Digidexo.com

Hvordan bruke Blackthorn for Health

Hvordan bruke Blackthorn for Health


Den slåpetorn treet er kjent for sine bær, den viktigste ingrediensen av sloe gin. Disse lilla bær har også medisinsk bruk, som gjør treets mørke grønne blader, hvite blomster og grå og oransje lag bark. Følg noen enkle trinn for å høste helsemessige fordeler av denne gamle folkemedisinen.

Bruksanvisning

Brew slåpetorn blomst te å bruke som et avføringsmiddel eller vanndrivende. Plasser to Blackthorn blomster i 16 oz. kokende vann. Bratt i 10 minutter. Hell gjennom en sil. Drikk en kopp om morgenen. Gjenta i sen ettermiddag eller kveld. Realisere de helsemessige fordelene innen en dag.

Plukk Blackthorn bladene til å lage en munn skyll. Kok fire blader i 16 oz. vann. Skumme bort bladene og kjøle væsken. Den har en sammentrekkende effekt. Gurgle to eller tre ganger om dagen for å lindre sår hals og betente mandlene. Gurglevann en gang om dagen for generell oral helse.

Bruk slåpetorn bark til å lage en nerve tonic. Legg en teskje av revet bark i en sil. Hell gjennom en kopp kokende vann. Drikke varmt eller kaldt å produsere en beroligende effekt og gjenopprette emosjonelle helse.

Spis slåpetorn syltetøy eller syltetøy å redusere fordøyelsesbesvær. Spre en teskje eller mer på brød eller en cracker for å kontrollere ubehag i magen. Hold en krukke på middagsbordet til bruk under måltider.

Drikk slåpetorn bær elixir å øke morsmelk produksjon. Gjør dette under tilsyn av en lege. Ta en ss hver sjette time til ønsket resultat vises.

Tips og advarsler

  • Blackthorn er tilgjengelig i helsekostbutikker som elixir, te, syltetøy eller syltetøy og tørket bark.
  • Kvinner som er gravide eller ammer bør aldri bruke slåpetorn uten først å konsultere lege.
  • Slutte å bruke Blackthorn dersom tegn på en allergisk reaksjon oppstår inkludert en hoven tunge eller svelg, pustevansker, brystsmerter og elveblest.