Digidexo.com

Blodsukkeret Effects

Blodsukkeret Effects


Nivået av glukose (sukker energikilde) i blodet ditt er hva som menes med blodsukkernivået. Det er et utmerket blodsukkernivået for å opprettholdes, og et høyt nivå av sukker i blodet er referert til som hyperglykemi. Et lavt nivå av sukker i blodet ditt er hypoglykemi.

Fakta

Alle over 25 år bør gjennomgå blodsukkerprøver hvert tredje år. Det finnes to typer tester for å fastslå blodsukkernivået: fastende plasma glukose test og oral glukosetoleransetest.

De ideelle blodsukkernivået bør være mellom 80 mg / dl og 100 mg / dl.

Blodsukkeret fra 100 til 125 mg / dl anses pre-diabetisk tilstand, og blodsukker over 126 mg / dl er diabetiker.

Lavt blodsukker

Hypoglykemi er et resultat av utilstrekkelig mat, fysisk anstrengelse og alkoholforbruk.

Symptomene på lavt blodsukker er svimmelhet, sult, ørhet, svette, tale vansker, slapphet og søvnighet. Drikke juice eller spise noe søtt for å lindre disse symptomene.

Ikke kjør mens du opplever symptomer på lavt blodsukker fordi de kan også føre til besvimelse og anfall.

High Blood Sugar

Hyperglykemi eller diabetes er et resultat av et høyt glukoseinnhold i blodet. Blodsukkernivået kan øke på grunn av feil typer mat, medisiner som insulin eller piller og mangel på mosjon.

De vanligste symptomene på høyt sukker nivåer er hyppig og rikelig urinering, tørste selv når man drikker mye, trøtt og en uforklarlig vekttap.

Høye blodsukkernivå kan føre til hjerteinfarkt, nyre, nerve og synsproblemer.

Natural Cures

Med en legens råd, kan du prøve noen naturlig rettsmidler for å kontrollere blodsukkeret like bitter melon og kanel. Det finnes også kosttilskudd som hjelper: Gymnema Sylvestre (urt eller supplement), alpha lipoic syre, krom, lakris bark ekstrakt og sink.

Tips

Legen din kan foreslå riktig kosthold og kosttilskudd for deg å opprettholde blodsukkeret. Hvis du har noen blodsukker relaterte tilstander, overvåke blodsukkeret regelmessig. Turgåing, jogging, sykling og andre fysiske aktiviteter er en fordel hvis du prøver å kontrollere sukker.

Medisiner også påvirke blodsukkeret ditt. Konsultere legen din før du starter medisiner for enhver tilstand.

Sykdommer kan også endre sukker nivåer, så regelmessig sjekke blodsukkeret er en god ide hvis du har noen pre-eksisterende blodsukker forhold. Noen ganger kan en hormon ubalanse endrer blodsukkeret. Snakk med din lege for riktig tilnærming til å håndtere hormon og blodsukker komplikasjoner.