayennepepper og lønnesirup konsumert i løpet av dagen med ingen annen mat eller drikke tillatt. Beyonce skjellet 20 pounds på denne dietten for sin rolle i filmen "Drømmen Girls." Du kan lage din egen rens tonic eller du kan kjøpe en Master Cleanse kit på en helsekost butikk, også kjent som Maple Syrup Diet eller Lemonade rens.

Grunnleggende Celebrity Diet

Selv om de fleste kjendiser har en personlig trener til å hjelpe dem å oppnå en trim og passer kroppen, den grunnleggende kjendis kosthold og tips omfatter inntak av lavkarbo og lav kalori mat. Noen av dem velger et vegetarisk kosthold for å unngå uønsket kolesterol og fett. De velger også hele korn, friske frukter og grønnsaker. Ikke spise ute er en av de vanligste kjendis kosthold tips.

Med hensyn til noen kjendis diett, er det svært viktig å finne en godt balansert diett plan som fungerer for deg.

Lemon Body Cleanse

Lemon Body Cleanse


Sitron kropp rens, også kjent som "lemonade rens" eller "master rens" er en avgiftning program som innebærer å drikke bare en spesiell blanding av saft, lønnesirup og cayennepepper. Det antas at sitron kroppen rens kan arbeide for å fjerne giftstoffer fra kroppen, akselerere vekttap og forbedre den generelle helse og velvære.

Metode og Rasjonale

Sitron kropp rens er ment å vare i minst 10 dager, og ikke mer enn 40, der deltakerne spiser fast føde og drikke bare en kombinasjon av sitronsaft, vann, lønnesirup og cayennepepper. Det antas at å delta i rens kan eliminere akkumulert giftstoffer fra junk food, brus og alkohol, og at det på lang sikt, folk som gjør rens vil ikke lenger bli plaget av cravings for usunn mat eller stoffer.

Bra eller dårlig?

Fordi det er ingen vitenskapelige data som støtter fordelene med rens, må deltakerne selv bestemme om de synes det er et positivt valg. Stanley Burroughs, som designet for rens i 1941, hevdet at rens fjerner giftstoffer fra kroppen og fremmer optimal funksjon av leveren og andre organer. Målet med dietten er å gi fordøyelsessystemet en pause og brenne overflødig fett lagring.

Dietitians har nevnt, men at rens ikke gir nok kalorier, proteiner eller mineraler for vanlig ernæring, og at en sunn kropp er designet for å eliminere giftstoffer på egen hånd.

Ikke en diett

Selv om sitron kroppen rens har fått mye popularitet fra dens bruk av filmstjerner - blant annet Beyonce, som angivelig mistet 22 pounds i 10 dager ved å følge rens - ernæringsfysiologer hevder at rens er ikke en vekt-tap regime. Den er ment å detox kroppen, og selv om vekttap er en naturlig bivirkning av en slik kalorifattig regime, er det ikke for rens primære formål. Deltakerne har en tendens til å få tilbake noen vekt de taper i løpet av rens så snart de kommer tilbake til å spise fast føde.

Kolon Rensing Instruksjoner

Utføre et kolon rens er den beste måten å fjerne alle giftstoffer som har bygget opp i kroppen din. Kolon renser kan utføres av en profesjonell eller fra komforten av ditt eget hjem. Regelmessige kolon renser kan bidra til å kurere mange plager, for eksempel oppblåsthet, forstoppelse og vektøkning. De kan også hjelpe en person føler seg bedre og har mer energi hvis de er gjort riktig.

Ta kosttilskudd

Urte kosttilskudd er en flott måte å hjelpe sammen et kolon rens. Mange urter og kosttilskudd vil fungere ved å ha en naturlig lakserende effekt, noe som bidrar til å rense ut kolon. To kraftige kosttilskudd er kjent som Cascara Sagrada og kalkun rabarbra, som både rense tykktarmen. Disse kan kjøpes i mange helsekostbutikker. Andre kosttilskudd har også vært kjent for å fremme en renere kolon, for eksempel linfrø, oliven blad ekstrakter og Senna.

Drikk vann

Alle vet at å drikke nok vann er viktig. Men i løpet av et kolon rens, er kroppen i ferd med å kvitte seg med overflødig avfall og giftstoffer, og dehydrering kan lett oppstå. Bekjempe dette ved å drikke fra åtte til 10 glass friskt vann hver dag. En enkel måte å oppnå dette kan gjøres ved å utføre Master Cleanse, som tillater deg å drikke en blanding av lønnesirup, sitronsaft og cayenne pepper blandes i vann, hele dagen lang.

Øk Fiber

En enkel måte å hjelpe et kolon rens trer i kraft er å hjelpe den sammen ved å øke fiber inntaket. Dette kan oppnås ved å spise nok fibrøs mat, som frukt og grønnsaker, og ved å ta en fiber supplement på minst 30 mg per dag. En diett høy i fiber vil tillate kroppen å kvitte seg med avfall lett, noe som igjen kan hjelpe til med vekttap. Riktig mengde fiber vil også hjelpe til med å redusere risikoen for fordøyelsesproblemer.

