Digidexo.com

Hvordan lage Hodepine Relief Balm

Hvordan lage Hodepine Relief Balm


Lavendel er en urt som har vært brukt i mange år i alternativ medisin på grunn av sin anti-inflammatorisk og antiseptiske egenskaper. Lavendel eterisk olje er en populær hjemme bøte for lindrende hodepine når den brukes til templene. Her er en oppskrift for å lage din egen helbredelse lavendel hodepine balsam.

Bruksanvisning

•  Smelt 2 oz. av bivoks og 3 oz. av shea smør i en dobbel kjele på middels høy varme. Hvis du ikke har en dobbel kjele, fyll et medium saus potten omtrent halvveis med vann. Plasser bivoks og sheasmør i en mindre saus potten og plassere det inn i vannet på mellom potten, deretter varme. Vannbad metoden holder voks og shea smør fra brenning eller koking før det hele smelter.

Tilsett 4 oz. av olivenolje og ca 20 dråper lavendel eterisk olje til potten når voks og shea smør har smeltet helt. Du kan bruke mer eller mindre av den essensielle oljen som ønsket for mer eller mindre potens.

Bland ingrediensene godt.

Grav blandingen i en liten krukke eller annen beholder, for eksempel en leppebalsam pot.

La blandingen avkjøles og stivne i beholderen.

6. Påfør litt balsam til fingertuppene og masser inn dine templer mens du tar noen dype åndedrag. Den massasje vil legge til beroligende effektene av lavendel.

Tips og advarsler

  • For større aromaterapi fordeler, kan du kombinere flere essensielle oljer med lavendel. Kamille eller bergamot vil blande godt med lavendel, men du kan velge din favoritt.