Digidexo.com

Hva Næringsstoffer bør du ta for leggkramper?

Leggkramper er ufrivillige sammentrekninger i leggmusklene. Uansett årsak, kan en person få lindring ved å få nok næringsstoffer i kostholdet.

Vitamin E

Vitamin E kan bidra til å hjelpe dårlig sirkulasjon som kan være en annen årsak til leggkramper. Du kan få vitamin E ved å ta et supplement eller spise mat rik på dette næringsstoffet. Det anbefales å ta 30-600 internasjonale enheter om dagen.

Magnesium

Magnesium er normalt lagret i muskler og bein. Du kan spise mat rik på magnesium eller ta det i supplement form. Avhengig av testresultater og en persons leggkramper symptomer, er det vanligvis anbefalt å ta 400 mg opp til tre ganger om dagen.

Kalsium

Kalsium fungerer ved å hjelpe musklene til kontrakt. Det anbefales å ta 800 til 1200 mg i supplement form, men du kan også få kalsium ved å spise mat med kalsium eller drikker melk. Prøv å ta magnesium og kalsium sammen for best resultat.

Sink

Sinkmangel kan også være en årsak til leggkramper. Start med å ta 20 mg om dagen eller mer hvis legen din anbefaler det.

Vitamin D

Vitamin D kan hjelpe kroppen din ta på kalsium og magnesium. Begynn med å ta 1000 til 2000 internasjonale enheter om dagen eller mer hvis legen din anbefaler det.