Start en Avgiftning Diet

En av de beste måtene å fullføre et kolon rens er å sørge for at du spiser riktig mat. Varianter av rensing dietter er tilgjengelig for ulike varigheter av tid. De viktigste inkluderer frukt og grønnsaker detoxes, suppe eller juice dietter, og lemonade rens. Snakk med legen din om det som er riktig for deg. Disse avrusning dietter hjelpe ved rensing av giftstoffer fra tarmen og tykktarmen som har blitt bygget opp gjennom årene.

Best Kolon Renset Diet for Menn

Rensing og detox dietter er svært populære blant kvinner. Selv om menn ikke gjør kolon renser så ofte, er det like viktig for en mann å eliminere giftstoffer lagret i kroppen hans. Rensing vil hjelpe deg å føle deg mer energi og bedre konsentrasjon, samt generell helse. Når du ser på kolon renser, vurdere hva som passer inn i din livsstil og helsebehov.

Bestem din Cleanse Formål

Les gjennom dusinvis av nettsteder fremme rens produkter, kosttilskudd og programmer er laget for menn. Mange av disse nettstedene synes mer fokusert får du "dratt" enn virkelig fokusere på rensing din kolon. Mens bli dratt er en flott ting, det er ikke hensikten med en rens og bør ikke være det endelige målet.

Når du spiser mat som er høy i kunstige farger, smaker, konserveringsmiddel og andre tilsetningsstoffer, plasserer du en byrde på leveren din. Fett og proteiner er også vanskelig å forbrenne. Røyking og drikking sted ytterligere byrder på leveren og fordøyelseskanalen. Resultatet er en opphopning av giftstoffer og muligens også komprimeres avføring. Dette er hva som gir deg den følelsen av kronisk tretthet, hyppige forkjølelser og mangel på fokus. Dette er grunnen til at du trenger å rense. Herfra må du bestemme din daglige belastning og timingen av en rens for å finne ut hva som er best for deg.

Din livsstil

Mange typer av DETOX renser på markedet. Fastende renser inkluderer Master Cleanse, Fruit Juice Diet, og Lemonade rens. Disse diettene innebære å eliminere solid mat fra kosten din i 3 til 10 dager, og som kun bruker væsker. Dette er kanskje ikke ideelt for noen som fortsatt er fast bestemt på å gå til gym hver dag, har en tung arbeidsbelastning og kan spille egenutført hoops. Mens rens vil hjelpe deg å fjerne tykktarmen, kan det ikke gi deg den kaloriinntaket du trenger for å møte kravene fra dagen.

For noen som ikke har tid til å lette hans plan for en uke eller så, det finnes andre alternativer. En svært populær en er økologisk mat rens, noe som gjør at du kan spise alt du vil, så lenge det ikke er behandlet på noen måte. Dette betyr pasta, brød og andre kornsorter er utenfor grensene. Noe med kunstige smaker, farger, konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer er no-no-tallet. På toppen av "spiser list" er frukt, grønnsaker og buljonger. Drikk enorme mengder vann og løselig fiber kilder for å legge bulk til avføring, hjelper eliminere giftstoffer.

Kosttilskudd

Kosttilskudd kan bidra til å eliminere giftstoffer og redusere effekten av fortsatt eksponering for forurensning og kosttilskudd giftstoffer. Når vi ser på kosttilskudd for menn rensing, er den primære faktor blir markedsført en økning på antioksidanter. Det er lite forskning som kan bekrefte at en økning på antioksidanter kan mer effektivt rense et kolon for en mann enn en kvinne, men det er ingen tvil om at menn er på kjønnsspesifikke risikoer og antioksidanter vil sikkert hjelpe generelle helse. Alltid konsultere legen din før du starter en rens.

Hvordan får Lemonade Detox Diet fungerer?

Hvordan får Lemonade Detox Diet fungerer?

Hva er det?

Før vi ser på hvordan The Lemonade Detox Diet fungerer, la oss se på hva det er. Lemonade Detox Diet, også kjent som The Master Cleanse, ble utviklet mer enn 50 år siden av Stanley Burroughs. Det ble utviklet som en måte å forbedre den generelle helsen ved detoxing tykktarmen, men det har blitt populært de siste årene som et vekttap metoden.

The lemonade består av 1 ss. av klasse B lønnesirup, 1 ss. ferskpresset sitronsaft, og halvparten en klype kajennepepper blandes med vann for å smake. For de som føler cayenne pepper er også krydret, er det tillatt å ta cayennepepper kapsler i stedet.

Hvorfor trenger jeg å Detox?

