Digidexo.com

Blødning etter Follistim

Blødning etter Follistim


Follistim er en fruktbarhet stoff som brukes til å stimulere en hårsekken (egg) til å vokse til modenhet. Dette stoffet fungerer for kvinner som har eggstokker og produsere follikler, men mangler tilstrekkelig hormonell stimulering for å støtte hårsekken. Follistim er gitt ved injeksjon.

Blødning etter injeksjon

Follistim omfatter follikkelstimulerende hormon (FSH), et naturlig forekommende hormon. Menstruasjonsblødning eller blødning noen ganger oppstår etter follistim injeksjoner. Hvis du opplever slike symptomer, bør du umiddelbart rapportere det til legen din.

Flere fødsler

Som med mange fruktbarhet narkotika, kan behandling med follistim produsere flere fødsler. Disse svangerskap bære iboende risiko, som du bør evaluere grundig med legen din før du tar injeksjonen.

Fødselsskader

Follistim faller under Food and Drug Administration i kategorien X for fruktbarhet narkotika. Dette betyr at det kan føre til fosterskader, så det er viktig at du utelukke graviditet før hver injeksjon. I tillegg bør ammende kvinner unngå å bruke follistim som det ikke er kjent hvorvidt stoffet passerer til barnet via morsmelk.