Digidexo.com

En Sugar-diett

En Sugar-diett


En diett uten sukker begrenses kan være nødvendig når en person har blitt diagnostisert som glukose intolerant, pre-diabetes, diabetiker eller som å ha en annen medisinsk tilstand som nyresykdom, noe som kan påvirke glukosemetabolismen.

Funksjon

Glukose er en viktig energikilde for kroppen. Uten glukose, kroppen kan lett bli usunn, men noen enkeltes fordøyelsessystem ikke klarer å fullføre glukosemetabolismen prosessen uten medisinsk hjelp. Dersom nok insulin produseres naturlig i kroppen, kan glukose omdannes til energi. Hvis ikke, så er det viktig å holde seg til en diett uten sukker begrenses.

Betraktninger

De fleste matvarer inneholder naturlige og syntetiske sukker eller glukose. Karbohydrat-baserte matvarer også produsere glukose under fordøyelsen, slik at det er vanskelig å finne mat som inneholder glukose ingen i det hele tatt. Matvarer som inneholder ingen karbohydrater inkluderer fersk kylling, ferskt lam, fersk fisk og ferskt svinekjøtt.

Fact

Lese etikettene på matvarer kan bidra til å dechiffrere hvis et produkt inneholder sukker eller glukose, men noen ganger de to ordene ikke vises på mat etiketter. Andre ord som er brukt i stedet for sukker eller glukose er fruktose, laktose og sukrose, faktisk enhver matvareingrediens som ender i 'ose "betyr at den inneholder en form for sukker. Forskjellige sukkere er dannet i forskjellige produkter, for eksempel laktose er naturlig sukker som finnes i melk og fløte-baserte produkter.