Digidexo.com

Grunner for Earache

Øreverk er en smertefull tilstand som bidrar til andre sinus hulrom problemer og overdreven gråt hos barn. Knowing vanligste årsakene til øreverk kan hjelpe deg og din familie til å unngå dem.

Øret skade

Skade eller traumer til ørene er en vanlig årsak til øret smerte hos barn. Hold små gjenstander unna småbarn og oppsøke lege umiddelbart hvis du mistenker at barnet ditt har plassert et fremmedlegeme i ørene.

Øreinfeksjoner

Øret infeksjoner er forårsaket når bakterier komme i det indre øret gjennom øretrompeten, et rør som forbinder øret med baksiden av halsen. Luftveisinfeksjoner eller allergier kan blokkere røret og hindre normal drenering, slik at bakterier å vokse og formere seg.

Ørevoks

Voks buildup i ørene kan øke trykket og hindre normal drenering oppstår. Har ørene rengjøres årlig i legens kontor for å hindre unødig voks buildup.

Svømmer øre

Svømmer øre oppstår når en overskytende beløp av det har kommet vann inn i øregangen. Hold ørene tørre av seg plugger når du svømmer eller i dusjen, og ikke hell væske inn i ørene.

Hørselstap

Øreverk som er ledsaget av hørselstap eller øresus kan være tegn på øret traumer, spesielt hvis du har lidd en hodeskade. Oppsøk lege umiddelbart for å unngå å bli permanent berørt.