Digidexo.com

Pomegranate Juice Ernæring

Pomegranate juice kommer fra utvinning av granateple frukt. Frukten er et medium størrelse, rød farget frukt med et tynt ytre lag som kan skrelles. Når skrelles, avslører det mange små, lyse, røde frø - og det er frøene som spises. Det er høstet i løpet av månedene oktober til januar, men juicen kan finnes året rundt i mange dagligvarebutikker.

Polyphenol Antioxidant Identifikasjon

En 1996 forskningsstudie ved Rice University forklarte fordelene med kraftige, naturlige antioksidanter som kalles polyfenoler som finnes i mange frukter, inkludert granateplejuice. I henhold til forskning, antioksidanter viste seg å bekjempe cellulær sykdom, slik som cancer, diabetes og Alzheimers, samt forsinke den naturlige aldringsprosess i huden. Pomegranate juice har tre ganger mer antioksidanter enn grønn te eller rødvin.

Blodfortynnende

Igjen, på grunn av de mange antioksidanter som finnes i juice, har det vært kjent for å redusere kolesterol og å beskytte arteriene ikke tettes igjen. Det er ofte anbefalt som et naturlig, helhetlig alternativ til blod tynning som holder blodet strømmer gjennom kroppen regelmessig og forhindrer blodpropper, ikke bare i hjertet, men i andre deler av kroppen som er i hendene og føttene.

Prostate Cancer Stabalization

I 2002 urolog Allan Pantuck, MD av UCLA fullført en treårig studie om fordelene med granateple juice i bremse ned utviklingen av prostatakreft. Hans forskning viste pasienter som drakk daglig 8-unse glass granateplejuice stabilisert sin prostata spesifikt antigen (PSA).

Lungekreft Fordeler

April 2008 Hasan Mukhtar of Cancer Kjemoprevensjon Program ved University of Wisconsin og Paul Carbone av Comprehensive Cancer Center demonstrert drikke granateplejuice faktisk bremset veksten av lungekreft hos mus. Dette resultatet har ført til sterke løfter de kreft-bekjempelse agenter vil reagere på samme måte som mennesker.

Kalium Mineral

I tillegg til de naturlige antioksidanter, en 8-gram glass granateplesaft inneholder 430 mg kalium, eller 12 prosent av den daglige verdi. Kalium er en avgjørende mineral-og elektrolytt som hjelper til med nyre, hjerte, skjelettmuskel og funksjoner. Et høyt nivå av kalium inntak i den daglige kosten kan hindre høyt blodtrykk, hjerneslag og inflammatorisk tarmsykdom (IBD).

Konklusjon

Granateple juice er trygt å drikke daglig. Men les etiketten. Mange juice legge fruktose, sukker, sirup eller andre additiver for å "forsterke" smak, som kan til slutt føre til overdreven sukker-relaterte sykdommer som fedme og diabetes.