Digidexo.com

Liponsyre med leversykdom

Leversykdom (også kalt leversykdom) er et vidt begrep som beskriver en enkelt rekke sykdommer som påvirker leveren. Det er farlig og ofte dødelig. Det er håp, skjønt. Suksess er blitt observert ved behandling av alfa-liponsyre.

Liver Disease

Leveren er nødvendig for livet - det er i dag ingen medisinsk prosedyre som gjør det mulig for et menneske å leve uten deres leveren. Halvparten av den kan fjernes i en transplantasjon eller fjerning, men med alvorlige komplikasjoner og livslang medisiner og pleie. Leveren viktigste funksjon er å avgifte Inge produkter. Det syntetiserer også proteiner og produserer biokjemikalier som assistent i fordøyelsen. Leversykdommer er et antall sykdommer som påvirker leveren prosessen. Mange er ledsaget av gulsott, som gjør huden utseende gult ved å øke nivåene av bilirubin i kroppen. Normalt kroppen bryter opp hemoglobinet av døde blodceller som øker bilirubin, som leveren fjerner og detoxifies. Leversykdom stopper som avgiftning prosessen.

Symptomer på leversykdom

Symptomene på leversykdom er mange og varierte. De håndtere det meste med utseendet på pasienten; de ytre tegn er dårlig ånde, dårlig kroppslukt, en belagt tunge og kløende hud. Røde, hovne, kløende øyne med mørke ringer under kan presentere seg selv, så vel som rosenrød i kinnene, kladdete kviser (acne rosacea), med andre brune blemmer på huden. Det er mange andre symptomer, inkludert gulsott, avhengig av hvilken form for leversykdom pasienten har.

Lipoic Acid

Liponsyre er en organosulfur forbindelse som er en viktig faktor i mange enzym forbindelser. På 1990-tallet begynte liponsyre som brukes som kosttilskudd (typiske doser er 100 til 200 milligram per dag). Bruken av liponsyre er ikke blitt påvist definitivt å redusere vekt, men det er sikkert, at det har vist seg å være ikke-cancer-forming og har ikke vist noen tegn på systemisk toksisitet. Det har også blitt funnet å være en effektiv antioksidant, som hindrer symptomene av vitamin C og vitamin E-mangel hos pasienter. Det har også vært vellykket ved behandling av leversykdom.

Historie

Dr. Fred Bartter, sjef for endokrinologi ved National Institutes of Health, var en av de første til å bli interessert i den helbredende krefter liponsyre. Bartter fant at syren senket blodsukkernivået, og tenkte at kanskje det kan brukes for diabetes i samme ånd. Det var ikke før Bartter publisert en artikkel om emnet som en annen lege, Burton Berkson, MD, MS, PhD, begynte å teste den på leversykdom pasienter i 1977 Etter å ha sett de stadier av sykdommen i mange av hans pasienter, bestemte han å prøve dette svært eksperimentell prosess og funnet ut at det fungerte i noen.

Hva Liponsyre Does for Livers

Berkson sier dette om liponsyre: ". Hastighetsbegrensende faktor for produksjon av energi fra karbohydrater" Alpha-lipoic acid (ALA) er den Med andre ord, ifølge NaturalNews.com, "Uten alpha-liponsyre, kunne vi ikke skaffe energi fra maten vi spiser, og vi kunne ikke holde seg i live." I mange av Berkson kliniske tester, ALA behandling, sammen med bruk av selen og silymarin, har ikke bare stoppet ødeleggelse av leveren, men i mange tilfeller leveren er blitt gjenopprettet de fleste, om ikke alle, av dens funksjon. Pasienter gikk på å leve sunt, sykdomsfrie liv. Mens denne behandlingen er ikke idiotsikker, og ikke fungerer for alle, det er en utrolig suksessrate, og det er definitivt gode nyheter for lever-sykdom lider.