Digidexo.com

Hvordan holde skuldrene tilbake

Hvordan holde skuldrene tilbake


En avrunding eller hunching av skuldrene indikerer dårlig holdning. Dårlig holdning er en tilstand som rammer mange mennesker; når venstre ubehandlet, kan det føre til ekstremt ubehag i både øvre og nedre kroppen, og føre til skader. En måte å løse postural problemene er å fokusere på å holde skuldrene tilbake ved å øke mobilitet og styrke i øvre del av ryggen. Dette kan gjøres ved å utføre visse øvelser jevnlig, og huske visse signaler og instrukser som du kan implementere daglig for å holde skuldrene tilbake, bedre holdning og lindre smerte.

Bruksanvisning

Dediker fem minutter per dag til øvre rygg mobilitet øvelser som scapula veggen lysbilde. Stå med hælene, setemuskler og øvre del av ryggen mot en vegg. Ta med albuene opp slik at de er i tråd med skuldrene og berøre veggen. Ryggen av hendene bør også være mot veggen over hodet. Uten overordnede ryggen eller lener seg fremover, flytter hendene så langt opp på veggen som du kan. Når du kommer til dette punktet, pause på et sekund før du senker dem igjen. Har tre sett med 12 kontrollerte repetisjoner hver dag.

Utfør ansiktet trekker i din treningsøkt. Face trekker er utmerket for å styrke de øvre ryggmusklene, og bidra til å trekke skuldrene tilbake. Sett en wiretrekk-maskin i skulderhøyde, og feste et tau håndtak til det. Hold hver ende av tauet håndtak med armene fullt utvidet den. Ta håndtaket tilbake mot ansiktet ditt ved å tegne skulderbladene tilbake og klemme dem sammen mens bøye armene. Når armene er i tråd med dine ører, sakte rett ut armene til startposisjon. Tar sikte på å gjøre fire sett med åtte reps to ganger per uke.

Stå opp og gå rundt når du kan. Sitte i lange perioder av gangen, spesielt foran en dataskjerm, kan føre til en avrunding av skuldrene. Prøv å ta en pause på minst hver halve time. Stå opp, ta noen dype åndedrag og gå rundt i et minutt mens du holder skuldrene trukket tilbake.

Bestem deg signaler for å bruke for å hjelpe deg å huske å holde skuldrene trukket tilbake og håndheve god holdning. For eksempel kan du bruke fargen rød som signalet. Hver gang du ser noe rødt, tenke på å holde skuldrene tilbake og står rett opp.