Digidexo.com

Hvordan å miste Easy Weight på to måneder

Hvordan å miste Easy Weight på to måneder


Selv om det tar forpliktelse til å miste en betydelig mengde vekt, er det flere endringer i livsstil du kan gjøre som vil føre til vekttap. Disse endringene innebærer å bli mer bevisst på hvilke typer og deler av maten du spiser, hvor mye trening du trenger, og kaloriinntak riktig for kroppen din. Det er viktig å miste vekt trygt og å forbli motivert av å få fram støtte fra familie, venner eller vekttap programmer.

Hvordan å miste Easy Weight på to måneder

•  Bestem kaloriinntak er nødvendig for å gå ned i vekt. Det vil være nyttig å beregne din Basal Metabolic Rate, BMR, eller antall kalorier som kroppen din trenger. For å gjøre dette, multiplisere kroppsvekten med 15, multiplisere antall minutter du trener per dag med 3,5, og deretter legge til resultatene. Hvis du ønsker å miste £ 1 per uke, trekke 500 fra din BMR, og begrense det daglige kaloriinntaket til det nummeret. Ifølge Kathleen Zelman av WebMD, er det mulig å gå ned i 2 til 3 kg. uke ved å spise mellom 1050 og 1200 kalorier, og å utøve en time hver dag. Forbruker mindre enn 1050 kalorier daglig kan være farlig.

Drikk vann i stedet for juice eller brus, og unngå å legge sukker til kaffe eller te. En enkelt kan soda typisk inneholder 40 til 50 g, eller 3 til 4 ss. av sukker. En 8 oz. servering av appelsinjuice inneholder 22 g, eller ca 2 ss. av sukker. Velge vann i stedet for brus ikke bare hjelper deg å unngå for mye sukker, men det øker også din følelse av fylde, og dermed bekjempe trangen til å overspise.

Tilbered måltider selv ved hjelp av ferske råvarer - i motsetning til å spise pre-pakket mat. For eksempel kan en sunn frokost inkluderer grapefrukt og en omelett tilberedt med tomat, spinat og olivenolje, mens en sunn lunsj ville være en salat med grillet kylling. Til middag kan du tilberede fisk, grønnsaker og en søt potet. For en snack, prøv epler, nøtter eller dampede gulrøtter. Spis dine måltider sakte og nyt naturlige smaker. Dette vil hjelpe deg med å utvikle et sunnere forhold til mat, og gi kroppen din en sjanse til å signalisere når den er full.

Ta med grønnsaker og magre proteiner som kylling eller fisk i dine måltider, i motsetning til stivelsesholdige matvarer - og inkludere minst fem porsjoner med grønnsaker og frukt hver dag. Unngå å hoppe over måltider, fordi dette vil føre til sult og overspising. Jo flere grønnsaker du spiser, jo mindre sulten du vil være for andre, potensielt fetende typer mat.

Skriv ned mat og drikke som du forbruker dem. På slutten av dagen, tabulere kaloriinntaket ved å bruke mat etiketter eller en elektronisk ressurs som The Calorie Counter eller New Calorie Counter. For eksempel, hvis målet ditt er 1200 kalorier, og det daglige inntaket viser seg å matche dette målet, gratulere deg selv. Hvis ikke, nøye planlegge ut ditt måltid for neste dag, slik at det tilsvarer 1200 kalorier. Deretter følger planen presist.

Øvelse på en daglig basis. Selv om dette kan virke vanskelig i starten, vil det øke energinivået samt oppmuntre fett tap. Ifølge Zelman, bør du utføre sju timer med kardiovaskulær trening hver uke - for eksempel sykling eller intervalltrening - for å oppnå raske vekttap. En time med høy intensitet cardio kan brenne 500-600 kalorier. To eller tre timer med styrketrening bør også utføres hver uke.