Digidexo.com

Hva er fordelene stabilisert riskli?

Hva er fordelene stabilisert riskli?


Stabilisert ris kli blir hyllet av ernæringseksperter som en "rart mat." Det er en utmerket kilde til aminosyrer for å bygge muskler, karbohydrater for energi, fiber for å opprettholde en sunn sirkulasjon og fordøyelse, og vitaminer og mineraler for vekst og helse av celler. I tillegg, er rik på antioksidanter for å få hjelp staving av tilstander slik som kreft og bremse aldringsprosessen riskli. Det er også stor for diett, da det ikke inneholder kolesterol eller trans fett.

Antioksidanter

Riskli inneholder høye nivåer av antioksidanter. Antioksidanter er viktig i bekjempelse av kreftfremkallende frie radikaler, råder National Cancer Institute. En diett rik på antioksidanter vil også hjelpe avverge noen sykdommer knyttet til aldring, for eksempel leddgikt, hjerte-og karsykdommer, diabetes og perifer neuropati.

Fiber

Alle typer kli er rike på kostfiber, og ris kli er intet unntak. Et fiberrikt kosthold vil hjelpe deg med å redusere kolesterol, er avgjørende for riktig tarmhelse, hjelpemidler i absorpsjon av næringsstoffer fra maten du spiser, og gir mulighet for mer regelmessig eliminering av avfall, som hjelper rense kroppen for giftstoffer.

Vitaminer og mineraler

Ris kli er rik på vitaminer, spesielt B-kompleks vitaminer - viktig i vekst og immunsystemet funksjon - og vitamin E komplekset, som fungerer som en antioksidant til å bekjempe frie radikaler og er viktig i sårheling og sirkulasjonssystemet helse. Riskli er også en kilde til mineraler som fosfor, sink, kalium, magnesium og mangan.

Protein

Ris kli er en stor kilde til protein og inneholder mange av de essensielle aminosyrer, som er nødvendige for muskelvekst og reparasjon.

Andre helsefordeler

Riskli har ingen kolesterol eller trans fett. Fordi det er glutenfri, er det også en utmerket korn for de som er allergisk mot gluten. På grunn av dets karbohydrat-innhold, er det en stor energikilde.