Digidexo.com

Hvordan bli kvitt poser under øynene uten medisiner

Du kan oppleve stygge poser under øynene. Alle medisiner som du har prøvd kan være rotete eller ikke hjelper i det minste. Du kan også ønske å ikke bruke medisiner for personlige grunner. Det finnes metoder som du kan bruke for å bli kvitt poser under øynene naturlig hjemmefra. Du vil aldri trenger å bruke medisiner eller tilbringe utallige dollar på et spa for å lindre dette problemet.

Hvordan bli kvitt poser under øynene uten medisiner

sove eller slappe av øynene dine. Den største bidragsyteren til poser under øynene er mangel på søvn og hvile. Det anbefales at den gjennomsnittlige personen får minst seks til åtte timer søvn per natt. Noen ganger, kan dette ikke være mulig så livet er ganske hektisk. Dersom du får mindre enn seks timers søvn om natten, hvile øynene dine hele dagen. Ta 15 minutter minst tre ganger om dagen for å lukke øynene. Dette vil hjelpe til med fjerning av poser.

Unngå allergiske situasjoner. De poser eller poser under øynene kan være forårsaket av en allergisk reaksjon. Ta forholdsregler for å unngå slike situasjoner. For eksempel; holde seg borte fra røyk, jobbe i hagen mindre eller leie en gartner for plenen vedlikehold.

Bruk fuktig teposer. Teposer er vanlig blant folk som ønsker å bli kvitt poser under øynene. Te fukter og strammer huden som forårsaker de svarte poser. Legg deg ned på sofaen eller sengen med to teposer. Legg dem på øynene. Sørg for at øynene er lukket. Lå der med øynene lukket i 15 til 30 minutter. Du vil ønske å gjøre dette minst to ganger om dagen.

Bruk en kald komprimere. Kjør kaldt vann fra springen i minst fem minutter. Ta en vaskeklut og få det fuktig. Du ønsker ikke det gjennomvått, bare for å være fuktig og kaldt. Legg deg ned på sofaen eller seng og bruke den til øynene. Vent i ca 15 minutter før du tar den kalde omslag. Dette er nødvendig to ganger om dagen for best resultat.

Hint

  • Drikkevann kan være en velsignelse eller en forbannelse. Hvis du drikker for mye, kan du holde på vann, noe som vil gi deg poser under øynene. Hvis du drikker for lite, kan du oppleve poser også. Anbefalt vanninntak er åtte 8 oz. glass vann per dag.