Gjennom mange år med å spise usunn mat og absorbere miljøgifter, blir våre kolon overlesset med giftige slimete. Denne slimete klamrer seg til tarmveggen og effektivt "griper" vårt avfall når den passerer gjennom. Over tid samler dette avfallet på vår kolon veggen, noe som gjør åpningen mindre og mindre. Dette avfallet ikke bare skader kroppen vår ved husing giftstoffer, men også gjør det vanskelig for avfall til å passere gjennom, bidrar til fordøyelsesproblemer.

Disse giftstoffene kan føre til dårlig ånde, tretthet, overvekt, sår hals, allergier, hyppige forkjølelser, kviser, irritabel tarm syndrom, lunger, irritabilitet, angst, utslett, elveblest og søvnløshet. Lemonade Detox Diet fungerer mot kvitte oss av disse plager ved å tømme kroppen av disse giftstoffene og tillater oss å starte friskt.

Hvordan virker det?

Så, hvordan The Lemonade Detox Diet jobbe? Vel, er det anbefalt å tømme tarmer dagen før ved å ta en Senna avføringsmiddel. Deretter hver dag i rens, starter du dagen med enten en lakserende te, eller en salt-vann flush laget med en qt. varmt vann blandet med salt. Dette sikrer at selv om du ikke er forbruker fast føde, har du fortsatt passere avfall.

Gjennom hele dagen, er det anbefalt å drikke seks til ni glass lemonade, eller når du føler deg sulten. Det er også tillatt å drikke urte-te i løpet av dagen, i tillegg til den avførende te eller saltvann både morgen og kveld. Ingen fast føde er å bli tatt på rask.

Den ideelle lengden er en 10 til 14-dagers faste. Dette vil sikre at optimal tid har fått til å skylle ut giftstoffer. De fleste rapporterer følelsen uthvilt og forynget etter rask, har kaste overflødig pounds, og er klar til å begynne et sunnere å spise regime. Lemonade Detox Diet arbeider for å rense kroppen din og hjelpe deg til å begynne på nytt.

Lemonade og Maple Syrup Diet

Lemonade og Maple Syrup Diet


Lemonade og Maple Syrup Diet er også kjent som "The Master Cleanse", en detox diett som ble startet av Stanley Burroughs i 1941 Dietten nådd popularitet når forfatteren Peter Glickman skrev om det i sin bok "gå ned i vekt, har mer energi og være lykkeligere i 10 dager. " Formålet med dietten er å kvitte kroppen med giftstoffer i to trinn. Først blir giftstoffer hisset opp og løsnet med lemonade drink, og da er de skylles ut av kroppen med en skylling.

The Lemonade Blanding

The lemonade mix er laget ved å kombinere 2 ss frisk sitronsaft eller lime juice, 2 ss av karakteren B lønnesirup, og 1 / 10th ts kajennepepper. Ha ingrediensene i en kopp destillert vann og bland godt. Vannet går ned enkleste ved romtemperatur, men du kan slappe av vannet hvis du foretrekker det. Drikk 6-8 glass om dagen. Sitronsaft er en naturlig cleanser, lønnesirup er lastet med vitaminer og mineraler som kroppen trenger mens den er detoxing, og cayenne pepper er lagt fordi det løsner slim fra fôr av tarmen.

En dag på Master Cleanse starter med en saltvannskylling av kroppen. Dette gjøres ved å legge til to spiseskjeer havsalt til 1 liter varmt, destillert vann. Drikk salt vann skylle ned alt på en gang. Flush hjelper rense kroppen for giftstoffer som har kommet løs. Gjennom hele dagen du drikker 6 til 8 glass av lønne lemonade.

På kvelden har en urte avføringsmiddel te. En anbefalt valg er en urte te med Senna. Denne teen kan vanligvis finnes i et apotek i samme midtgangen som avføringsmiddel. Formålet med avføringsmiddel te er å sikre at du eliminere giftstoffer som har kommet løs i systemet ditt.

Tips

Først, er The Master Cleanse vanskelig å følge. Ingen mat kan spises i minimum 10 dager. Det eneste som forbrukes er lemonade og lønnesirup blanding, havet salt vann skylle og eliminere urtete. For det andre bør du gjøre for rens på et tidspunkt da det er færre krav til livet ditt. Du skal tilbringe mye tid i toalettet, og du vil ikke alltid har tid til å kjøre for å finne en.

Avhengig av hvor du bor, kan lønnesirup ikke være lett å finne. De fleste supermarkeder bære grade A lønnesirup, men karakteren B er ideelt for Master Cleanse. Lønnesirup vil være tydelig markert som klasse A eller B, enten på den fremre etikett eller på toppen av lokket på beholderen. Du ønsker også å finne et merke som er sertifisert økologisk, og dette kan ofte bli funnet i en helsekostmarkedet.

De første dagene av Master Cleanse kan du føle groggy, kvalm og irritabel. Dette er et resultat av giftstoffene som er igjen virvler rundt i kroppen. Hold deg til dietten, og det vil passere snart.